2. yada 3. Cocugunu dusunen var mi ?

Valla şuanda 32 haftalık gebeyim ikinci oğluma. Allah nasip ederse 3. de yapacagım. Hayalım 3 cocuk yaşım 27. Allah kalbime göre verirse 3. cocuğumu 34 yaşımda falan planlıyorum :) Çalışan bir anneyim. Büyük oğluma kayınvalidem bakıyor 3 yaşını geçti ikinci oğluma da kayınvalidem bakıcak inşallah :) Ama 3. çocuğuma bakar mı şüpheliyim :KK70:
Ben de bu yil erteledim seneye Allah buyuk. 31 yasindayim 33 e kadar yolu var insaallah o zamana kadar esim ikna olursa ben dr istiyorum. Allah seni de saglikla bebegine kavustursun insaallah.

Kimyasal gebelikmis canim bir daha tövbe adetten erken test yapmam.hic haberim olmadan 1 gün gec adet oldum sanacaktım 3 gun azap çektim niye testler koyulasmadi diye.bugun kanama basladi.hcg 6ya indi kismet değilmiş
Canim cok gecmis olsun. Kismet degilmis Allah gonlune gore versin

Kizlar benim 6 yasinda oglum 3.5 yasinda bir kizim var. Icime bu gunlerde 3. Bir cocuk sevdasi dustu. Cok istiyorum ama bi yandan da endiselerim var. Calisan bir anneyim ama bir yandan da cocuklarima bir kardes daha cok istiyorum. Var mi benim gibi 2. Veya 3. Cocugu dusunen fikirleriniz ne paylasmak fikirlerinizi almak isterim.

sen 3. Düşünüyorsun ben 4...
İnsanlara kapa kulaklarını sanki onlar mı gelip bakacak ben tek başıma 3 çocuk yaptım yaş farkları az az.4 de yapacağım Allah nasip ederse.biz eşimle yalnızız çocuklarımız kalabalık olsun bakacak olan da uğraşacak olan da benim.kim görse bizi keşke zamanında bizde çok çocuk yapsaydık diyor...3 kızım var hamdolsun ilerde çok rahat edeceksin diyorlar inşallah bende seviniyorum ve şansı hissediyorum kendimi gül gibi 3 evlat inşallah layıkıyla yetiştirmek nasip olur...

Bende 3.istiyom ama iki oğlum var 3.kiz ilsa ıyi olur hani hayırlısı cesaret edemiyom alnının ortası damar belirginmis ardı erkek diyolar hurafeni acaba
kesinlikle hurafe..benim 3 kızıma da peşi erkek dediler valla 3 kız oldu 4.ne olacak bakalım

Ben de 3.hamileliğimdi isteyerek yapmıştım ama dün gece düşük yaptım, o kadar acı çekmeme rağmen kendime gelir gelmez tekrar başlıcam bebiş çalışmasına

sen 3. Düşünüyorsun ben 4...
İnsanlara kapa kulaklarını sanki onlar mı gelip bakacak ben tek başıma 3 çocuk yaptım yaş farkları az az.4 de yapacağım Allah nasip ederse.biz eşimle yalnızız çocuklarımız kalabalık olsun bakacak olan da uğraşacak olan da benim.kim görse bizi keşke zamanında bizde çok çocuk yapsaydık diyor...3 kızım var hamdolsun ilerde çok rahat edeceksin diyorlar inşallah bende seviniyorum ve şansı hissediyorum kendimi gül gibi 3 evlat inşallah layıkıyla yetiştirmek nasip olur...
Masaallah Allah gonlune gore verir insaallah.. ne guzel Allah evlatlarini nagislasin ben de kimin ne dedigini cok umirsamiuorum.aslinda esimi tam.ikna edemedigim.icin erteliyorum bi sure ama kismetimde varsa olur o baska :)

Ben de 3.hamileliğimdi isteyerek yapmıştım ama dün gece düşük yaptım, o kadar acı çekmeme rağmen kendime gelir gelmez tekrar başlıcam bebiş çalışmasına
l

Canim cok gecmis olsun. Insaallah saglikli bir sekilde yeniden nasip olur guzel.haberlerini beklerim

evet bayanlar ben geldim tam 8 seneli evliyim 18mde evlendim erken evlenmeye karsı olanlarada dipnot çok severek evlendim halada deli gibi aşığım:nazar: 2 tane kızım var 3.yede tam 6 hafta 2 günlük hamileyim:anneadayı::halay::halay:
Allah ailenle birlikte nice yillsr gostersin insaallah canim.masaallah size ;) darisi basima diyeyim o zaman yas gecmeden insaallah :)

Back
X