- 6 Eylül 2025
- 30
- 42
- 3
- 29
- Konu Sahibi rockandrock
Kizlar herkese merhaba.O kadar kafam karisik ki umarim yorum yazarsiniz.ikimizinde 2.evliligi esimi severek evlendim aslinda hala seviyorum.7 yillik evliyiz ancak evlendigimiz gunden beri eski esiyle iletisimine bir turlu sinir cizmedi.Bahane hep kiziydi (11 yasinda)ancak neredeyse 1.5 yildir kizi bizimle yasiyor.Kadin kendisi birakti.Kizimla herhangi bir sorunumuz yok ben cocugun iyiligi icin bunu asla sorun etmedim zaten , ancak bu seferde cocugun bizimle mutlu olmasi sorun oldu ve baslarda hic aramayan sormayan annesi devamli cocukla iletisime gecip manipule etmeye bizi kotulemeye (ozellikle de beni tabiki) basladi.Cocuga devamli link gonderip babana soyle sunu alsin vs gibi ki bunlar yuzbinlerce tl degerindeki seyler konu para da degil bunlari musfik anne kisvesinde yaparak yeni gundemler yaratmasi herneyse cocugu tatillerde bile almak istemedi esim kizi uzulmesin diye neredeyse zorla gonderdi bu surecte nafakasi hic sorun olmadi almaya devam etti hatta kiz ondayken hep ekstra odemeler yapildi.En son olayda esimin bu yil 3.kez kizini cok luks bir otele annesiyle birlikte tatile gonderdigini ogrendim aslinda kendisi soyledi.Maddi olarak durumu iyi ancak cok borcu var biz ailecek boyle bir tatile gitmiyorken neden bunu yapiyorsun dedigimde bana baska turlu cocugunu almiyor cocuk uzulmesin diye yaptim dedi.Bende o halde benimde tatil hakkim diyerek annemlerin yanina geldim.Burada iliskiye uzaktan bakinca yaptigim fedakarlik anlamsiz mi diye dusunmeye basladim cunku bu kadin esime benimle ilgili hakaret mesajlari yollayan hatta ayril ondan diyebilecek kadar kotucul bir insan eger bu kadin velayeti vermezse (ya da esim velayet davasi acmazsa)ve esim onunla iliskisine bir sinir cizmezse bu sorunlarin devam edecegini ve bunu istemedigimi soyledim. Çunku velayet bu kadinin elinde hep bir koz ve hep kizimizi geri almakla tehdit ediyor.Esimde kizimin annesiyle davalik olmak istemiyorum cok abartiyorsun gibi seyler soyledi kadin da kizimin yeri babasinin yanidir ama o kadina guvenip velayet vermem gibi seyler soylemis.Biliyorum cozum bende degil ancak yanlis mi dusunuyorum ne olursunuz bir akil verin anlasmali bosanma teklif etti bosanmali miyim??
Malesef bu toksik bağ çocuk varken devam edecek ve anladığım kadarıyla sana boşanma teklifi etmişse ve kararında ciddiyse seni kaybetmeyi göze almış demektir.. Bu durumda en çok zarar sen görüyorsun ve adamın kızına da yazık..Bence sen onun eski eşiyle hiç muhattap olma.. Sadece adamın hareketlerini incele.. Belki hemen boşanmaya bilirsin biraz ara verip birkaç ay filan kafanı dinle ve onun ne hareket edeceğine bak ama o sırada kesinlikle yüz gösterme sadece uzaktan hareketlerini izle.. Başka ilişkiye başlarsa veya eskisine dönerse unut gitsin ve bence kurtulduğuna sevin.Bu iletisim saglikli olabilse keske zaten konu buralara gelmezdi ancak amac farkli yani insan cocugunu biraktigi bir insana nasil hakaret edebilir? Oyle bir insansa nasil cocugunu yalniz birakabiliyorsun mesela? Iliski baslamasi degilde toksik bir bagin kopmamasi gibi daha cok arada kaynayan da ben oldum
Yok sana yalvarırsa geri dön diye ve başkasında gözü yoksa.. Ozaman tekrar düşünürsün.. Ama onun yanındayken doğru karar verebilirmisin bilmiyorum..