Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası2 yas bebegin bakici ucreti ne kadar olur ? esenyurt beylikduzu
Arkadaslar 2 yasindaki cocugun bakici ucreti ne kadar olur aceba ? 12 saat bakilacak, bakicinin evinde kalacak.esenyurt beylikduzu civari fiuatlari bilen yardımcı olur mu lutfen
Arkadaslar 2 yasindaki cocugun bakici ucreti ne kadar olur aceba ? 12 saat bakilacak, bakicinin evinde kalacak.esenyurt beylikduzu civari fiuatlari bilen yardımcı olur mu lutfen
Valla 1000 tl ye bulursan op basina koy ben bakicilardan illalah ettim en son 400 dolar verdim oda yasliydi hic verim alamadik zaten en guzeli krese vermek 17 aylik evine kamera sistemi kurdurabiliyosan bakici al ama yoksa kres derim
Kreş düşünüyorsanız geç kalmayın oğlum 26 aylıkken verdım alısamadı gerı aldık. arkadasım vaska bır semtte kres ogretmenı bana henuz kucukken verırsen daha kolay adapte olur demıstı. ah keske dınleseydım 400 dolara en ıyı krese yollarsın