- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.555
- 28
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Götürdüm doktora agrısı yoksa bekleyin dedi bekliycez ağrısı olursa sedasyon ile çekilicek dişleri yer tutucu koncak yerine cok üzgünüm beni emdi sürekli ve parmak fırça kullandım okadar anlamadım canım doktor genetik dedi abiminde çürümüş ufakken kapkaraydı diyor annem dayısına çekti sanırımcok gecmis olsun, cok kotu gorunuyor cidden nasil bu kadar curumus anlamadim, diseti de kirmizi duruyor baska bir agiz hastaligi olabilir mi?
evet genetik olabilir, oglum 2,5 yasinda hala gece uyanip biberon iciyor, dis fircalama aliskanligi nerdeyse yok zor bela iki firca surerse suruyor, gayet normal disleri. benim ilk dolgum 33 yasinda bir kac ay once yaoildi mesela benim dislerim de sikintisizdir bizimkinin de ondan demekki. bakimsizliktan olsaydi benimkinin ahzinda dis kalmazdiGötürdüm doktora agrısı yoksa bekleyin dedi bekliycez ağrısı olursa sedasyon ile çekilicek dişleri yer tutucu koncak yerine cok üzgünüm beni emdi sürekli ve parmak fırça kullandım okadar anlamadım canım doktor genetik dedi abiminde çürümüş ufakken kapkaraydı diyor annem dayısına çekti sanırım
Aynı şekil ilk kızım 4 yasında bıraktı biberonu fırçalamaktan nefret ediyor zor fırçalar 2 3 akşamda bir ama 1 cürüğü yok 2ci kızım işte böyle oldu biri farklı diğeri farklı yanievet genetik olabilir, oglum 2,5 yasinda hala gece uyanip biberon iciyor, dis fircalama aliskanligi nerdeyse yok zor bela iki firca surerse suruyor, gayet normal disleri. benim ilk dolgum 33 yasinda bir kac ay once yaoildi mesela benim dislerim de sikintisizdir bizimkinin de ondan demekki. bakimsizliktan olsaydi benimkinin ahzinda dis kalmazdi
yazik nasil sikintisi vardir onun da. neyse ki sut sisler bunlar 6 yasindan sonra yenilenecekAynı şekil ilk kızım 4 yasında bıraktı biberonu fırçalamaktan nefret ediyor zor fırçalar 2 3 akşamda bir ama 1 cürüğü yok 2ci kızım işte böyle oldu biri farklı diğeri farklı yani
Aman maşallah kız cürüğü olmasında zor ben cok cekiyorum ezerek veriyorum kıza ön dişlerini kullanamıyor ısıramıyor yavrum
Evet canım benim hayırlısı ile sağlıkla büyütelim de bebeklerimizi önemli olan oyazik nasil sikintisi vardir onun da. neyse ki sut sisler bunlar 6 yasindan sonra yenilenecek☺
Tıp dilinde biberon cürüğübiberon çürüğü neymiş ya ? Bilmediğim için çok dikkatimi çekti.
Çok geçmiş olsun . Olmasaydı iyiydi ama çok paralamayın kendinizi , süt dişleri onlar sonuçta. Kuzenimin oğlunun çekilmişti aynı şekilde çürüdüğü için (geceleri çok elma suyu içiyormuş çocuk biberon ile. Bu mu oluyor acaba biberon çürüğü?) şimdi çıkıyor yine dişleri ☘
Dilerim en kısa sürede düzelir .
Diş fırçalamayı çocukların keyfine bırakmamak gerek bence , olmadı beraber oyun yaparak fırçalayın belki heves eder :/
Merhaba. Oncelikle Gecmis olsun çocuğunuzun dişleri nasil? Yer tutucu taktirdiniz miGötürdüm doktora agrısı yoksa bekleyin dedi bekliycez ağrısı olursa sedasyon ile çekilicek dişleri yer tutucu koncak yerine cok üzgünüm beni emdi sürekli ve parmak fırça kullandım okadar anlamadım canım doktor genetik dedi abiminde çürümüş ufakken kapkaraydı diyor annem dayısına çekti sanırım
Merhaba iki yıl kadar önce yazmışsınız.. benim kızımın dişleride aynı şekilde doktor çok küçük olduğu için yapacak bişey yok dedi hızla çürümeye de devam ediyor.1 yaşında farkettim ben 2.ci kızımın diş cürümesini doktor biberon cürüğü dedi emziriyordum ozaman
Şimdi sütten kestim doktorun talimatı üzerine parmak fırca ile fırcaladım hep ama bu ara sık kanıyor cuma götürecegim doktora dişleri berbahat durumda cocugunun dişleri böyle olan varmı anneler yardım edin kafamı yiycem üzülüyorum
Merhabalar, benim bebeğimde 18 aylık ve dişleri çok kötü durumda. Anne sütü aldı sadece. Sütten kestim ama özellikle ön dişleri tamamen yumuşamış durumda ve kırıldılar. Siz bu durumu nasıl atlattınız neler yaşadınız acaba bilgi verebilir misiniz. Bir anne olarak sizinde yaşadığınız gibi çok kaygılıyım1 yaşında farkettim ben 2.ci kızımın diş cürümesini doktor biberon cürüğü dedi emziriyordum ozaman
Şimdi sütten kestim doktorun talimatı üzerine parmak fırca ile fırcaladım hep ama bu ara sık kanıyor cuma götürecegim doktora dişleri berbahat durumda cocugunun dişleri böyle olan varmı anneler yardım edin kafamı yiycem üzülüyorum
Merhaba bizimde aynı durumda anne sütü aldığı halde on dişler gitti kırıldı hep bize götürdüğünü doktorlar çok sarısı olursa müdahale edilir yoksa gerek yok dedi 2 yaşında oğlunMerhabalar, benim bebeğimde 18 aylık ve dişleri çok kötü durumda. Anne sütü aldı sadece. Sütten kestim ama özellikle ön dişleri tamamen yumuşamış durumda ve kırıldılar. Siz bu durumu nasıl atlattınız neler yaşadınız acaba bilgi verebilir misiniz. Bir anne olarak sizinde yaşadığınız gibi çok kaygılıyım
Çok geçmiş olsun, devlette müdahale edemeyiz diyorlar, özeller bir sürü sıkıntılı şey söylüyor, iltihaplanır, yamuk çıkar vs. Ve genel anestezili yöntemleri öneriyorlar , benim aklım çok karışık ve çok üzülüyorumMerhaba bizimde aynı durumda anne sütü aldığı halde on dişler gitti kırıldı hep bize götürdüğünü doktorlar çok sarısı olursa müdahale edilir yoksa gerek yok dedi 2 yaşında oğlun
Ben özel kliniğe götürdüm çok agrisi olursa müdahale ediliyor genelde dedilerÇok geçmiş olsun, devlette müdahale edemeyiz diyorlar, özeller bir sürü sıkıntılı şey söylüyor, iltihaplanır, yamuk çıkar vs. Ve genel anestezili yöntemleri öneriyorlar , benim aklım çok karışık ve çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?