Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 19 aylık anne bile diyemiyor maalesefHanımlar oğlum 22 aylık konuşma henüz yok sizinkiler şuan neler yapabiliyor konuşmada gerilik var onun farkındayım onun dışında neler yapabiliyor sizinkiler ?
komut falan alıyomu canımBenimki 19 aylık anne bile diyemiyor maalesef
Cok fazla ekrana maruz kaliyor mu?Hanımlar oğlum 22 aylık konuşma henüz yok sizinkiler şuan neler yapabiliyor konuşmada gerilik var onun farkındayım onun dışında neler yapabiliyor sizinkiler ?
18 aydan itibaren 8-10 kelime söyleyebiliyor olması geeekiyor, eğer hiç kelimesi yoksa bir uzmana göstermekte fayda olabilir. Ekran varsa hayatınızda mutlaka çıkarın bu süreçteHanımlar oğlum 22 aylık konuşma henüz yok sizinkiler şuan neler yapabiliyor konuşmada gerilik var onun farkındayım onun dışında neler yapabiliyor sizinkiler ?
Oğlum komut alıyor ve bol bol komut veriyorHanımlar oğlum 22 aylık konuşma henüz yok sizinkiler şuan neler yapabiliyor konuşmada gerilik var onun farkındayım onun dışında neler yapabiliyor sizinkiler ?
Ekran 2 aydır yok canım hemde 0 biz bile izlemiyoruzCok fazla ekrana maruz kaliyor mu?
Ekran yok canım komut alıyo dediklerimi yapıyo ama mesela kitap aldım yükseln zekanın oğlum bebk nerde ditorum göstermiyor veya başka birşeyi soruyorum kitapı kapatmak istiyprOğlum komut alıyor ve bol bol komut veriyor4 kelimeli cümleler kuruyor oturup sohbet ediyoruz baya
Sosyal olarak da büyümüyor aslında ama ekran maruziyeti sıfır ve sürekli konuşuyoruz kitap okuyoruz, haftasonu konuşmaktan sesim kısılıyor o derece bir sn susmuyor yani.ekran maruziyeti varsa bırakın bence. Bir pedagog ile görüşebilirsiniz
Benim kızım dans ediyor zıplamaya çalışıyor cümle kuramıyor ama kelimeleri söylüyor kalemlere çok meraklı duvar kağıt ne bulsa çiziyor yemeğide benim elimden deyil kendi yemeğe başladıHanımlar oğlum 22 aylık konuşma henüz yok sizinkiler şuan neler yapabiliyor konuşmada gerilik var onun farkındayım onun dışında neler yapabiliyor sizinkiler ?
Gerekten anlatıyorum bizde birde suskun bir ailede değiliz elimden geldiğince parka dışarı da götürüyorum sürekliKonusturan kitaplar var onlardan edinin ve surekli konusun, herseyi anlatin. Yolda giderken arabalarin renklerini , gordugunuz seyleri anlatin. Evde de oyle simdi sunu yapiyoruz , birazdan bunu yapicaz. Mesela yemek yerken iste biz parka gittik orda nelee gorduk, neler yaptik, abartili bir sekilde mimiklerinizle gozunun icine bakarak konusun. O da siz konustukca size katilacaktir.
Kitaplara falan hiç ilgisi yok sadece bakıyo kapatıyor hemen bir şey sprduğum zaman istemiyo birşey sormamıKonusturan kitaplar var onlardan edinin ve surekli konusun, herseyi anlatin. Yolda giderken arabalarin renklerini , gordugunuz seyleri anlatin. Evde de oyle simdi sunu yapiyoruz , birazdan bunu yapicaz. Mesela yemek yerken iste biz parka gittik orda nelee gorduk, neler yaptik, abartili bir sekilde mimiklerinizle gozunun icine bakarak konusun. O da siz konustukca size katilacaktir.
Komut alıyo canım onda sıkıntı yok ama konuşma yok taklit falan varda hareket ismini çağırdğımda flaan bakıyorKizim 23 aylik baya herseyi konusuyor ekrana maruz kalıyor çünkü 6 yasindaki oglum tv izliyor onun dışında komut alıyor bebeginiz erkekmi benim kızım oglumdan önce konuştu oğlumda gecikmedi ama kizim 1 yaşından sonra baya hızlı konuştu bizde de tek sorun yabancilara karşı çok utangaç
Ben 2 yaşındayken oğlumu psikiyatriye götürmüştüm doktor erkek çocukları 2 buçuk yaşla 3 yas arası konuşur demisti belkide biriktiriyor sonradan seni şaşırtacak cümleler kurar bence hiç korkmaKomut alıyo canım onda sıkıntı yok ama konuşma yok taklit falan varda hareket ismini çağırdğımda flaan bakıyor
Gerekten anlatıyorum bizde birde suskun bir ailede değiliz elimden geldiğince parka dışarı da götürüyorum sürekli
O zaman bir uzmana goturun, fiziksel bir problem yoksa konusur 3 yasina kadar. Bazi cocuklar gec konusuyor. Dil terapileri falan var , olmazsa ona goturursunuz. Baya etkili oluyor oyle yerler, ama bir uzman gorsun isterseniz.Kitaplara falan hiç ilgisi yok sadece bakıyo kapatıyor hemen bir şey sprduğum zaman istemiyo birşey sormamı
Evet dediğim her şeyi anlıyor ve yapıyor canımkomut falan alıyomu canım