• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş göz kayması

Pamuksuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
39
4
38
36
Merhaba hanımlar benim kızım 26 aylık sağ gözü içeri bakıyor yaklaşık 5 aydır başladı üç doktora götürdüm üniv hastanesine götürdüm ölçümleri sorunsuz çıktı 9 Ocak'ta tekrar getir dediler yani önceleri yakından baktığında bir şeye ( odaklanınca) oluyordu şimdi fotolarda felan çıkmaya başladı sizin böyle tecrübeleriniz varmı yada İstanbul'da içimi rahat ettirecek bir doktor önerirmisiniz

Hipermetrop göz tembelliği olabilir. Bende de vardı 10 aylıkken farketmisler. Uzun süre gözlük kullandım. 14 yaşında gozlugum kırıldı ve bir daha takmak istemediğimi soyledim. Gozumu calistira calistira tembellik derecesi azaldı. Tamam sıfırlanmiyor ama tembellik olan gözü calistirdikca derece azalıyor. Küçükken göz doktoru normal gözümü bantlayıp diğer gözümü çalıştırıyormus. Aksatmayin ilerlediği zaman ciddi görme kaybı oluyor. Gerekirse bir profesörden randevu alın. Gözlük kullanımı ve çalıştırma egzersiziyle dereceyi düşürebilirsiniz. Kesin çözüm yetişkinlikte lazer ameliyatı.

Back
X