Davranış Bozuklukları 2 yaşında ki kızımda saç yeme aliskanligi

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
Merhaba arkadaşlar 2 yaşındaki kızım da hali koparma alışkanlığı vardı hali örtüsü aldık o şekilde bıraktı bu sefer de yerde saç gördümü eline geldi mi affetmiyor yiyor ne yapmam lazım benim de psikolojim alt üst oldu saçlarını kestirdim kısacık fayda etmedi sürekli haftada 2 kez temizler detaylı üzerine tuğ toplayıcı ile geçerim ama gel görelim nerden buluyor yiyor sürekli uyuma hariç gözüm üstünde sürekli diski yoluyla çıkıyor ve ağzından aldığım bir o kadar saç vardır ne olur yardım edin başınıza böyle bişey gelen oldumu nasıl bıraktı kaç yaşına kadar devam edecek parmak emiyor hala onu bile geçtim bu problem yüzünden doktor a gitmedim eşimin daha bırakır doktor için çok erken diyor

Mrb benim kızımda aynı şekilde saç kılı yiyor 4 buçuk yaşında azalttı ama bırakmadı ne yapacaz bilmiyorum benim kızım a tipik otistik

Ben bu konuyu bir derdim var kısmına açmıştım ama hastalıklara göre tıp dalları kısmına taşınmış istersen benim mesajlar kısmından bir göz at konu başlığı lütfen yardım kızım kıl yiyor

Dr gittik bu konu hakkında yalnız kaldığında yaptığını ilgiyi üzerine çekmek için yaptığını söyledi bir cok oyun aktivite kurunca bıraktı çok şükür canm

Back
X