oğlum aslında çok uyumlu bi çocuk gelen bi misafir çocuğunun önüne tüm oyuncaklarını döker oynar.ama karşısındaki çocuk onla oynamak istemez kaçarsa vuruyor.9 aylık kardeşi ağlasa vuruyor.bazen de hiç sebepsiz yere itiveriyor arkadaşlarını.geçen hafta kreşe verdim faydası olur belki diye.ordada yapıyomuş aynı şeyleri.öğretmenimiz düzelir diyor ama....artık parka bile götüremez oldum çocuğu ...yaşıtlarına bakıyorumda onlar bu kadar yapmıyolar.aynı şeyleri yaşayan varmı aranızda diye bi danışayım dedim
canım benim oğlumda aynen öyleydi bizim ark oturmamız olurdu kendinden küçük çocukları sevmezdi ya iter düşürürdü ya ısırırdı çok korkuyodum böyle sürer diye ama şimdi maşallah çok güzel oynuyo bi problem kalmadı zamanla geçiyo yani endişe etme
ayyy canım aynı dert bende de var benimki de 3 yaşında kendinden küçüklerle anlaşamıyo itip kakıyo oyuncaklarını ellerinden alıyo bu benim falan demeye başladı kendi yaşıtlarıyla güzel oynuyo ama küçüklere yapıyo aslında 1 hafta öncesine kadar çok uslu bi çocuktu kendi kendini oyalar hiç yaramazlık yapmazdı 3 yaş sendromunamı girid naptı bilmiyorum kreşe vermeyi düşünüyorum ama kararsızım
selam arkada$lar benim oglanda 20 aylik benden hic ayrilmiyo evde bir derece ama ba$ka yere gittik mi üstümden inmiyo.ben ne yapsam acaba??gecermi zamanla sizce?cocuklarlada pek arasi yok itikliyo genelde ya$itlarini.akli erdikce düzelir herhalde,yani in$allah..hepimize kolay gelsin.
ayyy canım aynı dert bende de var benimki de 3 yaşında kendinden küçüklerle anlaşamıyo itip kakıyo oyuncaklarını ellerinden alıyo bu benim falan demeye başladı kendi yaşıtlarıyla güzel oynuyo ama küçüklere yapıyo aslında 1 hafta öncesine kadar çok uslu bi çocuktu kendi kendini oyalar hiç yaramazlık yapmazdı 3 yaş sendromunamı girid naptı bilmiyorum kreşe vermeyi düşünüyorum ama kararsızım
selam arkada$lar benim oglanda 20 aylik benden hic ayrilmiyo evde bir derece ama ba$ka yere gittik mi üstümden inmiyo.ben ne yapsam acaba??gecermi zamanla sizce?cocuklarlada pek arasi yok itikliyo genelde ya$itlarini.akli erdikce düzelir herhalde,yani in$allah..hepimize kolay gelsin.
meraba benım kuzenimde aynı olayları atlatmıştık, şu anda 4 yaşında duruldu,daha sakin,söz dinliyor.. anaokulu bi tanıdığımız vardı o sölemişti, bu yaşda ben merkezleri gelişiyor her şey kendilerine ait olsun istiyorlar. annen onun baba onun oyuncaklar onun herşeyin sahibi kendi sanıyor.. bide 9 aylık bi kardeşi varmış senin ufaklığın ki hiç bişeyini paylaşmak istemez.. kolay gelsın sana umarım en hasarsız şekilde atlatır bu yaşı ufaklık..
merhaba arkadaşım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum kızım karşısındakine hemen zarar veriyor kızım 28 aylık ama bende artık birinin çocuğu geldiğinde korkmaya başlıyorum şimdi bişeyler yapacak diye konuşuyorum anlatıyorum anlamıyor.. ne yapacağız bende bilmiyorum...
merhaba canım benimde kızım o dönemlerde ve öncesinde aynısını yapıyordu kucağımdan hiç inmiyordu kimseleri davet edemiyordum çünkü hiçbir iş yapamıyordum şimdi 28 aylık ama artık dokunmuyor bana iniyor kendi keyfine bakıyor işte bir sorunumuz var karşısındakine zarar veriyor..