2 yasındaki cocukla 16 saat yolculuk.. Yardımm

BsrDvc

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
28
2
18
Hatay
Slm kızlar ablamın 2 yasında hic yerinde durmayan bir kızı var ve 16 saatlik bir otobüs yolculugu yapması gerekiyor. Bu konuda önerilerinizi alabilir miyim yol boyunca nasıl oyalayabilir bir de çocukların fazla uyuması icin ilac ya da bitki vs biliyor musunuz?

Otobüs inanılmaz zor..ben bır kere denedim sonra hep uçakla gittim.durmayacak ağlayacak sen insanlar rahatsız oluyor diye stres olacaksın uflayanlar puflyanlar. Bidaha düşün istersen.alanlari daralıyor haliyle bide hareketli diyorsun.Allah kolaylik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyuşturucu ilaç vermek yerine o yolculuğa çıkmamayı tercih ederim ya da alternatif olarak uçak düşünülebilir. Yetişkin bir insan için bile 16 saat çok zorken 2 yaşında üstelik hareketli bir çocukla çılgınlık olur.

bende 12 saatlik yolculuk ettim ama kendi arabamızda biz akşam çıkmayı tercih ettik çıkmadan önce parka gidip güzelce yorduk ögle uykusunuda fazla alamamıştı yemeğini yedirip yola çıktık hemen uyudu inene arada bir uyanıp geri yattı sen otobüsle gidiyosan onada koltuk almalısın kucakta hayatta gitmez

Back
X