- 11 Ağustos 2017
- 207
- 150
- 23
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Benim de 21 aylık oğlum var. Doğduğundan beri solu emmek istemedi, çok zorladım ama emmedi. Ben de sadece sağı emzirdim hep, bariz bir fark yok ama tabi sağ göğsümde süt olduğu için daha dolgun duruyor, ilerde ne olur bilemem. Konuyu takipteyim
Benim kizim doğuşundan itibaren solu red etti. Iki yaşına kadar emdi. Arada hiç fark kalmadı. sağ ve sol eşit. Biraktirmak için göğsüme göğüs pedi koyup uf oldu dedim. Üç gün ısrar etmesine rağmen vermedim. Geceleri biraz zorladı ama atlattık.Merhaba bayanlar 2 yaşında tatliş bir kizım var hala emiyor sadece sag gogumu emiyor sol gogusu 3 ay once emmek istemedi ve birakti kucuk kalmasindan korkuyordum hep soru ettim kendi kendime ama yapacak biseyimde yokdu oyle bariz bir kucukluk yok ama ilerde sorun olurmu bu basina gelen varmi ikinci cocukda sol gogusu daha com emzirsem mesela dengeyi saglarmiyim veya nasil bir yol izlemelim 2. Sorumda su emzirmeden keserken neler yaptiniz ??
Benim oğlum da bu ara benzer durumda. Bir aydır falan solu hiç emmek istemiyor, zoraki veriyorum. Bazen bak bunda daha çok süt var diyorum, bazen hadi biraz da öbürünü em diyorum, bazen bunu emmezsen hadi git oyna diyorum. Öyle böyle gönlü olursa iki çekip bırakıyor. :) daha memeyi açmadan öbür diye (sağ meme) pazarlık etmeye başlıyor zaten. Benim sorunum da tek meme emmesinden ziyade sütün akışını hissetmem...hiç emziresim gelmiyor bu sebepten ama sabrediyorum bakalım.
Nasil sut akisini hissediyosunuz anlamadim
Daha 2 yasinda olmus emzirmeyi biraksaniz artik?Merhaba bayanlar 2 yaşında tatliş bir kizım var hala emiyor sadece sag gogumu emiyor sol gogusu 3 ay once emmek istemedi ve birakti kucuk kalmasindan korkuyordum hep soru ettim kendi kendime ama yapacak biseyimde yokdu oyle bariz bir kucukluk yok ama ilerde sorun olurmu bu basina gelen varmi ikinci cocukda sol gogusu daha com emzirsem mesela dengeyi saglarmiyim veya nasil bir yol izlemelim 2. Sorumda su emzirmeden keserken neler yaptiniz ??
Arkadaşlar yanlız halkimiz bilmiyor sanirim çocuklArın 36 ay kadar emmeli aslinda.yani 3 yaşına kadar sürmesinde hiç sakınca yok.Daha 2 yasinda olmus emzirmeyi biraksaniz artik?
Emmedigi göğsünü sagip biberonda verebilirsin... İcmesede göğsünü boşaltmış olursunMerhaba bayanlar 2 yaşında tatliş bir kizım var hala emiyor sadece sag gogumu emiyor sol gogusu 3 ay once emmek istemedi ve birakti kucuk kalmasindan korkuyordum hep soru ettim kendi kendime ama yapacak biseyimde yokdu oyle bariz bir kucukluk yok ama ilerde sorun olurmu bu basina gelen varmi ikinci cocukda sol gogusu daha com emzirsem mesela dengeyi saglarmiyim veya nasil bir yol izlemelim 2. Sorumda su emzirmeden keserken neler yaptiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?