- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Bir iyileşme olmadı mı kızınızda kabızlık konusunda ya?benim kızım da aynen bu şekilde ve 2.5 yaşında. Huysuz mu huysuz aksi mi aksi. Elim ayağıma dolanıyor ona bir şey yaptırmaya çalışırken. Özellikle yemek yedirmek bir işkence. Ama ben ipin ucunu bıraktım. Önüne koyuyorum yemeyi. Yerse yer yemezse 15 dakika içinde alıyorum. Acıkınca şöyle diyorum. Bir süre sonra acıktım diyor ve ne versem yiyor.
Bizim de kabızlık sorunumuz var. Kakasını yapamıyor. Tuvalet eğitimine erken başlamışım kakasını görünce korktu şimdi tutuyor tutamayacak duruma gelince de katılaştığı için yapamıyor. Döngü hep böyle devam ediyor. Ne yapacağım bende şaşırdım. Tekrar beze döndüm. Bakalım hayırlısı. Geçecek inşallah bu dönemler.
Ya bu arada bahsettiğiniz taktiğe biz 5.5 aylıkken başladık, kafalar rahat bizde. Ne yiyosa onun mideye banane diyorum. Tavan ve duvarların yedikleri ayrı tabii o konuya hiç girmiyim

Ya siz bi öğününün biyerlerine hergğn bi armut sıkıştırsanız?
Muz ve yumurta gibi yiyecekler kakayı katılaştırıyor da, kayısı armut gibi yiyecekler yumuşatıyor. O zaman anlamadan yapıverir kakayı gibi bi fikir doğdu aklıma?
Bilmiyorum denediniz mi?