• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yasindaki kizimin garip halleri

O
kötü ihtimal; sen işte olduğun için seni az gördüğü için tepki veriyor ve güvenli bağlanmada sorun olmuş, daha kötü ihtimal; dayak yiyor veya azarlanıyor. sonuç ne olursa olsun doktora götür 2 yaş ve güvenli bağlanma çok önemli bir eşiktir.
J
kötü ihtimal; sen işte olduğun için seni az gördüğü için tepki veriyor ve güvenli bağlanmada sorun olmuş, daha kötü ihtimal; dayak yiyor veya azarlanıyor. sonuç ne olursa olsun doktora götür 2 yaş ve güvenli bağlanma çok önemli bir eşiktir.
Canim guvenli baglanma kismini basardigimizi dusunuyorum baska guvendigi kimselere biraksam guzelce vedalasiriz giderim sorun cikmak ben gelince sevinir.

Kamera pahalı derseniz piyasada ses kayıt cıhazları var böyle araba kumandası gibi 2 3 saat kayıt yapıyor.
Ben kreş için alıp pantolunun cebine koymustum kızımın eve geldıgınde pcye atıp dınledım..her ses gayet net.

Canim kv kizima bizim evde bakmiyor alip evine goturuyor. O yuzden kamera takamam. Kendi evine de taksam anlarsa benden oldugunu bilir. Kizimla konusuyorum. Kendini tam ifade edemiyor. Bi de en cok kv ye tahammulu yok. Yani bu on gundurr bizde kalmalari gerekti. Ben de izinli oldugum icin ise gitmiyordum. Hani ilkin belki kendi evinde kalabalik duzeni bozulmis diye dusundum. Veya benden ayrilacagini sandigi icin tepkili diye dusundum ama hayir ben varken ve onunla birlikteyken de hep onlari istemiyordu anormal bir sekilde hic olmadik bir sekilde onlara tahammulu yok. Onun ismini soylediklerinde bile kendini yerlere atiyor agliyor. Bir digeri. Alt acma meselesi de ayni donemde seyreden ve kizimin kendini kitlercesine altini temizlememe yaptigi tepki bu 2 gundur azaldi. Ben onu rahatlattim. Allah korusun kotu sey dusunmek bile icimi acitiyor. Sormussunuz ya eve gelen giden erkek diye. Yani gorumcemin 7 yasinda oglu var.ben pek dusunmem hani ne olsa da babaannesi orda yani bilmiyorum ki

siz evdesiniz diye cocugunuz biraz toparlamis ve rahatlamis.Masallah :nazar:
kizinizin , o 7 yasindaki cocuga karsi nasil tavirlari ?
iyi ihtimalle kv niz biraz sert sekilde tuvalet egitimi vermeye calismis olabilir.
Kotu ihtimalden uzaklastim ben biraz.Cunku cocuk kisa surede toparlanmis.Ve cocugun ozel yerlerinde herhangi bir dikkat cekici birseye rastlamamis olmalisiniz.Yada tuvaletini yaparken herhangi bir aci da yasamiyordur insallah.Siz kv niz ile nazikce konusun derim.Biraz merhamet etsin.Elbette zor cocuk bakmasi.Yeri geliyor anneler bile zor dayaniyor.Bazen insan sinirleniyor illa ki.KV nizde bitiyor bu is.O da yaslanacak , bir bebek gibi bakima da muhtac kalabilir.Insallah daha merhametli olmasini saglayabilirsiniz.Kolayliklar dilerim.

Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi

valla aynısını yasamasam kesın bırsey olduda kızınız ondan gıtmıyor derdım...ama oyle degıl bence....bazen tutturuyorlar ıste..benım cadıda halasından babaannesınden cıkmaz 1 haftadır gıtmıyor kımseye....hatta onlara sen eve gıt dıyecek kadar abarttı:KK70: fazla düşkun bugunlerde bana....benı gördumu kımseyı ıstemıyor ama ben yoksam sorun yok saatlerce kalıyor..ama ıste sıkıntı gıtmek ıstememesınde
oluyor yanı benım kızda 27 aylık...bu aylarda tutturmalar anne düşkunluğu normal bence

Canim kv kizima bizim evde bakmiyor alip evine goturuyor. O yuzden kamera takamam. Kendi evine de taksam anlarsa benden oldugunu bilir. Kizimla konusuyorum. Kendini tam ifade edemiyor. Bi de en cok kv ye tahammulu yok. Yani bu on gundurr bizde kalmalari gerekti. Ben de izinli oldugum icin ise gitmiyordum. Hani ilkin belki kendi evinde kalabalik duzeni bozulmis diye dusundum. Veya benden ayrilacagini sandigi icin tepkili diye dusundum ama hayir ben varken ve onunla birlikteyken de hep onlari istemiyordu anormal bir sekilde hic olmadik bir sekilde onlara tahammulu yok. Onun ismini soylediklerinde bile kendini yerlere atiyor agliyor. Bir digeri. Alt acma meselesi de ayni donemde seyreden ve kizimin kendini kitlercesine altini temizlememe yaptigi tepki bu 2 gundur azaldi. Ben onu rahatlattim. Allah korusun kotu sey dusunmek bile icimi acitiyor. Sormussunuz ya eve gelen giden erkek diye. Yani gorumcemin 7 yasinda oglu var.ben pek dusunmem hani ne olsa da babaannesi orda yani bilmiyorum ki

alt acma meselesı ne???? benım kızımda afedersın kakasını yaptgında altını actıramak ıstememeye basladı zorla tutup acıyorum dusun....kreşe basladı onun gerı tepkısımı bılemedım

Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
ozur dilerim ama bir tuhaflik var. cocuklar kendini seveni ve sevmeyeni cok iyi ayirt eder. siddet uyguluyor yada korkutuyorlardir simarmasin diye. ozur dilerim ama boyle bence. igneciye gotururuz yok sunu yapariz bak uyu bak yemegini ye gibi korkutmaya calisiyor olabilirler

Inanamiyorum ya kiyamam yazik o masuma. Sen cocuga baksin diye guvenip birakiyosun bide babanne olucak onun daha guzel bakmasi lazim halbuki seve seve bakmasi lazim peki siz duyunca bunu ne yaptiniz kv ye bisey dedinizmi.

ne yapabilirim ki gizlice kaydettim seslerini ayıp olur diye bir şey diyemedim. sadece çocuğu direkt güvendiğim eve yakın bir kreşe verdim,onları da hiç bir açıklama yapmadan evden gönderdim.hala hazmedemediler neden gönderildiklerini bilmiyorlar. oğluma saydıkları küfürleri hakaretleri, karı-koca birbirlerine saydıklarını bağırmalarını hepsini dinledim. onlar bağırmış benim oğlan ağlamış. nereden bilebilirim ki aylarca aynı evde yaşadık bizim yanımızda öyle değillerdi.

belki ikisinin bi kavgasına şahit oldu çocuğunla alakasız korktu bilemezsin ki küçük çünkü hemen onların birşey yaptığını düşünme

ne yapabilirim ki gizlice kaydettim seslerini ayıp olur diye bir şey diyemedim. sadece çocuğu direkt güvendiğim eve yakın bir kreşe verdim,onları da hiç bir açıklama yapmadan evden gönderdim.hala hazmedemediler neden gönderildiklerini bilmiyorlar. oğluma saydıkları küfürleri hakaretleri, karı-koca birbirlerine saydıklarını bağırmalarını hepsini dinledim. onlar bağırmış benim oğlan ağlamış. nereden bilebilirim ki aylarca aynı evde yaşadık bizim yanımızda öyle değillerdi.
Nasil bi babanne yuh olsun ona ya allah ona torun vermis torunuyla zaman gecirme firsati vermis ama o bunu haketmemis malesef iyiki kayit yapmissiniz aslinda hep temkinli olmak lazim bi cogumuz konduramiyoruz aklimiza gelmiyo ya anne olunca ben cok duygusal oldum herseye uzuluyorum simdi o bebisi hayal ediyorum onun korkusunu aglamasini cok icim sizliyo benim bebegime biri bagirsa galiba canimdan can kopardi :KK43:

Back
X