Kızımı 18 aylıkken kestim,gece dk başı uyku uyuyamıyordum,yemek yemiyordu her dk emmek istiyordu,artık sabrımın yetmediğini anlayınca kesmeye karar verdim.Göğüs ucuma yara bantı yapıştırdım,açtı baktı elledi annecim ben sana mama veriyorum ama bak mama bitmiş dedim,bulamadı tabi meme ucunu.Sonra yanağını dayadı göğsüme kendisi bıkana kadar birşey demedim.Anlayış gösterrdim.KRaker,meyve falan verdim eline ilgilendim.Gece ağladı tabi ışığı açtım göğsümü gösterdim yine ağladı ama çabuk sustu bantı görünce.Bu şekilde devam ettim ama o süreçte hep bak ben veriyorum kızıma mama ama bimiş dedim.Tiksindirmeye veya canım acıyo demeye kıyamadım.Çünkü bunun ileride sorun olacağını düşünüyorum...
Çok korktuğum bir durumdu.Çünkü yanımda destek kimse yoktu.Eşim bile iş saatlerinden ötürü destek olmadı.Nasıl oldu nasıl bitti anlamadım.Çok düşkündü oysa....Bir de bir şey okumuştum...Bebeği sütten keserken önce ALLAH RIZASI İÇİN SÜTTEN KESİYORUMdemek lazımmış.Bende öyle başladım.Allahın izniyle çok kolay geçti...
Süt birikmesi olayı beni çok zorladı 2 gün.Buzluğa ıslak peçete koydum donunca göğsüme koydum,arada sağdım rahatladı,ılık duş yaptım o 2 gün çok sancım oldu evet ama o da geçti....Allahta senin yardımcın olsun...
Benim kızımda gece ne uyuya ne de uyutuyo emzik gibi ağzında sabah her tarafım sızlıyo kıpırdamadan emzirdigim için iştah deseniz hiç yok şu an 13 aylık 7 kilo dr sütten kes iştahı açılır diyo ama nasıl keseyim daha aklı basmas ki yara bandına off çok zor durumdayim
ayrıca iştahla ilgili yazmak gerekirse,benim oğlumda iştahlı bir çocuk değil.
memeyi kestikten sonra iştahında bir artma olmadı.yeğenimde çok iştahsızdı.
yengem 18 aylıkken bıraktırdı memeyi,iştahı açılsın diye.ama iştahı artmadı.
memeyi kestikten sonra iştahı artan çocuk vardır mutlaka.ama kesin iştahı artar diye
bakma olaya bence.artmayabilirde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?