Konuşma Problemleri 2.yaşını dolduran yeğenim sadece hece halinde konuşuyor bilgi sahibi olanları konuya davet ediyorum.

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Biraz daha sabret canim inan ki zamani gelince konusuyorlar benim kiz evet hayir seklinde kafasini sallamiyo diyodum hala evet anlaminda kafasini sallaniyor ama artik sorulara net bi sekilde cevap veriyor arkadas bugun sordu bize gelecekmisin diye gelecegim dedi baska bi arkadas sordu peki bize dedi iih gelmiyecegim dedi bilezigini goster dediler dediler iih gostermiyecegim dedi inan bana zaman herseyin ilaci biraz daha sabir eninde sonunda konusacaklar
Offf off arkadaşım doğrudur ama artık sabrım kalmadı 3 yaşına yaklasiyoruz:KK43::KK43: bende artık kızımın konuştuğu zamanları gormek istiyorum yaaa:KK51::kızgın:

Offf off arkadaşım doğrudur ama artık sabrım kalmadı 3 yaşına yaklasiyoruz:KK43::KK43: bende artık kızımın konuştuğu zamanları gormek istiyorum yaaa:KK51::kızgın:
Umutsuzluga kapilma canim bi akrabanin cocugu uc yasinda anne bile demiyormus kadin anne kelimesini duymayi hasretle bekliyor bizim bu gunumuze sukur:)

benim kızım nisanda 2 yaşına girecek ama baba ve memeden başka kelime söylemiyor geçen sene daha çok kelime söylüyordu anlamasında bi problem yok sanırım üşeniyor zamana bıraktım bende...

Back
X