2 yıl aradan sonra tekrar merhabalar nasılmış bakalım üçüz annelerim

oyy üç tane kız mı var orda?
maşallah arkadaşım ne güzel
ama neyin var ki hayırdır?
Allah çözümsüz dert vermesin inşallah.

ah ayşecim ahhh.. valla her seferinde sölerim tülayada allah sabır versin ayşeye die. benimkiler bile daha yürümezken canıma okuyolar seninkiler hem ayaklı hemde 3 tane ... allahım sabırlar versin sana.... ve bizede:)

Son düzenleme:
sağol aslıcığım halimden anlıyorsun evet çok yaramazlar ve dediğin gibi yürüyorlar artık o kadar yoruluyorumki sabah uyanamıyorum beni azıtıp evi birbirine katıyorlar allahtan kapıyı kitleyip yatıyorum yoksa sokağada çıkacaklar sokak delisi oldular yalnızda çıkaramıyorum offfffff offfffffffff inşallah 2 seneye kadar rahatlarım yada kendimi öyle avutuyorum

hoş bulduk gülsüm hanım ne zaman isterseniz ben hep evdeyim her zamanki gibi kendimi yine kapadım dört duvar arasına yarın arıyım sizi görüşelim müsait olursanız: 66:

canım mısafırlerım vardı geldı gıttıler cok yoruldum ama ıyı oldu nıye evdesın ya cık gez bebıslerle ..bak bu hafta ınş persembe mesela konusalım persembe gunu ıyı olur ...gezelım bebeklerle ...optum kızlarını benımkıler bırı uyandı sımdı ıkısı uyuyo vardıya basladı hadı kolay gelsın

benim içinde perşembe süper olur eşim evde çünki çarşamba iş başı yapıcak çok eğlenicez inşallah yada kendimi
avutuyorum altı cadıyla aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…