Herkese merhabalar. 1 hafta önce labioplasti oldum. Ama görünüşte sol tarafta bi potluk var gibiydi ilk günden itibaren. Sanki sol tarafı yapamamış gibiydi. Ama Dikişim açılmış gibi durmuyordu. Çok ta dikkat ettim ameliyattan sonraki bu güne kadar. Bugün kontrolüm vardı. Doktor muayne ederken elleriyle dikiş aralarına araladı sanki ve orda dikişimi bence kendisi açtı. Sonra dikişlerin açılmış dedi. Ve tekrar dikiş attı. Bölgeyi uyuşturarak. Nerdeyse yarım saat sürdü. Bayıltın dediysem de bayıltmadı. Dikiş atılırken de çok acı çektim. Acaba tekrar o pot duran kısmı kesip alıp öyle mi dikti bilmiyorum. Eve geldiğimde baktığımda potluğun büyük kısmı gitmişti. Ama alt kısımda yine de küçük bir potluk var. 2 hafta sonra tekrar gel kontrole dedi hiç ilaç krem birşey yazmadı. Gerçekten çok korkuyorum artık. Bu durumu yaşayan var mı? İkinci dikişten sonra düzeliyor mu herşey? İkinci dikişten sonra nelere dikkat etmek gerek? Gerçekten psikolojim bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim