- 9 Nisan 2015
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi gereksizsey
Merhaba kızlar.. Biraz fazlaca doluyum. Hemen baslıyorum anlatmaya simdi 3.yılımıza girdik erkek arkadasımla. Kendisi bi evlilik gecirmis ve cocugu var. Bosanmıslar.. Ama tabi bu kadın sürekli daha dogrusu bizi biliyo sırf bu yüzden rahatsız etmek icin sürekli olur olmadık zamanda gereksiz sacma seyleri bahane edip mesaj atıyo gecenin bi vakti bile atabiliyo hatta bazen gece arayıp cocuk uyutmuyo beni gel sen ilgilen ben yan odada uyucam diyo. Böyle sacma sapan ilerlerken bunlar tabi bnm sevgilimde 2.ilişkisi oldugu icin artık yorgunum uğrasamıyorum gibi konusuyo. Hemen bi detay vereyim cocugunu cok seviyorum oda beni seviyo yani bu durumu sorun etmiyorum. Herneyse iste benim erkek arkadasım ilk baslarda kendini kabullendirmek icin aman aman ne kibarlıklar ne süprizler neler neler yaptı etkilemek icin cok uğrastı Tabi bende etkilendim cok seviyorum onu 2yılı bitirdik birlikte. Gün icinde cok fazla arayıp msj atmıyorum artık işleri cok yogun diye benimde yogun oluyo ama ayıracak vakit bulabiliyorum yani gün icinde oda müsaitse arıyorum gidio geldiğim heryeri bilmek istio o yüzden markete bile gitsem haber vermek zorundayım cünkü bunu istiyo banada zor gelmiyo zaten haber vermek bu tarz seyler. Oda hep haber verir. Son zamanlarda ufacık bişey olsun hemen cok sinirleniyo yoruldum yeter artık cok fazla derdim var üzerime gelme diyo ama sorunumuz veya benim sorun ettiğim sey eski karısı sürekli rahatsız ediyo bunu bile bile yapıyo cok belli etti niyetini cocugu ikimize karsıda dolduruyo ama biz asla annesini kötülemiyoruz annesi ve onun ailesi cocugu cok fazla kullanıyolar. Kavgalarımız genelde bu kadının attıgı mesajlar oluyo. Cocukla ilgili olsa bişey diyemem ama bilerek rahatsız etmek istio. Bu arada ben tek kalıyorum evde ailem baska sehirde ben baska sehirde calısıyorum o yüzden nerdeyse hergün aksam erkek arkadasım 1saatte olsa yanıma geliyo evde oturuyoruz eger dısarı cıkmak istemiyosak yani beni biraz özlesin istiyorum ama gelme diyemiorum sonucta hergün görüsüyoruz gelme desem olmaz ama bende yoruldum yani ailem zaten cok niyetli degil önceden evlilik yasadıgı icin pek istemiyolar birlikte olmamızı hem ailemi hem onu dengelemeye calısıyorum. Bende cok kolay yasamıyorum sonucta benimde bu ilişki icin kabullendiğim cok sey var. Napsam nasıl eski haline döndürsem bilmiyorum. İnanılmaz kıskanc zaten. Bi akıl verib bana nolur napıcam ben nasıl sakin sevgilimi geri getircem resmen icinden canavar cıktı napıcam bilemiyorum