- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Onu takip etmeyi bırak tüm resimlerini numarası nı sil kafanı başka Bi yere ver % 70 unutursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni aslında içimde biriktirdiklerim yoruyor. Daha önce beni aldatan sevgilime tek tek yazmıştım içimdekileri ve kurtulmuştum. Şimdi yine yazsam kurtulurum diyorum ama gururum müsade etmiyorOnu takip etmeyi bırak tüm resimlerini numarası nı sil kafanı başka Bi yere ver % 70 unutursun
Hah işte bu benİyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Bu kadar zaman geçmişken yazmak olmaz zaten adam hayatına devam ediyor sen de ediceksin ama yazmak istersen yaz tabiBeni aslında içimde biriktirdiklerim yoruyor. Daha önce beni aldatan sevgilime tek tek yazmıştım içimdekileri ve kurtulmuştum. Şimdi yine yazsam kurtulurum diyorum ama gururum müsade etmiyor
You.ube altındaki yorumlarda on yıldır unutamıyorum yazan dayılar gibi hissediyorum ve çok çaresizim en çok da bu hislerim boşa gidiyor o hiç bilmeyecek buna üzülüyorumHah işte bu benbende iki yıldır unutamadım hala sızısı içimde... hala yerine kimseyi koyamıyorum kimseyi düşünemiyorum istemiyorum. Hem de bana hiç bir açıklama yapmadan terk eden kişi ve hem de sonrasında beni aldattığını öğrendiğim kişi... normal mi sorusuna ise verilecek tek kesin doğru bir cevap yok. Benim gibi senin gibi unutamayan insan için normaldir. Bir başkası hemen unutur ya da üzerinden biraz zaman geçince izi kalmaz ona göre anormaldir ama birileri bizim hissettiğimiz gibi hissetmiyor diye yaşadıklarımız duygularımız anormal olmuyor. Burda kaç kişi anormal derse desin kendini kötü hissetme böyle düşünme. Yeterince üzülüyoruz zaten
![]()
çok ama çok doğru bu..Karşına bi tık üstü biri çıksın unutuyorsun![]()
Nasıl unuttun peki şu saat oldu hala başım ağrıyor sürekli kötü şeyler geliyo aklıma yani rezil olmayacağımı bilsem kalkıp arayacağımEski sevgilimi tam anlamıyla silip atmam tam 5 yılımı almıştı. 2 yıl bana çok normal geldi bu yüzden(ha belki ben manyağımdır biraz)
1 tık üstü neye göre bilmiyorum ki. Çok üst biri değildi zaten farklıydı sadece tip ve paradan etkilenmiyorumçok ama çok doğru bu..
Nasıl unuttun peki şu saat oldu hala başım ağrıyor sürekli kötü şeyler geliyo aklıma yani rezil olmayacağımı bilsem kalkıp arayacağım
Şanslıymışsınız biz aynı şehirdeyiz şuan o kız da bu şehirde geliyor süreklifarklı arkadaşlar edindim, sürekli onlarla veya ailemle vakit geçirdim, üniversite sebebiyle bambaşka bir şehire gittim, yepyeni çevrem oldu, hiç yalnız kalmadım neredeyse, belli bir süre sonra aklıma gelmemeye başladı :)
YouTube daki dayılar gibiYou.ube altındaki yorumlarda on yıldır unutamıyorum yazan dayılar gibi hissediyorum ve çok çaresizim en çok da bu hislerim boşa gidiyor o hiç bilmeyecek buna üzülüyorum
Bilmiyorum sanırım gururum çok kırıldı onun da etkisi var. Çok yakın arkadaşım dediği kız biz sevgiliyken evinde kaldı falan yalnız değillerdi başka kişiler de vardı aralarında bir şey de geçmedi eminim ama soğuduğunu söyledi benden. Ayrıldık aynı gün içinde barıştık tekrar ayrıldık ve ilk ayrıldığımızda bana çok kötü şeyler söyledi biz zaten evlenmeyeceğiz benim memleketimde daha güzel kızlar var arkadaşlarım neden böyle bir kızla çıkıyorsun falan dediler dedi. Ayrıldıktan sonra yakın bir erkek arkadaşımla oturuyorum diye olay çıkardı her yerden engelledi. Şimdi de o kız sürekli buraya geliyo foto atıyolar falan kendimi çöp tenekesi gibi hissediyorum ve o çok mutluYouTube daki dayılar gibiboşa gitmiyor hislerin bu duygular seni bir yerlere taşıyacak seni sen yapacak ve o bilmesin zaten bu hislerini böylesi daha iyi. Bir tarafları kalkmasın
duygularını öğrenirse vay bu kız beni nasıl seviyor diye düşünüp sana dönmeyecek. Vay be ben nasıl etkileyici bir erkekim dye kendini kabartacak
Sen de pek normal olmadığını düşünüp, rahatsızsın ki soruyorsun sanırım bu soruyu? Yoksa normal olup olmaması çok mu önemli? Herkesin normaline göre yaşanmaz hayat..İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Normal gerçekten sevmişsinizdir. .Ben de unutamamistim ,öyle güzel bir enerjiyle özlüyordum ki :) sonunda o beni tekrar buldu ve evlendik..İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Yanlış anlamayın da unutulmayacak kadar da karakterli değilmişBilmiyorum sanırım gururum çok kırıldı onun da etkisi var. Çok yakın arkadaşım dediği kız biz sevgiliyken evinde kaldı falan yalnız değillerdi başka kişiler de vardı aralarında bir şey de geçmedi eminim ama soğuduğunu söyledi benden. Ayrıldık aynı gün içinde barıştık tekrar ayrıldık ve ilk ayrıldığımızda bana çok kötü şeyler söyledi biz zaten evlenmeyeceğiz benim memleketimde daha güzel kızlar var arkadaşlarım neden böyle bir kızla çıkıyorsun falan dediler dedi. Ayrıldıktan sonra yakın bir erkek arkadaşımla oturuyorum diye olay çıkardı her yerden engelledi. Şimdi de o kız sürekli buraya geliyo foto atıyolar falan kendimi çöp tenekesi gibi hissediyorum ve o çok mutlu