2 yıl normal mi

Çok yakın arkadaşım dediği kız biz sevgiliyken evinde kaldı falan yalnız değillerdi başka kişiler de vardı aralarında bir şey de geçmedi eminim ama soğuduğunu söyledi benden. Ayrıldık aynı gün içinde barıştık tekrar ayrıldık ve ilk ayrıldığımızda bana çok kötü şeyler söyledi biz zaten evlenmeyeceğiz benim memleketimde daha güzel kızlar var arkadaşlarım neden böyle bir kızla çıkıyorsun falan dediler dedi
Bu yaptıkları sizi soğutmamişsa soğumasınız gibi..Ama bunlar ciddi problemler.

Sana tavsiye birileriyle flört etmen, gidip görüşüp bir kahve vs. içmen.

Ben biraz daha ileri boyutlusunu yaptim. Iyi geldi, bütün buhranlarımdan arındım.

Bilmiyorum sanırım gururum çok kırıldı onun da etkisi var. Çok yakın arkadaşım dediği kız biz sevgiliyken evinde kaldı falan yalnız değillerdi başka kişiler de vardı aralarında bir şey de geçmedi eminim ama soğuduğunu söyledi benden. Ayrıldık aynı gün içinde barıştık tekrar ayrıldık ve ilk ayrıldığımızda bana çok kötü şeyler söyledi biz zaten evlenmeyeceğiz benim memleketimde daha güzel kızlar var arkadaşlarım neden böyle bir kızla çıkıyorsun falan dediler dedi. Ayrıldıktan sonra yakın bir erkek arkadaşımla oturuyorum diye olay çıkardı her yerden engelledi. Şimdi de o kız sürekli buraya geliyo foto atıyolar falan kendimi çöp tenekesi gibi hissediyorum ve o çok mutlu
Canım ya nasıl emin olabiliyorsun bir şey yaşanmadığına 😞 yapma böyle o seni kamdırmış sen kendini kandırma... için acısa da kabul etmeye çalış bazı gerçekleri. Bizi en çok yıpratan şey gururumuz zaten. Gururun kırılması da çok incitiyor ama iyiki gururluyuz yanlış yapmaktan da koruyor bizi onların peşine düşüp kendimizi küçültmekten alıkoyuyor

Canım ya nasıl emin olabiliyorsun bir şey yaşanmadığına 😞 yapma böyle o seni kamdırmış sen kendini kandırma... için acısa da kabul etmeye çalış bazı gerçekleri. Bizi en çok yıpratan şey gururumuz zaten. Gururun kırılması da çok incitiyor ama iyiki gururluyuz yanlış yapmaktan da koruyor bizi onların peşine düşüp kendimizi küçültmekten alıkoyuyor
Kızın sevdiği başka biri vardı. Yaşansaydı anlardım ama eski sevgilim duygusal bir şeyler hissetti belli ki. Kız çok cilveli aşırı sıcakkanlı. Ben soğuk biriyim

İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Vay arkadaş yalnız olmadığıma sevindim , resmen ben yazdım sandım benim 3 seneye girdi artık.... yeter diyorum Ahu kendine gel ama nafile onu unuttuğum tek bir gün bile yok , yalnız olmadığıma sevindim :KK50:

Gizliden gizliye sevdiği kız bizim şehre gelmiş sürekli foto atıyolar ağlıyorum iki saattir hiç iyi değilim benimle sevgiliyken de vardı bu kız çok kötüyüm
[/QUOTE]
Lutfen uzme kendini besleme bu duygulari, insanlar ailelerini kaybediyor, unutuyor oyle dusun

Gizliden gizliye sevdiği kız bizim şehre gelmiş sürekli foto atıyolar ağlıyorum iki saattir hiç iyi değilim benimle sevgiliyken de vardı bu kız çok kötüyüm
Lutfen uzme kendini besleme bu duygulari, insanlar ailelerini kaybediyor, unutuyor oyle dusun
[/QUOTE]
Şimdi kızla foto atmış yine arabada ikisi alkol içiyor ve gördüğümü biliyor.

[/QUOTE]
Lütfen bakmaya devam etme çocuğun profiline, resimlerine vs.
Gerek yok. Neden kendini bile bile üzüyorsun?

Lütfen bakmaya devam etme çocuğun profiline, resimlerine vs.
Gerek yok. Neden kendini bile bile üzüyorsun?
[/QUOTE]
Arkadaşım profiline bakarken takip etmiş zaten bildirim gitti diye kaldı öyle açık açık bakıyordum salak gibi gördüğümü bile bile atmış. Benim atmama izin vermezdi garezi banaymış çıktım hemen takipten

Back
X