- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
Sevgilisi varmış bence söyleme daha sert bir tepki alıp üzülebilirsin.
sevgilisi varsa niye söyleyeceksin ya ondan ayrılıp sana gelecek adamla muhattap bile olma. bence takıntı haline gelmiş. ben bu yüzden bıçak gibi kesip atıyorum uzun yıllar sürüncemede kalan şeylerden hoşlanmıyorum. unutmayı gerçekten iste ve unut. adamın aklına olur olmadık şeylerde girmesin o kızada yazık
Bu saatten sonra söylemek onu sana getirmez. Daha önceden söyleyecektin. Unutacaksın. Yok unutamıyorum diyorsan da sevgilisinden ayrılmasını bekleyeceksin (ayrılırsa ne mutlu sana). O zaman açılabilirsin. O zaman da red cevabı alırsan başa dönüyoruz UNUTACAKSIN!
Yanlış anlaşılmak istemem ama sevilmeden sevmek hele ki sevgilisi olan birini sevmek bana göre aşk,sevgi değil.
Takıntı haline gelmiş artık 2 senede bence.
İtiraf etme sakın,ne olacak adam sevgilisinden ayrılıp sana mı gelecek?
Bence işine gücüne bak,varsa okuluna asıl,yoksa AÖF'ye yazıl,gez,dolaş bak ne güzel hava var dışarıda...
Eğer kendi başına mücadele edemiyorsan tedavi ol.
Bu cocuk diyelim ki sizin sevgiliniz , başka bi kız iki senedir sevgilinizi seviyor , gelip sevgilinize sevdiğinizi söylese ne hissedersiniz acaba iki senedir acılamadığınız için bence takıntı olmuş . Hem sevgilisi olan birine sevdiğinizi söylesen nolcak ara bozmayın lütfen . Şu kadınlarında sahipli erkeklere bişe hissetmesini hiç anlamıyom . Söyleme bence
Başta söyliycektin. Hiç söylilym mi söylemiym mi deme şuan, sevgilisi varmış çok farklı bi boyut olur.
Ha ayrılır sevgilisinden falan o zaman söyle derim. Ama şu an SAKIN!
Bence unutun gitsin.baskasinin sevgilisinden hayir gelmez.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bunu ona söyleyemem dedim. Sevgilisi yokken söylemedim ki şu durumda söyleyecek karakterde olayım. Ben ilk kez birine böyle şeyler hissediyorum daha önce sevgilim ya da hoşlandığım biri olmadı. Ben sadece bunu yaşayıp aşanlar var mı diyorum unutamıyorum diyorum. O benim olmalı demiyorum. Hırs falan yapmadım yani. Sadece bu durumu nasıl aşıcam nasıl kurtulucam biraz da iç dökmek amacıyla yazmıştım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu konuyu aşmak için yapacağım en son şey zaten ona açılmak. Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra onu etkileyecek kafasını karıştıracak tek bir şey yapmadım. Facede arkadaştık sildim. El ele gördüm yolumu değiştirdim. Sorsanız beni tanımaz bile. Benim zararım kendime.