2 yildir unutamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cancan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
137
36
48
40
Merhaba
Benim 2 yildir unutamadigim biri var.
2 yil once birlikte calismistik ayni isyerinde bir cekim vardi acilmadi hic zaten o isyerinin subesine 6 ay gecici göreve gitmistim. 6 ayin sonunda kendi subeme geri dondum.
Ardindan herhangi bir tesebbusu olmadi, telf nom yok onda ama istese instagramdan bile ekleyemez miydi?
Ayni isyerindeyken inanilmaz bi ilgi gosterdi, ama sonra ses cikmadi.
Ben 2 yildir kendimi ara ara onu dusunurken buluyorum. Cok mu sacma sizce?
Ve Eger o insan dogru insan ve benim kaderim olsaydi biz su an birlikte olurduk diye dusunuyorum
Fikirlerinize ihtiyacim var

Merhaba
2 yil once birlikte calismistik ayni isyerinde bir cekim vardi acilmadi hic zaten o isyerinin subesine 6 ay gecici göreve gitmistim. 6 ayin sonunda kendi subeme geri dondum.
Ardindan herhangi bir tesebbusu olmadi, telf nom yok onda ama istese instagramdan bile ekleyemez miydi?
Ve Eger o insan dogru insan ve benim kaderim olsaydi biz su an birlikte olurduk diye dusunuyorum
Benzer durum yasadiniz mi, nasil onu dusunmekten kurtulurum?
Belki tüm bayanlara karşı sıcak davranan tiplerdendir. Siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

İlk adımı siz atmayı deneyin. Neden hemen unutmak istiyorsunuz ki?

Sizin durumunuz normal degil.
Iki yil gecmis ardindan. Simdiye coktan unutmus olmaniz gerekiyordu.
Sizinkisi takintiya dönüsmüs.

C cancan55 Ben 10 yıldır unutamıyorum, takıntı oldu yani afedersin b*ku yemiş bir vaziyetteyim. Seninle aynı durumdayım, bizim de aramızda hiçbir şey olmadı. Bence bizi asıl düşündürten bu bence, olmadığı için unutamıyoruz. Belki ilişki yaşasaydık ve mutsuz olsaydık tam tersi topuklardık. Dediğim gibi birşey yaşayamadığınız için böylesin, dikkat et takıntı yaparsan karşına dört dörtlük biri de çıksa asla hiç mutlu olamazsın.

Merhaba
Merhaba 2 yıl uzun bir süre. 2 ihtimal var: Ya sadece siz böyle bir beklenti içine girdiniz ya da o kişi de size karşı bir şeyler hissetti ama bir adım atmaya çekindi.Bu kadar aklınızı karıştırıyorsa ben yerinizde olsam bir adım atardım. İnstagramdan o eklemediyse siz ekleyin. İkinci adım ondan gelmezse zaten aklında yokmuşsunuz demektir bunu kabullenip düşünmemeye çalışırsınız

Merhaba
Neden saçma olsun etkilenmişsin çok normal bi durum, belki kaderin belki değil onu bilemez kimse ama utangaç olabilir o yüzden takip etmemiş olabilir. Ortak arkadaşınız varsa arasın ağzını :)

Neden saçma olsun etkilenmişsin çok normal bi durum, belki kaderin belki değil onu bilemez kimse ama utangaç olabilir o yüzden takip etmemiş olabilir. Ortak arkadaşınız varsa arasın ağzını :)
2 yildir gorusmuyoruz ayni isyerinin ayri biOrtakindaydik eskiden ortal arkadaslar vs isten cikti coktan

Merhaba 2 yıl uzun bir süre. 2 ihtimal var: Ya sadece siz böyle bir beklenti içine girdiniz ya da o kişi de size karşı bir şeyler hissetti ama bir adım atmaya çekindi.Bu kadar aklınızı karıştırıyorsa ben yerinizde olsam bir adım atardım. İnstagramdan o eklemediyse siz ekleyin. İkinci adım ondan gelmezse zaten aklında yokmuşsunuz demektir bunu kabullenip düşünmemeye çalışırsınız

Iste instadan eklemeyi cok dusundum ama
Beni heP su geri tutuyo, istese illa ki acilirdi, dmk ki belki ben yanlis anladim

2 yıl olmadıysa, sana bi tebessüm bile etmiyorsa salla gitsin o işi.
Tutmaz o iş yaş ben söyliym.

C cancan55 Ben 10 yıldır unutamıyorum, takıntı oldu yani afedersin b*ku yemiş bir vaziyetteyim. Seninle aynı durumdayım, bizim de aramızda hiçbir şey olmadı. Bence bizi asıl düşündürten bu bence, olmadığı için unutamıyoruz. Belki ilişki yaşasaydık ve mutsuz olsaydık tam tersi topuklardık. Dediğim gibi birşey yaşayamadığınız için böylesin, dikkat et takıntı yaparsan karşına dört dörtlük biri de çıksa asla hiç mutlu olamazsın.

Aynisini dusunuyorum belirsiz biseydi ondan takinti yaptim yasanip bitseydi bi sekilde atlatirdim

Degil mi brn de oyle dusunuyorum, ben takinti gibi yaptim
O hala dusunuyo olsa illa ki yazardi erkek bu dayanamazdi
Unutmam icin fikirlere ihtiyacim var

Kesinlikle bir erkek eğer bir şeyler hissettiyse hayatında da kimse yoksa ( bazen birileri varken bile ) adım atardı .

Yani belki zorlamanla ne bileyim ittirmenle uğraşmanla bişeyler olur ama o zaman da emek vermiş olursun, değer vermiş olursun, vakit harcamış olursun (daha çok) takıntı haline gelir e haliyle mutlu da olmazsın. Biz kadınlar ilgi sevgi isteriz.

Degil mi brn de oyle dusunuyorum, ben takinti gibi yaptim
O hala dusunuyo olsa illa ki yazardi erkek bu dayanamazdi
Unutmam icin fikirlere ihtiyacim var
Düşünmeyeceksin, aklına geldiğinde kendini başka şeylerle meşgul et. Seninki daha çok "acaba olsaydı nasıl olurdu" düşüncesi birşey yaşamamışsın daha kolay olur.

Inanin cok kotuyum normal değil bence de
Stalklamaya bence acil birakin.
Hayatinizda acaba düzgün gitmeyen baska seyler mi var ?
Bazen insan baska sorunlari göz ardi edebilmek icin kendini platonik bir aska hapsedebiliyor.
Hayatdaki asil problemlerden kacmak icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X