2 yildir unutamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Stalklamaya bence acil birakin.
Hayatinizda acaba düzgün gitmeyen baska seyler mi var ?
Bazen insan baska sorunlari göz ardi edebilmek icin kendini platonik bir aska hapsedebiliyor.
Hayatdaki asil problemlerden kacmak icin.

Stalklamayi bırakmak istiyorum ama her zaman mani olamıyorum
Hayatim cok kotu gitmiyo ama sorun su onda butun aradigim ozellikler mevcuttu, ozellikle dis gorunus olarak cok iyiydi. Bu yuzden bu kdr kafayi taktim sanirim.
Hayatimda da kimse olmayinca bu surecte onu gözümde buyuttum

Yeteri kadar hoşlansaydı mutlaka sosyal medyadan takipleşirdiniz, telefonlaşırdınız iş arkadaşıymışsınız sonuçta her türlü irtibatı sürdürebilirdi sizinle. Bu 2 sene zarfında unutulmaz neden unutulsun. Peki başkalarına şans veriyor musunuz? Yoksa hala onu mu bekliyorsunuz? Onu bekliyorum derseniz önünüze bakın derim çok geçmiş üstünden.

Peki sizce hoslaniyo olsa eklemez miydi yazmaz miydi?
Belki utandı, konuştuğumuz biri var ise diye düşündü. Bilemeyiz belki şuan hoşlanmıyor sonradan hoşlanıcak ve açıkca söyliyim benimde hoşlandığım olduğu zaman bende eklememiştim. Dediğim gibi siz ekleyin en azından ekledim, bir adım attım dersiniz. Bir çok kişi bu şekilde iletişim kuruyor

Dokuzuncu sınıftayken son sınıftan birini çok sevmiştim ben de böyle, koca sene sadece bakmıştım sosyal medya hesapları da yoktu sonra mezun oldu tabi.. 1 sene neredeyse kendimi odaya kapadım (biraz da ergenlik tripleri sanırım 🤣) 2. senede yine her gün her saniye onu düşündüm, 3. sene rüyalarda görüyordum sadece, 4. sene yalnızca şarkılarda aklıma gelmeye başladı, 5. senede bütünüyle aklımdan çıktı. O bir şeylere teşebbüs ediyorsun fakat hiç başlamadan sonlanıyor, yarıda kalıyor ya işte o süreçte hayalde yaratılan kişi düşünülüyor aslında bence... Sonuç olarak bir şekilde unutuluyor, hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de :KK28:

Erkekler istiyorsa bir sekilde cesaret ediyorlar. Ilgisi olsa idi bir sekilde ulasirdi. 6 ay sonra dondugunuzde bakmamasi falan ilgisi yokmus gibi. Belki de bu takintili durum hic yasanmamisliklar yuzundendir.

Bende birini unutamıyorum ama biz uzun süre görüştük. Sonra onun ailesi istemediği için bitti. Birbirimizi kırmadan, kötü söz söylemeden ayrıldık yani. Sanki yarım kaldı içimde. Yarım kaldığı için o defteri bir türlü kapatamıyorum. Her an birlikte olsaydık nasıl olurdu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Bende artık takıntı olduğunu düşünüyorum. 7 Ay olacak unutmalıyım. Belki de hayatımda başka biri olmadığı için böyle hissediyorum. Bilmiyorum.
Ama sevgisinin arkasında duramayan ana kuzusunu unutmalıyım dedikçe kurduğumuz hayaller aklıma geliyor. Yaşanabilecekken olmadık sebepten yaşanamayan hayaller.... 💔

iki senede tek adım atmayan birini düşünmek saçma bence. takıntı olmuş. siz unutmazsınız biri gelir unutturur...

Merhaba
Benim 2 yildir unutamadigim biri var.
2 yil once birlikte calismistik ayni isyerinde bir cekim vardi acilmadi hic zaten o isyerinin subesine 6 ay gecici göreve gitmistim. 6 ayin sonunda kendi subeme geri dondum.
Ardindan herhangi bir tesebbusu olmadi, telf nom yok onda ama istese instagramdan bile ekleyemez miydi?
Ayni isyerindeyken inanilmaz bi ilgi gosterdi, ama sonra ses cikmadi.
Ben 2 yildir kendimi ara ara onu dusunurken buluyorum. Cok mu sacma sizce?
Ve Eger o insan dogru insan ve benim kaderim olsaydi biz su an birlikte olurduk diye dusunuyorum
Benzer durum yasadiniz mi, nasil onu dusunmekten kurtulurum?
Fikirlerinize ihtiyacim var
6 ay iletişiminiz olmuş 2 yıl düşünene kadar sen adım atsaydın ya belki bişeyler olurdu dediğin gibi beklemek hata işte böyle şeylerde biraz atılgan olmak lazım

Üzgünüm ama ilgilense adım atardı, en utangaç çekingen erkek bile istediğinde adım atıyor, hatta deli divane ilanı aşk edeni gördüm. Unutmanızı tavsiye ederim.

İnstagramdan istek at. Nasıl olacağını denemeden bilemezsin.
Bir insan deli divane aşıkta olmuyor istek atınca duygunu anlamaz yani :dondurma:
Hayırdır vs derse önerilerde çıktın vs dersin.
Böyle ömür çürür sadece.

Merhaba
Benim 2 yildir unutamadigim biri var.
2 yil once birlikte calismistik ayni isyerinde bir cekim vardi acilmadi hic zaten o isyerinin subesine 6 ay gecici göreve gitmistim. 6 ayin sonunda kendi subeme geri dondum.
Ardindan herhangi bir tesebbusu olmadi, telf nom yok onda ama istese instagramdan bile ekleyemez miydi?
Ayni isyerindeyken inanilmaz bi ilgi gosterdi, ama sonra ses cikmadi.
Ben 2 yildir kendimi ara ara onu dusunurken buluyorum. Cok mu sacma sizce?
Ve Eger o insan dogru insan ve benim kaderim olsaydi biz su an birlikte olurduk diye dusunuyorum
Benzer durum yasadiniz mi, nasil onu dusunmekten kurtulurum?
Fikirlerinize ihtiyacim var
Sen bilirsin de ilk adımı sen atma bence olcak olsaydı çoktan ulaştırdı bence. Yeni birinden etkilenene kadar ara ara gelir aklına sonra silinir.

Ben sizi biraz platonik gördüm . Şöyle ki bizim okula ne zaman yeni bir arkadaş gelse oryantasyonu bana aittir 😁 herkesle çok ilgilenirim . Belki o da öyledir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X