2 yılık muhasebe mezunuyum yardımm

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
373
kıslar ben seneye mı sınava gırme hakkım var bıde ben eylulde acık ogretımden 3 sınıfa baslayacam onun la ılgılı bır sorun olurmu aklım cok karıstı

evet canım bu yıl sadece lisans mezunları girebiliyor. sen seneye girebilecksin sınava. 3 sınıfta olman bi sorun yaratmaz 4.sınıfa geçince lisans olarak girersin kpss'ye umarım faydalı olabildim

her yıl lisans mezunları giriyor...bu yıl A kadroları için seneye B ler için.çift yıllarda yapılan sınavlar Bler için..B kadroları için olan kpss o yıl içinde 2 defa yapılır:haziran sonundaki lisans mezunları için eylüldekide önlisans ve lise için..sen seneye eylüldeki sınava gireceksin..(eğer önlisan olarak kalıcaksan)3.ve 4. sınıfı bitirdiğinde lisans olucaksın..muhasebe A kadrosundan sınava giriyor die biliyorum..yani sen 4yılı bitirdikten sonra,lisans olunca; tek yıllarda yapılan A kadroları için olan KPSS ye giriceksin..özetlen:
2yıllık olarak kalırsan çif yıllardaki eylül ayındaki KPSS ye
4yılı bitirirsen tek yıllardaki haziran ayındaki KPSS ye giriceksin..

cok tskler kızlar size nasıl tskle puan kazandırınır bılmıyorum eger soylersenız gonderıcem

rica ederim canım..bende bilmiyorum oda neymiş:1hug:haa buldum sağ tarafta terazi gibi bir şey var o yazıyı değerlendiriyor heralde.bende ilk defa gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…