• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkim ol dedi napmalıyım?

Merhabalar öncelikle uzun zamandır beni cokta düşündüren hatta hayatım boyunca en çok düşündüren iki arada bir derede bıraktıran olayı yazmaya geldim çünkü arkadaşlarıma anlattığımda objektif bir yorum yapsalar ya da yapmasalar bile yinede karar veremedim ve siz napardınız merak ediyorum.Öncelikle ben 12. sınıfım yks öğrencisiyim ve bu bahsedeceğim kişide öyle ikimizde sınav ogrencisiyix kendisini geçen seneden beri görüyorum ve ilk gördüğümden beri o ilk göz göze gelişimizde çok derin hissettim yani bazen sadece göz göze gelişten bir cok fazla şey hissedersiniz ya oule oldu bu kişiyle okullarımız cok yakın ve çarşıda kütüphanede geçen yazın çokça karşılaştım ve göz göze gelişlerimiz hep oldu unutmadım bundan 3 ay önce istek attım biranda hesabı önüme çıktı oda geri takip etti ve yazdı bana kimdin sen tanıdık geliyorsun diye başladı sohbet tanışmak istediğini söyledi. Tanıştık bir iki gün azda olsa sohbet ettik ama böyle cok az çünkü oda çok yoğun ben de vakit ayıramıyordum saatler sonra felan donuyorduk birbirimize ama ikimizde aynı durumda olduğumuz için bir sorun değildi çünkü biliyorum. 3. gün biranda bana kaçsak mı ya dedi nereye dedim ilkten buluruz felan dedi sonra bize kaçalım dedi ben tabiki çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım o anda ve hemen tersledim yok kalsın saol felan yazdım baya ısrar etti ama oralı olmadım bakmadım ertesi gün sana bir soru sormak istiyprum dedi merak ettim sor dedim ilkim olmanı istiyprum dedi. İkinci bir şok yaşadım dedimki ne diyordun bölüyoruz sonra bana detaylıca anlattı geçen seneden beri sana platoniktim dershanende arkadaşlarım var (cidden var ortak arkadaşımız sayılabilecek biri var hatta o yanındayken arkadaşıyla konuşmuştum) uzun süredir aklımdasın ve seninle olmak istiyprum dedi.Ne hissedeceğimi cidden bilmiyordum çünkü hiç tanımadığım biribir duydum hoslantım var yok degşl ama bu denli bir yakınlık istiyor muyum emin değilim ben olmaz dedim çocuk cokca ısrar etti günlerce engelledi geri açtı istek attı felan ama aklımı hep karıştıran bir soru var sen benden bu kadar hoslandında beni neden bulmaya çalışmadın ben istek atınca biz konuştuk bu denli hoşlandığım birini neden bulmaya çalışmadın hem sınava 3 ay kala. Cocuk benim olmaz dememin ardından cok ısrar etti yeri geldi konuşmayı kestik yine yazdı. Ama hem hiç tanımadığım biri ve cidden bilmiyprum yani nasıl biri veya buna deyecek mi o seyi yaparken çok yüzeysel mi hissedicem hali tavrı nasıl hiçbirini hemde hiçbirini bilmiyprum. Defalarca dedim bi öncesinde tanışalım ben seni birazda olsa tanımak istiyprum evet vaktimiz yoktu biliyorum ama bir gün bile ayırabilirdik hem bu 2 aylık konuşmada bana benimle ilgili hiç soru sormadı zaten az vaktimiz vardı ve aralıklı konuştuk sınav senesi olduğundan ne onun ne benim vaktim yok bunuda göz önünde bulundurarak yazıyorum ama yinede tanışabilirdik birazda olsa konusabilidik yapmadı sadece sevisme hakkında ne zaman yapıyoruz ne zaman yapıcaz nereyi ayarlıyacagız.Seni istiyorum özledim hep böyle mesajlar attı.Bide onun seneye üniye gideceği kesin yani netleri gayet yüksek kendisinin rahat hatta gideceği sehir bile belli ama benim sınav senem istediğim gibi geçmedi ve mezuna kalma ihtimalım çok çok yüksek hatta kesin yani bir ayrılık zaten çoktan belli.Ve ben bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum seneye ben burda sınavla tekrar cebelleşirken ve cinsel iliski ibsanları bağlar bence ne halde olurum bilmiyorum. O ünde yeni ortamlara girerken ben yine sınava hazırlanıyor olucam. Yerimde olsanız napardınız denemeye değer mi?Ya da kendime yapabileceğim bir haksızlık mı olur bu?Duygularım olduğum aşikar ve ben de bunu derinden hissediyprum aklımda o kişi sürekli ama korkuyorum yani ilerde ne olur ben ne durumda olurum bilmiyprum napsam?
Tek derdi o iş belli. Emek vermeden uzaktan uzağa tanımakla sadece cinselliği arzulamak. Kadın figürü olarak düşünüyor. Dışarıdaki sapıklardan ne farklı var ki? Sadece sakince ikna etmeye çalıştığı çok belli. Engellenecek tiplerden net

1 senelik platonikmiş falan masal yani, isteği bile siz atmışsınız, 1 senedir neyi bekliyormuş? Yalancının teki, koşarak kaç sınavını düşün. Sana sorun çıkarır bu tip.

Gerçekten senden hoşlansa o istek atardı , ortak arkadaş da varmış. Sen istek atınca senden hoşlanıyor gibi yapmış. Tek amacı cinsellik her şey ortada. "Bizim eve geçelim, ilkim olmanı istiyorum, ne zaman yapicaz nereyi ayarlayalım" diye konuşan hormonları tavan yapmış bir ergen kendisi. Gerçekten seni seven, sohbet eden, dinleyen, anlayan birisiyle ilerde yaşarsın cinselliğini. Sonu belli olan bu kişiyle cinsellik yaşarsan pişman olur üzülürsün.

Sen aklı başında bir kızsın neler olabileceğinin farkındasın. Kalbin de biliyor sevgi aşk böyle şeyler değil. Karşına zamanı gelince gerçekten seven sana değer veren biri çıkar bu o kişi değil, bunun niyeti amacı seni kullanmak. İnan ki değmez. Sen pişman olduğunla kalırsın geri dönüşü de olmaz, o hayatına bakar aklına bile gelmezsin. Psikolojik olarak da çok yıpranırsın. Sen sınavına odaklan. Sınav umduğun gibi geçmese bile seneye tekrar hazırlanırsın ama böyle şeylerle aklını kalbini yorma. Daha hayatının başındasın kendine bu kötülüğü yapma lütfen♥️
Çok çok teşekkür ederim dün tamamen iletişimimi kestim yorumunuzda beni cok iyi hissettirdi💗🫶🏻duygularım olduğu icin bu kadar tolerans göstermiştim ama gerçekler belliydi ve bir hata yapmadım.

Not: evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim.
Karşındaki kişinin burnundan, kulağından, gözünden, her yerinden hormon fışkırıyor. pipisini koyacak bir delik hatta sıcak bi köşe arayan ergen. Asla görüşme, asla buluşma asla inanma. Seni kolay lokma olarak görüyor. Yaşamadığınız şeyleri bile yaşamışsınız gibi sağa sola anlatacak potansiyel gördüm.
Sevgililik sevmek bu değil. Sen bu yükle evinde ağlayarak kalacaksın o da gittiği yerde deneyimliyim diye başka birilerine saracak.
Hastalık bile kaparsın bundan bu kadar dilinde olan parayla pulla birilerine gitmiştir.
Bak doğursam senin yaşında kızım olurdu, net söylüyorum sana ulaşmasına izin verme.
Öylede yaptım iletişimi kestim kendisiyle ama ilkim ol demesi doğrudur gibi hissetmiştim konuşurken vs o ilkler unutulmaz kafasındaydı ve o şekilde en azından birbirimizi unutmayız kafasındaydı hep ama suan düşününce acaba bana dogru mu söyledi cidden ilki ben mi olucaktı olmayack mıydım bilmiyorum sanırım hic bir zaman bilemeyecegim.

Çocukla konuşmayı kes ve sınavına odaklan. Saçma sapan hareketler etme. Ergenlik hormonları tavan yapmış bir velet işte birde romantizm yapıyor ilkim ol felan ee ilkin olunca ne olacak? %100 yolalrınız ayrılacak. Hormonlarınla hareket etme mantığınla hareket et. Şu an en önemli şey senin için sınav. Yaşın küçük biraz daha büyü mantıklı kararlar verhayatında o zamana kiminle ilişki yaşamak istersen yaşarsın.
Çok haklısınız.İlklere çok önem veriyordu kendisi ama benim icin açıkçası bu o kadar önemli değil cunku ileriki hayatımda tamam evet ilklerimizi cok arada sırada hatırlarız ama hayatımızda değer verdiğimiz ve hayatımızda olan insanlar degisir degisicek ve suan bir şeyler yasamıs 20lerinde 30larında olan insanlara baktıgımında ilklerin cokta önemli olmadığını anlayabiliyorum ayrıca bu kişiyle sadece dediğim gibi görüyorduk birbirimizi ve yuz yüze bir tanışma yoktu buluşalım demiştim defalarca hatta bir keresinde bana beni sevmezsin diye korkuyorum demisti.Bir ara ben de onu istedim ama mantıklı düşününce bunun bir delilik oldugu besbelliydi hiç tanımadığın biriyle ilk ilişki… Travmatik olurdu hem güven duydugum biri değil bir kere bile buluşmadık güveni geçtim.Hemde ben buna layık olmadıgımı anladım biraz daha düşününce cunku bir ilişki içinde olup cidden her şeyini çok sevdiğim karşı tarafla iyice tanıştığım ve konuşmasından her şeyinden etkilendiğim birini istediğini fark ettim kısaca yorumunuz için teşekkür ederim💗

Çok haklısınız.İlklere çok önem veriyordu kendisi ama benim icin açıkçası bu o kadar önemli değil cunku ileriki hayatımda tamam evet ilklerimizi cok arada sırada hatırlarız ama hayatımızda değer verdiğimiz ve hayatımızda olan insanlar degisir degisicek ve suan bir şeyler yasamıs 20lerinde 30larında olan insanlara baktıgımında ilklerin cokta önemli olmadığını anlayabiliyorum ayrıca bu kişiyle sadece dediğim gibi görüyorduk birbirimizi ve yuz yüze bir tanışma yoktu buluşalım demiştim defalarca hatta bir keresinde ve bana beni sevmezsin diye korkuyorum demisti.Bir ara ben de onu istedim ama mantıklı düşününce bunun bir delilik oldugu besbelliydi hiç tanımadığın biriyle ilk ilişki… Travmatik olurdu hem güven duydugum biri değil bir kere bile buluşmadık güveni geçtim.Hemde ben buna layık olmadıgımı anladım biraz daha düşününce cunku bir ilişki içinde olup cidden her şeyini çok sevdiğim karşı tarafla iyice tanıştığım ve konuşmasından her şeyinden etkilendiğim birini istediğini fark ettim kısaca yorumunuz için teşekkür ederim💗
Yavrum o çocuğun ilke felan değer verdiği yok onun miki kalkmış hormonları tavan olmuş kız tavlamak için böyle romantikmiş gibi davranıyor. Hiçbir erkek bir kız gibi ah ilkimsin romantikliğne önem vermez

Cinselliğe karşı değilim fakat bunu üniversite sınavına hazırlandığın sürede asla yapmamanı öneririm bir ablan olarak.
O senin kadar duygusal bakmıyor bir anlık yükselme ile seninle böyle konuşuyor. Başka şehirlere okumaya gideceksiniz belki, ilişkiniz ilerlemeyecek belki sen çok etkileneceksin eğitim hayatın sekteye uğrayabilir. Bu sene yalnızca derslerine odaklan. Sınavına çalış güzelce ilerde istediğin kişiyle ve gerçekten hazır hissettiğin zaman yaşanır zaten. Bunun için acele etme lütfen. 🙏🏻

Cinselliğe karşı değilim fakat bunu üniversite sınavına hazırlandığın sürede asla yapmamanı öneririm bir ablan olarak.
O senin kadar duygusal bakmıyor bir anlık yükselme ile seninle böyle konuşuyor. Başka şehirlere okumaya gideceksiniz belki, ilişkiniz ilerlemeyecek belki sen çok etkileneceksin eğitim hayatın sekteye uğrayabilir. Bu sene yalnızca derslerine odaklan. Sınavına çalış güzelce ilerde istediğin kişiyle ve gerçekten hazır hissettiğin zaman yaşanır zaten. Bunun için acele etme lütfen. 🙏🏻
Çok teşekkürler yorum icin ve evet ben kendimide biliyorum etkilenicektim cokca bunu öncesinden de biliyordum ayrıca öyle bir şey yasayıp bağlanmak var ve seneye onun gideceği kesin nereden bakarsan bak buyuk bir kumardı bu benim için ve hiç mantıklı değildi mezuna kalıcagım az cok belli.İlkimiz olalım birbirimizi unutmayalım kafasına girdigim icin çok düşündüm üstünde bu konunun çünkü hislerim vardı ama mantıklı olanı seçmek durumunda kaldım.

Başlatmasın ilkine milkine, önce derslerine odaklan ve istediğin yeri kazanmaya bak çocuğum. Bu erkek milletinin aklı hep şeyindedir, seni bariz bir şekilde kullanmak istiyor, sakın inanma.

Çok çok teşekkür ederim dün tamamen iletişimimi kestim yorumunuzda beni cok iyi hissettirdi💗🫶🏻duygularım olduğu icin bu kadar tolerans göstermiştim ama gerçekler belliydi ve bir hata yapmadım.
Çok iyi yapmışsın canım benim hiç umrunda bile olmasın sana ulaşmasına izin verme. Zamanla duyguların düşüncelerin değişir. Maşaallah sana🩷 doğrunun yanlışın farkındasın bizim bir şey söylememize bile gerek yok. Allah yolunu bahtını açık etsin💐

Öylede yaptım iletişimi kestim kendisiyle ama ilkim ol demesi doğrudur gibi hissetmiştim konuşurken vs o ilkler unutulmaz kafasındaydı ve o şekilde en azından birbirimizi unutmayız kafasındaydı hep ama suan düşününce acaba bana dogru mu söyledi cidden ilki ben mi olucaktı olmayack mıydım bilmiyorum sanırım hic bir zaman bilemeyecegim.
seni etki altına almak için öyle söylemiş. Üniveriisiteye gidince de ne hikmetse hep evlenecekleri kişi olursun hshshjska inanma onlar da sadece seks peşinde .
Kızların kafasına girip hedeflerine ulaşmak için o kız neye kıymet veriyorsa onu çok önemsiyor gibi gösterip dillerine dolarlar.
İşte evlenmek, ilki olmak bunlar fix zaten.
Kanma inanma, şeyyapmak için söylüyor.
Ha eğer kendini o olgunluğa ulaşmış hissedersen, kafana takmayacaksan ve 20 yaşın üstüne çıktıysan; bu sana pişmanlık yaratmayacaksa, yaşadığın durum yüzünden kendini karşındakine mecbur hissetmeyeceksen vs vs o zaman kimse de bir şey demez.
Yalnız korunmayı öğren, bulaşıcı hastalıklardan korunmanın da yollarını öğren.

Sakın sakın kabul etme yarın üni ye gidicek seni bırakıp orada yeni birilerine göz dikicek sende ne yaptım ben bıraktı gitti diceksin aman diyim

Merhabalar öncelikle uzun zamandır beni cokta düşündüren hatta hayatım boyunca en çok düşündüren iki arada bir derede bıraktıran olayı yazmaya geldim çünkü arkadaşlarıma anlattığımda objektif bir yorum yapsalar ya da yapmasalar bile yinede karar veremedim ve siz napardınız merak ediyorum.Öncelikle ben 12. sınıfım yks öğrencisiyim ve bu bahsedeceğim kişide öyle ikimizde sınav ogrencisiyix kendisini geçen seneden beri görüyorum ve ilk gördüğümden beri o ilk göz göze gelişimizde çok derin hissettim yani bazen sadece göz göze gelişten bir cok fazla şey hissedersiniz ya oule oldu bu kişiyle okullarımız cok yakın ve çarşıda kütüphanede geçen yazın çokça karşılaştım ve göz göze gelişlerimiz hep oldu unutmadım bundan 3 ay önce istek attım biranda hesabı önüme çıktı oda geri takip etti ve yazdı bana kimdin sen tanıdık geliyorsun diye başladı sohbet tanışmak istediğini söyledi. Tanıştık bir iki gün azda olsa sohbet ettik ama böyle cok az çünkü oda çok yoğun ben de vakit ayıramıyordum saatler sonra felan donuyorduk birbirimize ama ikimizde aynı durumda olduğumuz için bir sorun değildi çünkü biliyorum. 3. gün biranda bana kaçsak mı ya dedi nereye dedim ilkten buluruz felan dedi sonra bize kaçalım dedi ben tabiki çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım o anda ve hemen tersledim yok kalsın saol felan yazdım baya ısrar etti ama oralı olmadım bakmadım ertesi gün sana bir soru sormak istiyprum dedi merak ettim sor dedim ilkim olmanı istiyprum dedi. İkinci bir şok yaşadım dedimki ne diyordun bölüyoruz sonra bana detaylıca anlattı geçen seneden beri sana platoniktim dershanende arkadaşlarım var (cidden var ortak arkadaşımız sayılabilecek biri var hatta o yanındayken arkadaşıyla konuşmuştum) uzun süredir aklımdasın ve seninle olmak istiyprum dedi.Ne hissedeceğimi cidden bilmiyordum çünkü hiç tanımadığım biribir duydum hoslantım var yok degşl ama bu denli bir yakınlık istiyor muyum emin değilim ben olmaz dedim çocuk cokca ısrar etti günlerce engelledi geri açtı istek attı felan ama aklımı hep karıştıran bir soru var sen benden bu kadar hoslandında beni neden bulmaya çalışmadın ben istek atınca biz konuştuk bu denli hoşlandığım birini neden bulmaya çalışmadın hem sınava 3 ay kala. Cocuk benim olmaz dememin ardından cok ısrar etti yeri geldi konuşmayı kestik yine yazdı. Ama hem hiç tanımadığım biri ve cidden bilmiyprum yani nasıl biri veya buna deyecek mi o seyi yaparken çok yüzeysel mi hissedicem hali tavrı nasıl hiçbirini hemde hiçbirini bilmiyprum. Defalarca dedim bi öncesinde tanışalım ben seni birazda olsa tanımak istiyprum evet vaktimiz yoktu biliyorum ama bir gün bile ayırabilirdik hem bu 2 aylık konuşmada bana benimle ilgili hiç soru sormadı zaten az vaktimiz vardı ve aralıklı konuştuk sınav senesi olduğundan ne onun ne benim vaktim yok bunuda göz önünde bulundurarak yazıyorum ama yinede tanışabilirdik birazda olsa konusabilidik yapmadı sadece sevisme hakkında ne zaman yapıyoruz ne zaman yapıcaz nereyi ayarlıyacagız.Seni istiyorum özledim hep böyle mesajlar attı.Bide onun seneye üniye gideceği kesin yani netleri gayet yüksek kendisinin rahat hatta gideceği sehir bile belli ama benim sınav senem istediğim gibi geçmedi ve mezuna kalma ihtimalım çok çok yüksek hatta kesin yani bir ayrılık zaten çoktan belli.Ve ben bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum seneye ben burda sınavla tekrar cebelleşirken ve cinsel iliski ibsanları bağlar bence ne halde olurum bilmiyorum. O ünde yeni ortamlara girerken ben yine sınava hazırlanıyor olucam. Yerimde olsanız napardınız denemeye değer mi?Ya da kendime yapabileceğim bir haksızlık mı olur bu?Duygularım olduğum aşikar ve ben de bunu derinden hissediyprum aklımda o kişi sürekli ama korkuyorum yani ilerde ne olur ben ne durumda olurum bilmiyprum napsam?
Çocuk baştan aşağı yalancıı.
Senin ona olan ilginin farkında ve bunu kullanmak istiyor.
Değil birliktelik yaşamak konuşma bile.
Ve yüzde yüz eminim,senden başkalarınada teklif ediyordur.

Hayatının en büyük hatasını yaparsın sakin bu hatayı hayatına kendine yapma zaten kendin cevabını vermişsin madem bu kadar snei beğenmiş neden yazmamış neden seni tanımaya çalışmıyor aklı hep başka yerlerde burda belli zaten nasıl biri olduğu onun için hiç bulaşma kendini yakma ilerde bambaşka seveceğim biri çıkar seni gerçek seven biri çıkar o zaman görürsün ki zaten gerçek sevdiği için senden bunu kolay kolay isitiyecegini de düşünmüyorum hayat senin karar senin ama fikirlere önem vereceksen yapmaaaa bu şahıs bedenlere aşık biri belli zarardan başka birşey gelmez bundan sen okuluna önüne bak

1. si onun adı mezuna kalmak değil istediğin bölümü üniversiteyi veya sınavı kazanamamaktır
2. si evlenmeden kimseyle yatma
3. sü bu sene olmadı diyelim var gücünle önümüzdeki yıl yapılacak olan sınava hazırlan Boğaziçinde itü de ödtü de yıldızda seni ne yakışıklı gençler bekliyor ))

şaka yapıyor olmalısın. Seninle sadece yatmak istiyor. Seni kullanıp atacak bu çok aşikar. şuan aşık olabilirsin ama duygular geçecek emin ol. Kendini boşu boşuna yakma. Onun dediğini yaparsan ne kalbin ne de ruhun kalacak ortada. Kendi psikolojin ve akıl sağlığını seviyorsan uzak dur ondan. İlki falan da değilsindir. Gerçekten seven adam gözünün içine bakmaya kıyamaz elini tutmaya bile kıyamaz onunki sevgi değil . ilki falan da değilsin kesin onlarca yüzlerce kızı böyle kandırmıştır ki bu kadar kolay bir şekilde senden bunu istiyor yaptığı şey iğrenç gerçekten aklını başına toplaman lazım. Ailenden birine anlatıp yardım isteyebilirsin.

Ben 33 yaşındayım. Senin yaşlarında biz de karşılaştık . Çok anlamlı geliyordu birinin ilki olmak. Şimdi
Düşünüyorum da iyi ki ilki olmamışım o zamanlarda kimsenin. Sonra pişman olacağın şeyler yaşama hiç. Değmez.

Çok teşekkürler yorum icin ve evet ben kendimide biliyorum etkilenicektim cokca bunu öncesinden de biliyordum ayrıca öyle bir şey yasayıp bağlanmak var ve seneye onun gideceği kesin nereden bakarsan bak buyuk bir kumardı bu benim için ve hiç mantıklı değildi mezuna kalıcagım az cok belli.İlkimiz olalım birbirimizi unutmayalım kafasına girdigim icin çok düşündüm üstünde bu konunun çünkü hislerim vardı ama mantıklı olanı seçmek durumunda kaldım.
Burada sana yorum yazan herkes cinselliği bilen yaşamıs kişiler ve hepsi de haklı. Belki onun ilki olurdun ama sonu olmayacaksin. Bu çocuk sadece hormonlarinin etkisinde muhtemelen. Sen ona istek atmasaydin zaten baska birine musallat olacaktı. Gerçekten seven bir adam sevdiği kişiye bu tekliflerle gelmez. Karşısındaki kisinin iyiliğini düşünür. Bu çocuk düpedüz sadece ve sadece cinsellik yaşayabilecegi birinin arayasinda. Sen yada bir başkası farketmez kafasında sadece cinsel dürtüler var. Ama sevmek bu kadar basit birşey değil ucuz hiç değil. O yüzden güzel kızım önüne bak önce eğitiminle ilgili yapman gerekenleri yap önünde Allahjn izniyle uzun bir hayat var daha layık insanlar çıkacak karşında hem seni sevecek hemde sana SAYGI duyacak seni bir cinsel obje olarak görmeyecek.

Back
X