- Konu Sahibi user41716282
Tek derdi o iş belli. Emek vermeden uzaktan uzağa tanımakla sadece cinselliği arzulamak. Kadın figürü olarak düşünüyor. Dışarıdaki sapıklardan ne farklı var ki? Sadece sakince ikna etmeye çalıştığı çok belli. Engellenecek tiplerden netMerhabalar öncelikle uzun zamandır beni cokta düşündüren hatta hayatım boyunca en çok düşündüren iki arada bir derede bıraktıran olayı yazmaya geldim çünkü arkadaşlarıma anlattığımda objektif bir yorum yapsalar ya da yapmasalar bile yinede karar veremedim ve siz napardınız merak ediyorum.Öncelikle ben 12. sınıfım yks öğrencisiyim ve bu bahsedeceğim kişide öyle ikimizde sınav ogrencisiyix kendisini geçen seneden beri görüyorum ve ilk gördüğümden beri o ilk göz göze gelişimizde çok derin hissettim yani bazen sadece göz göze gelişten bir cok fazla şey hissedersiniz ya oule oldu bu kişiyle okullarımız cok yakın ve çarşıda kütüphanede geçen yazın çokça karşılaştım ve göz göze gelişlerimiz hep oldu unutmadım bundan 3 ay önce istek attım biranda hesabı önüme çıktı oda geri takip etti ve yazdı bana kimdin sen tanıdık geliyorsun diye başladı sohbet tanışmak istediğini söyledi. Tanıştık bir iki gün azda olsa sohbet ettik ama böyle cok az çünkü oda çok yoğun ben de vakit ayıramıyordum saatler sonra felan donuyorduk birbirimize ama ikimizde aynı durumda olduğumuz için bir sorun değildi çünkü biliyorum. 3. gün biranda bana kaçsak mı ya dedi nereye dedim ilkten buluruz felan dedi sonra bize kaçalım dedi ben tabiki çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım o anda ve hemen tersledim yok kalsın saol felan yazdım baya ısrar etti ama oralı olmadım bakmadım ertesi gün sana bir soru sormak istiyprum dedi merak ettim sor dedim ilkim olmanı istiyprum dedi. İkinci bir şok yaşadım dedimki ne diyordun bölüyoruz sonra bana detaylıca anlattı geçen seneden beri sana platoniktim dershanende arkadaşlarım var (cidden var ortak arkadaşımız sayılabilecek biri var hatta o yanındayken arkadaşıyla konuşmuştum) uzun süredir aklımdasın ve seninle olmak istiyprum dedi.Ne hissedeceğimi cidden bilmiyordum çünkü hiç tanımadığım biribir duydum hoslantım var yok degşl ama bu denli bir yakınlık istiyor muyum emin değilim ben olmaz dedim çocuk cokca ısrar etti günlerce engelledi geri açtı istek attı felan ama aklımı hep karıştıran bir soru var sen benden bu kadar hoslandında beni neden bulmaya çalışmadın ben istek atınca biz konuştuk bu denli hoşlandığım birini neden bulmaya çalışmadın hem sınava 3 ay kala. Cocuk benim olmaz dememin ardından cok ısrar etti yeri geldi konuşmayı kestik yine yazdı. Ama hem hiç tanımadığım biri ve cidden bilmiyprum yani nasıl biri veya buna deyecek mi o seyi yaparken çok yüzeysel mi hissedicem hali tavrı nasıl hiçbirini hemde hiçbirini bilmiyprum. Defalarca dedim bi öncesinde tanışalım ben seni birazda olsa tanımak istiyprum evet vaktimiz yoktu biliyorum ama bir gün bile ayırabilirdik hem bu 2 aylık konuşmada bana benimle ilgili hiç soru sormadı zaten az vaktimiz vardı ve aralıklı konuştuk sınav senesi olduğundan ne onun ne benim vaktim yok bunuda göz önünde bulundurarak yazıyorum ama yinede tanışabilirdik birazda olsa konusabilidik yapmadı sadece sevisme hakkında ne zaman yapıyoruz ne zaman yapıcaz nereyi ayarlıyacagız.Seni istiyorum özledim hep böyle mesajlar attı.Bide onun seneye üniye gideceği kesin yani netleri gayet yüksek kendisinin rahat hatta gideceği sehir bile belli ama benim sınav senem istediğim gibi geçmedi ve mezuna kalma ihtimalım çok çok yüksek hatta kesin yani bir ayrılık zaten çoktan belli.Ve ben bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum seneye ben burda sınavla tekrar cebelleşirken ve cinsel iliski ibsanları bağlar bence ne halde olurum bilmiyorum. O ünde yeni ortamlara girerken ben yine sınava hazırlanıyor olucam. Yerimde olsanız napardınız denemeye değer mi?Ya da kendime yapabileceğim bir haksızlık mı olur bu?Duygularım olduğum aşikar ve ben de bunu derinden hissediyprum aklımda o kişi sürekli ama korkuyorum yani ilerde ne olur ben ne durumda olurum bilmiyprum napsam?