2 yıllık ilişkım bitiyor yardım :(

sen olsan ne yaparsın

• ayrılırım

OY: 14 100,0%
  • ayrılmam

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

sugar_lik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
29
2
16
İstanbul
Merhaba ben 26 yaşındayın ön lısans ocikuyorum erkek arkadaşım 38 y.lısans yapıyor eğitimci ,aleviyım ailesi benı ıstemıyor onlarla yuz yuze bakacak halımız kalmadı 2 yılda yaşamadıgım kalmadı onun ıcın ölumcul rısk taşıyan bır tedavı gördu ve ben işim dahıl herşeyı bıraktım her an yanında olmak için tek arkadaşım kalmadı o hep benı sevdı bugune kadar ailesını karşısına alıp ama şimdi sankı buyu bozuldu eskıden faceme duvarıma aşkım öluyorum sevıyorum yazan adam şimdi aşkım bile yazmıyorum sevmıyorum öyle şeyler yazmayı diyor ,3gundur hastayım nasılsın demedı nıye sormuyosun nasılsın dıye dedım aa haklısın unuttum dedı,hiç bişeyım umrunda degıl ben aramasam aramıyor bıle ,zorakı konuşuyor herşeye sınırlenıyor ,ayrılıcam senden dedım durdugun kabahat dedı .bu arada sureklı face twıt takılıyor hıç bir şekılde kıskanmıyor benı ne oldu allahım onca emegımın karşılıgı bu mu((((((((((((

Son düzenleme:
evet canım onca emegının karsılıgı bu...
bu yasa gelmıs adam evlenmeyı bıle dusunmuyor anladıgım kadarıyla..
erkekler nankördür..
sen yaparsın o zaman deger gorursun..
zamanı dolduktan sonra sen ne yaptın kı derler..
hıcbırseye koru korune baglanmıycaksın derler..
elını kolunu dahı sahıplenmıyceksın...
ayrıl canım yoluna bak..
sevgılının dedıgı gıbı durdugun hata...

Çok kotuyum ama nasıl unutucam yaşamaya devam edıcem ben neden boyle oldu bunu bıle bılnıyorum(

biz emek diyoruz ya diğer konularda arkadaşlar neler anlatıyor erkekler hamileyken bile aldatabiliyor, o yüzden sevgiliyken verdiğimiz emeklerin farkında bile olduklarını düşünmüyorum. alevilik- sünnilik durumundan çok arkadaşım ayrıldı aileler ne ister anlamıyorum ya

vay be ne insanlar var hayret birşey bunları biryere toplucan ver allah sürekli face takılıyor demişin canm ben sana yüzde 80 ihtimal veriyorum ki o birini buldu ee sen zaten ceptesin değilmi ayrılmayacagınıda biliyor aklıda celinmiş. yoksa bir erkek birden bire bu kadar değişemez insanlar böyle işte sen ona git 2 yılını ver o ne yapsın sana hiç hiç üsteleme kaçan kovalanır derler biliyormusun belki afedersen ama öküzz .!! degerini anlarda aklının bi taraflarına dank eder çok sinir oldum canm k. bkma yaşıda kaç olmuş koca adam ya bu yaşta bile bunları yapıyorsa bırak bununla ömür mü gecer ne hali varsa görsün

hiç guvenmıyorum ona artık sıkılmış olabılır benden hayvanca deger verdım ona oda haklı ben neymışım be dedı bızı gören bana salakmısın ne buluyosun bunda dıyor akıllısın guzelsın senın gıbısını bulamaz dıyorlar tek bır gun boyle dusunmedım ama sımdı ne oluyor bunlara ragmen o benı ıstemıyor gıbı başkasını buldu dıyıcem ama kım ne yapsın yaaaaa

Bir erkek ne kadar aşık olursa olsun aile istemiyorsa biryerde pes eder ve ailenin istediği birinin arayışına girer aşka doymuş artık geleceğe baktığı zaman kötü aile desteği olmayan bir evlilik görüyorsa şu anda ayrılmak istiyor fedakarlıkların onu utandırıyor senin ayrılman için elinden geleni yapıyor.

Böylelıkle vıcdanı rahatlayacak yanı,hem çevreyede açıklama yaparken benım bıraktıgımı soyleyıp melegı oynayacak yazıklar olsun (

Böylelıkle vıcdanı rahatlayacak yanı,hem çevreyede açıklama yaparken benım bıraktıgımı soyleyıp melegı oynayacak yazıklar olsun (

Aynen öyle tatlım şapkanı önüne al ve düşün sadece senin aşkın ve mücadelen bu evliliği nereye götürür? zaten artık onun çoktan evlilik hazırlıklarına girmiş ve düğün telaşı için koşturuyor olmanız gerekmezmiydi? beklediğiniz birşey yoksa tabi

en başlarda ıstıyordu evlenmeyı ben ıstemıyorum dıye korkuyordu hatta hastanede kaldı 1 yıl sonra borçları oldu tabı sonrada ne zaman konu açılsa borcum var ailem yok nasıl ıstemeye gelıcem kımınle falan dedı acaba bu sebeplerden mı böyle oldu onu çok sevıyorum

Ee aile gelmiyor istemeye oda silmiyor ailesini birde iş uzadıkça insan bıkıyor artık pes ediyor. Artık mücadeleden bıkmış gözüküyor ve şu anda işin kolayını arıyor oda seni hayatından tamamen çıkarmak.

üzüntün burdan belli oluyor ben de buna çok üzüldüm

durdugun kabahat demiş , bence bu adam seni gözden çıkarmış... alevilik meselesi zor bir durum bu kadar ailesiyle yüzgöz olduysan ve sevgilin de artık kopmuşsa sen de inceldiği yerden kopar. sana değer vermiyorki.

bence ayrilman gerektigini sen de farkettin ama sevginden kabullenemiyorsun

bi umut ariyorsun sanki

bu adamdan sana hayir yok millet kac sene ayni yastiga baskoydugu kocasini birakiyor

sen de bu adami birak tmm zor olucak ama kimse vazgecilmez degil

hatta beence zaten bitmis sen zorlasanda bitmis artik uzatmalarla yipranmaya luzum yok

alevilik ve sunnilik
benim arkadasimda baba ve annesini dinlemedi kacarak bir alevi ile evlendi. tabiki mutlu olamadi hala da mutlu degil. 25 yil oldu aile affetmedi affedecegede benzemiyor.
ailenin ahi yakalarini birakmadi yillarca ordan oraya sefalet icinde surunduler adam evi icin bir paspas almadi. arkadas ailesiyle kotu olduguyla kaldi. 25 yil sonra kendinden 45 yas kucuk birini buldu ve arkadasimi birakti.
seninkide ailesine hak verdi fikri degisti anlasilan

26 yaşındayım ve 5 aylık evliyim. allaha şükür çok da mutluyum. anacak bu mutluluğun küçük sırları var canım. ve sende bunları göz ardı etmezsen inan mutlu olursun. birincisi eğitim ve yaşlarımız birbirine çok uygun ikimizde öğretmeniz ve benden 4 yaş büyük. ikincisi ve bence en önemlisi ailelerimiz birbirine çok uygun. memleketlerimiz adetlerimiz yemeklerimiz. inancımız. kültürümüz. ve ben şanşlıydım ki aşık olduğum adamdı.uzun süren mutluluk için sadece aşk a kalma. mantığını sakın arka plana atma. mutluluk uyumda saklı....( bence)

Evlenip ailesi cephe alınca karısına insan fibi davranmayı bırakanlar var...
Anlayacagın emek de versen farketmiyor ailesi istememiş dolduruştadır zaten.
Hem 40 yaşına gelmiş hala evlenmek istemysa neyi zorluyosun ki?
Analar evlat doğurup şehit verip yaşıyor ise, meraklanma sende yaşarsın...

38 yaşına gelmiş bir insan ..
ya ailesi istemiyorsa bu ilişkiyi bitirir
ya da aileyi ikna eder sevgisinin arkasında durup artık evlenir..
ne yazık ki bu mezhep olayları insanları etkileyebiliyor..
size ayrılın diyemem ancak
ben olsam ayrılırdım
henüz yaşınız 26 ve sadece 2 yılınızı vermişsiniz
bir 4 yıl daha böyle sürüp sonra biterse, siz 30 olduğunuz zaman?

Son düzenleme:
birak gitsin ya erkek milleti okadar nankör varliklardir ki

onu sevdigiimden bi iyi geceler yazmasini bekledigim icin saatlerce uyumadigim oldu
ama ginede yaranamadik

o yüzden birak gitsin unutmasi zor gercekten ama mecburuz cunku illeride daha büyük problemeler cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…