evet canım onca emegının karsılıgı bu...
bu yasa gelmıs adam evlenmeyı bıle dusunmuyor anladıgım kadarıyla..
erkekler nankördür..
sen yaparsın o zaman deger gorursun..
zamanı dolduktan sonra sen ne yaptın kı derler..
hıcbırseye koru korune baglanmıycaksın derler..
elını kolunu dahı sahıplenmıyceksın...
ayrıl canım yoluna bak..
sevgılının dedıgı gıbı durdugun hata...
biz emek diyoruz ya diğer konularda arkadaşlar neler anlatıyor erkekler hamileyken bile aldatabiliyor, o yüzden sevgiliyken verdiğimiz emeklerin farkında bile olduklarını düşünmüyorum. alevilik- sünnilik durumundan çok arkadaşım ayrıldı aileler ne ister anlamıyorum ya[/QUOT
off napıcam ben pekı şimdi herşeyı duzeltemezmıyız imkansız mı çok sevıyorum onu
vay be ne insanlar var hayret birşey bunları biryere toplucan ver allahsürekli face takılıyor demişin canm ben sana yüzde 80 ihtimal veriyorum ki o birini buldu ee sen zaten ceptesin değilmi ayrılmayacagınıda biliyor aklıda celinmiş. yoksa bir erkek birden bire bu kadar değişemez insanlar böyle işte sen ona git 2 yılını ver o ne yapsın sana hiç hiç üsteleme kaçan kovalanır derler biliyormusun belki afedersen ama öküzz .!! degerini anlarda aklının bi taraflarına dank eder çok sinir oldum canm k. bkma yaşıda kaç olmuş koca adam ya bu yaşta bile bunları yapıyorsa bırak bununla ömür mü gecer ne hali varsa görsün
Bir erkek ne kadar aşık olursa olsun aile istemiyorsa biryerde pes eder ve ailenin istediği birinin arayışına girer aşka doymuş artık geleceğe baktığı zaman kötü aile desteği olmayan bir evlilik görüyorsa şu anda ayrılmak istiyor fedakarlıkların onu utandırıyor senin ayrılman için elinden geleni yapıyor.
Böylelıkle vıcdanı rahatlayacak yanı,hem çevreyede açıklama yaparken benım bıraktıgımı soyleyıp melegı oynayacak yazıklar olsun(
Aynen öyle tatlım şapkanı önüne al ve düşün sadece senin aşkın ve mücadelen bu evliliği nereye götürür? zaten artık onun çoktan evlilik hazırlıklarına girmiş ve düğün telaşı için koşturuyor olmanız gerekmezmiydi? beklediğiniz birşey yoksa tabi
en başlarda ıstıyordu evlenmeyı ben ıstemıyorum dıye korkuyordu hatta hastanede kaldı 1 yıl sonra borçları oldu tabı sonrada ne zaman konu açılsa borcum var ailem yok nasıl ıstemeye gelıcem kımınle falan dedı acaba bu sebeplerden mı böyle olduonu çok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?