- 30 Ekim 2014
- 68
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi marshhmalloww
Merhaba kızlar, benim çok büyük bir sorunum var. 2 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı ancak son 1.5 aydır birbirimizden uzaklaşıyoruz. Ben çok uğraştım onu düzeltebilmek için ama düzelmiyor, ayrıldım onu da yapamadım geri barıştık. Ancak gitgide benden uzaklaştığını hissediyorum. Hep bana söz veriyorum düzelticem diyor ancak düzeltmiyor hiç bir şekilde. Sadece 2-3 gün iyi,sonra yine başa dönüyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım artık karşıma alıp konuşmakla da olmuyor ama geçen gün kavga ettiğimizde " daha önce böyle uzun ilişkim olmadı bunu garipsiyorum" tarzı laflar ediyor. Trip atmamdan, nazlanmamdan vs. sıkıldı zaten kesinlikle. "Çocuksun" diyor, "kavga edince bana saldırıyorsun düzgün sakince konuşmuyorsun" vs diyor,, "senle yapıp yapamadığıma bakmam lazım" diyor ancak ben işi ayrılmaya getirince kendi de yapamıyor. Sonra da "senden sonra uzun ilişki istemiyorum ben zaten sana güvendiğim gibi kimseye güvenemem ben seni seviyorum" diyor. Bana öyle geliyor ki bir taraftan ayrılmak istiyor ama bir taraftan da alışkanlığından yapamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bana ne yapmamı önerirsiniz? Lütfen yardım edin..