2 yıllık ilişkim bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ucsuzbucaksizz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
1
0
1
24
Merhaba, yaklaşık 2 haftadır kendi başıma ayrılık yasımı yaşadığım için ve bununla mücadele etmekte zorlandığım için yüzünü bilmedigim görmediğim tanımadığım sizlere içimi açmak istiyorum lütfen yargısız dinleyin. Biraz uzun olacak. Kız kardeş olarak görüp benim göremediğim ya da az da olsa gerçekçi tesellilerle kendimi avutmak istiyorum çünkü kendimi karanlıkta hissediyorum. Üniversitenin birinci yılı pandemiden dolayı uzaktan geçti. İkinci yılın ortasında zamanla en yakın arkadaşım sonrasında ise yaklaşık 2 yılımı vereceğim insanla tanıştım. Onu ilk gördüğüm zamanı dün gibi hatırlıyorum aramızda o zaman dahi farklı bir enerji vardı. İsmi eren olsun. Yaklaşımı hem bir abi gibi çünkü o benden 2 yaş büyüktü hem de bir dost gibiydi. Zamanla birbirimizin her şeyini bilen anlatan 2 yakın arkadaş olduk. Tanıştıktan 4 ay sonra hayatıma liseden kalan bir eski sevgili girdi. O zamanlar onu çok seviyordum ve gözüm ondan başka hiçbir şey görmüyordu resmen kör olmuştum. Etrafımda bir erkek arkadaş istemediği için ereni de kendimden uzaklaştırmıştım o bunu fark etmişti ve sevgilini anlıyorum ben de böyle yapardım sorun değil demişti. En nihayetinde bu çocukla Eylül ayında okulumun üçüncü senesinde ayrıldık ve sonucunda erenin beni teselli etmesinde bulmuştum. Eski sevgilimin acısını geçirmek için biliyorum çok yanlış ve asla olmaması gerekiyor şimdiki aklımla asla böyle bir şey yapmam ama çivi çiviyi söker mantığıyla başka bir sevgili yapmıştım hem de bana hiç uygun olmayan tamamen farklı amaçlarda farklı hayatlarda yaşayan biriyle. Erenin bana olan ilgisini de hiç görmemiştim. Yeni sevgilimin umrunda değildim o da benim umrumda değildi ama eski sevgilimin acısını unutturmuştu bana. Yeni sevgilimin adı da can olsun. Erene canla buluşacağımı söyledim. O gün beni defalarca kez aramış onun yanındayken. Can bunu gördü ve neden bu kadar çok aradığını sordu o da konuşmak için dedi telefonda biraz atıştı can, eren de kusura bakma dedi ve kapattı. Neyse bu çocukla da 4 ay kadar sevgili oldum ve ilişkilere bir müddet ara verdim çünkü ne kimseyi istiyordum ne de aklıma gelen biri vardı sadece okuyup kendi alanımda bir işe girmek istiyordum. Eren evime 15 dk araba mesafesinde oturuyordu. Bir akşam aradı kahve içmeye çıkalım mı dedi çıktık. Canla olan telefon muhabbetini söyledi ben de o gün buluşacağımı bile bile aramamalıydın senin bir kız arkadaşın olsa ve ben seni defalarca kez arasam kız arkadaşın sormaz mıydı dedim. Haklısın dedi ve benimle 2 ay hiç konuşmadı. Neyse yazın oldu ben 3 aylığına bir işe girmiştim beni bir gün aradı özlediğini oturmak istediğini söyledi. Sanki hiç küslük yaşamamış gibi kaldığımız yerden devam ettik. Okullar açıldı son sınıfa geçtik. Bir arkadaşı vardı ismi burak olsun. Burağı beğeniyorum dedim ona. Ama yemin ederim benden hoşlandığını bana karşı hisler beslediğini hiç bilmiyorum. Çünkü ben canla beraberken o da başka biriyle birlikteydi 1 ay kadar ve bana yaklaşımı dediğim gibi hep bir abi bir dost gibiydi. Benim için kız arkadaşlarımdan farksızdı. Burağı beğendiğimi söylediğimde bozulduğunu farkettim o zaman anladım bir şeyler olduğunu o zamana kadar kalın kafamdan mıdır nedir hiç anlamamıştım. Aynı mahallede oturduğum bütün kız arkadaşlarımla da tanıştırdım onu. Hepsi çok seviyordu ereni. Bunu çocukluk arkadaşıma ayni zamanda mahalleden bir arkadaşıma anlattım bozuldu diye. Bir akşam çağıralım anlarız dedi. Ben de emin değilim ya, kabul ettim. Akşam için sözleştik birlikte oturuyoruz eren geldi. Ama bana karşı cidden farklı bi flörtöz gibi bi değil gibi normal yani. Arkadaşım arasana burağı konuştuğu biri var mıymış dedi. Burak da var dedi kapattı, eren biraz daha oturdu izin istedi hep birlikte kalktık. Sonraki gün mesaj attım aşırı soğuk konuşmak istemediğini de söyledi. Ben tabii çok kötü oldum. Onu kaybetmek istemiyorum dedim kendi kendime. Çünkü bana çok iyi hissettiriyor her anımda yanımda oldu öğütler verdi. Dördüncü sınıfta muhasebede çalışıyordum geç çıktığım zaman eve bırakıyordu olsun ben bırakıcam akşam karanlığına kaldın diyordu. Neyse içimdeki gizli hisler devreye girdi açığa çıktı. Kimseye değişmem dedim onu ama bu sefer de o benimle konuşmak istemiyordu. Iletisimsiz 2 hafta geçirdik ve bir akşam aradı buluşalım dedi. Yaşım 25 oldu ben bir yuva kurmak bunun amacında bir ilişki yaşamak istiyorum dedi. O gün sevgili olduk ama 1 yıl biz bu sorunlarla mücadele ettik. Hiçbir zaman benden emin olamıyordu. Çok güzel zamanlar geçiriyorduk ama 3 4 ayda bir aklına ilk yaşadığımız o numarayı arattıgımız akşam aklına gelip sinir krizleri öfke nöbetleri geçiriyordu. Başlarda bu sinir krizlerini hiç önemsemedim. Onu hep yatıştırmaya çalıştım ama artarak devam edeceğini bilmiyordum. İlk defa da uzun bir ilişkim oluyor ya zannediyorum ki her şey bir süre sonra yoluna girecek. Okulu da bırakmıştı tabii dördüncü sınıfın başında bir restoran açmıştı ailesi ve çocukluk arkadaşıyla beraber. Çok çalışkan işten kaçmayan her türlü zorluğa ben dışında göğüs geren biridir. Çocukluk arkadaşıyla anlasamadi ve restoranı açarken aldıkları borçlar buna kaldı. Ekonomik olarak buhrana girdi. İçmeyen biriydi her gün içmeye başladı. İçtikçe farklı bir insan oldu. O anlayışlı bana karşı kıyamayan insan gitti yerine bambaşka biri geldi. Benim okul bitti tabii hala muhasebede çalışıyorum. Çalıştığım yerden hiç memnun değildim. İs değiştirmek istediğimi söyleyince sana yurt dışında şirket açalım bir şeyler sat dedi. Masrafı yüz bin lirayı bulan bir şirket açtı. Olmadı çabaladım ama yapamadım o da restorandan ilgilenemedi. Muhasebeye de dönmek içimden gelmedi kpss çalışacağım dedim. Aileme de konuştuğum biri var evlenmeyi düşünüyorum diyemedim. Bana oldukça uzak bir annem babam var. Annem din diye ölür o derecede. Sevgili olaylarına çok karşıydı bir de o içmeye başlayınca gözüm iyice korktu bırakacak gibi durmuyordu. Hep söyledim bu senin dostun değil seni karanlığa sürüklüyor yapma gel psikoloğa gidelim iyi gelecek göreceksin diye ama dinlemedi her gün daha fazlasını içti. Makyaj yapmamı yasakladı. Arkadaşlarımla gorusmemi yavaş yavaş azalttırdı. Kendisi de bir yere gitmeyen ya dükkanda ya evde duran biridir. Ne bir sosyal medyası var ne kötü bir ortamı. Beni gittikçe kısıtlamaya ve kasıtlı olarak baştaki olaylardan geçmişteki olaylardan dolayı kötü davranmaya başlayan birine dönüştü. Ne beni bırakabiliyordu ne de güzelce devam edebiliyordu. Çalışma lafı geçmeye başlayınca baska erkeklerin olduğu ortama girme tamam memur ol ama satış danışmanlığı vs part time calisamazsin diyordu. Paraya ihtiyacım olduğunu söyledim. Kartını verdi kullanamam ailem sormayacak mı çalışmadığımı biliyorlar dedim. Evdekiler de en azından part çalış diyorlardı. Ailene söyle artık evlenelim diyordu ama bana davranış biçimi her gün alkol alması gözümü korkutuyordu. Kendimi hep kandırdım telkin ettim başlarda çok iyiydik böyle sorunlarımız aslında yok bir gün düzelecegiz diye. Neyse ben sonunda işe girdim ve girdiğimin kesinleştigi gün buluştuk. Epey bir ağlamıştı seni kimse böyle sevmeyecek böyle koruyup kollamayacak. Sen beni ezip geçtin sevgimi hiçe saydın dedi ve gitti. Benim adıma borç vardı şirketten kalma. Onu ödeyeceğim dedi ve 1 haftada 110 bin lira para attı ben stres olmayayım diye borcun yüzde 80 inini bitirdi. Birkaç gündür birbirimize dönmeye çalıştık ama bugün akşam mahalleden bir kız arkadaşımla otururken sadece rimel sürdüm diye beni artık istemediğini bu kadar basit bir şey için sevgisini ittiğimi bizden asla olmayacağını eğer yazarsam engelleyecegini ama borç bitene kadar engellemek istemediğini o yüzden yazmamı istemediğini söyledi. Canım çok yanıyor. Bu ayrılık acısını yaşamak istemiyorum. Lütfen yargılamadan akıl verin ne yapmalıyım. Dediğim gibi çok içtiği için artık kötü davranmaya başladığı için aileme söylemedim. Bunları ona söylediğimde de hem benden hem ekonomik olarak çıkmazda olduğunu söyleyip beni manipüle ediyor. Manipüle olduğumun farkındayım ama onu çok seviyorum hala ve hala. Çoğu akrabasını tanıyorum. Babasıyla daha bugün konuştuk telefonda evladı olduğumu barismamiz gerektiğini söyledi. Kısacası canım çok yanıyor.

Öncelikle Merhaba hikayeniz gerçekten yorucu gözüküyor ama dışardan bir göz olarak baktığımızda çok absürt noktalar var. Mesela sizin makyaj yapmanız, çalışmanız neden sorun? Size güvenmiyor o zaman.Geçmişteki bazı olaylar olsa bile böyle davranması saçma belli bir yaşa geldiniz çünkü.Sağlıklı bir ilişkide iki tarafında sınırları olur kendi hayatı olur kendi yaşam alanı olur ama sizinkinde gerçek anlamda erkek tarafının narsist olduğunu görüyorum çünkü kendisinin alkol alıp istediği şekilde yaşaması normalken sizin rimeliniz çok ağır bir olaymış! gerçekten gülünç bir noktada erkeğin bakış açısı.Sizin bu durumda acilen kendinize odaklanmanız lazım yoksa sonunuz trajik eli bulaşıktan ayrılmayan akşam kocasını bekleyen trajik bir ev hanımı olacak. Lütfen mesleğinizi yapın çok pişman olursunuz ilerde.Sizin için diyorum oldukça inançlı ve sezgileri kuvvetli biri olarak devam etmeyin bu ilişkiye iyiliğiniz için lütfen.Babamda alkolik ve kendini düşünen biriydi(sizin hikayenizde de ilişki de erkek alkolik noktada ve sizi düşünüyormuş gibi davranıp aslında kendini düşünüyor) annem stresten kanser hastası oldu.Bakın bir kere geldiğiniz hayatta kendinize yazık etmeyin çalışmak çok normal, makyaj yapmak çok normal yıl 2025. Siz narsist erkek manipülasyonuna uğruyorsunuz hayatınızda baba sevgisini eksik hissettiğinizi düşünüyorum lütfen bunu eren diye adlandırdığınız kişiden aramayın kendinize odaklanın hayat çok kısa.
Bu yaşadıklarınızın da geçmişte ereni yakın arkadaş olarak tanıttığınız ve sonrasında onla çıktığınız için yaşadığınızı düşünüyorum çünkü geçmişteki hayatınızdaki insanlar erene güvendi ve sizi dost bildiler sonra sizin ilişki yaşamanız onların ahını beraberinde karmaya götürdü. İlahi güç sizi burda bir dürttü eğer size karışan sizi manipüle eden narsist bir insanla devam etmek istiyor musun? dedi. bu köprüden önceki son çıkış size en büyük tavsiyem ne kadar sıkılsanız da muhasebe de çalıştığınız işinize devam etmek lütfen o kadar okudunuz 4 yıl emek verdiniz kariyerinize yazık etmeyin. İşinize devam etmekle beraber spora başlamak çok güzel olur çünkü spora başladığımdan beri hayata karşı hevesim arttı depresyondayken,hayatınız da bir disiplin edinin, önünüze bakın dışarda çok güzel bir hayat var.. İnşallah kalbiniz bir an önce iyileşir size dua edeceğim size bu borç batağından ve bu illetten kurtulmanız için kalbinizi temiz tutun güzel her şey sizinle olsun umarım bu yazı size iyi gelmiştir güzellikler sizi bulsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…