Exime rağmen çabalamalı mıyım

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
3
1
1
21
Bizim 1,5 yıllık bir ilişkimiz vardı beni gerçekten çok seviyordu ama daha öncesinden arkadaş kaldığım eximle ilgili olaylar oldu o da yanlış anlayıp hayatından çıkart dedi bende çıkarttım doğal olarak ama bu eximle ilgili hep olaylar oldu onun da bana güveni sarsıldı zaten ilişkinin başından beri kısıtlayıcı biriydi ki ailelerimiz de çok farklı onun ailesi muhafazakarken benimkiler çok rahat insanlar neyse beni zaman geçtikçe daha çok kısıtlamaya başladı örn profil fotoğrafı değiştiremiyordum etek şort vs çok nadir giyebiliyordum arkadaşlarımla dışarı çıktıysam 11 e kadar oturabilirdim falan ama bir yandan da beni asla ilgisiz bırakmıyordu sürekli çiçekler falan alıyordu son ayrılığımızda artık ben çok bunalmıştım kısıtlamasından arkadaşlarımla bodruma gitmiştik beni 148 kez aradı hemde mesajlaşıp konuşmamıza rağmen ertesi gün döndüğümde ayrıldık ilk başta ağladı ama sonra ne yazdı ne sordu direkt önüne baktı bu kadar seviyorum diyen biri sonrasında işte ortak arkadaşımıza bana kız ayarla dediğini öğrendim cluplarda videoları falan vardı bana yapma dediği herşeyi kendisi yaptı ayrıldıktan sonra bende o sırada şans eseri arkadaş kaldığım o exim var ya hani ilk başta anlattığım onla arkadaş olduk işte bir kez falan buluştuk bu da öğrenmiş ve bana yazdı sonrasında benim kafamı karıştırdı zaten aklıma geliyordu ama daha da bir kafam karıştı sonrasında ben buna farklı samanlarda 5 kez yazdım çabaladım barışmak için geçen pazar buluştuk sonrasında ben barışalım dedim o da düşünücem dedi sonrasında bende bana yaz dedim tamam dedi iki gün geçti yazmadı bende yazıcaktın falan dedim sonra baya konuştuk ve hala emin değilim sende sürekli sorma rahatsız edici dedi ki ben sürekli sormuyorum ve artık gerçekten çabaladım yani ki onun da hataları var ama kabul etmiyor ondan da bir çaba göremiyorum ben onun ayrıldıktan sonraki hatalarını söylediğimde kavga etmek istiyorsun diyor ne yapmalıyım bu arada biz birşeuleri çözmeye çalışırken o cluptayken bir kızla tanışmış her yerden takipleşiyorlar ama bana arkadaş olarak konuştuklarını söyledi ayrica beni hala fakeinden stalklıyor

de çok farklı onun ailesi muhafazakarken benimkiler çok rahat insanlar neyse beni zaman geçtikçe daha çok kısıtlamaya başladı örn profil fotoğrafı değiştiremiyordum etek şort vs çok nadir giyebiliyordum arkadaşlarımla dışarı çıktıysam 11 e kadar oturabilirdim
ben çok bunalmıştım kısıtlamasından arkadaşlarımla bodruma gitmiştik beni 148 kez aradı hemde mesajlaşıp konuşmamıza rağmen ertesi gün döndüğümde ayrıldık

işte ortak arkadaşımıza bana kız ayarla dediğini öğrendim cluplarda videoları falan vardı

ben buna farklı samanlarda 5 kez yazdım çabaladım barışmak için geçen pazar buluştuk sonrasında ben barışalım dedim o da düşünücem dedi
Siz ne yiyip içiyorsunuz ya? Herif ortak arkadaşınıza " bana kız ayarla" diyor. Sizin giyiminize, her şeyinize karışan bir ruh hastası. Aile yapınız, kültürleriniz de çok farklı. Israrla ona yazıp barışma isteği neden? Rahat mı batıyor? İlla toksik bir ilişkiyi sürdürüp mutsuz mu olmak istiyorsunuz ? Kendinize bir gram saygınız,sevginiz yok mu ?

Yarısına kadar okuyabildim. Size yapılanı okumaya bile tahammül edemedim. Yaşadığınız hastalıklı ilişkileri aşk ve sevgi sanıyorsunuz. Lütfen kendinizi sevin ve saygı duyun.

Back
X