• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık önü açık bölümler nelerdir ?

herseycokkotu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
40
12
3
23
Kolay iş bulacağım lisans mezunuyum 2. Üniversite düşünüyorum

Lisans mezunu olanlar önlisanstan atanamıyor bildiğim kadarı ile bu arada ek bilgi olarak vereyim..özel sektör açısından çocuk gelişimi olabilir kreşlerde destek öğretmen olarak iş imkanı bulunabilinir

Lisans okuduğun için önlisans okusan dahi memur olarak o işi yapamıyorsun maalesef, tercih hakkınız bulunmuyor ama özel de çalışabilirsiniz.

Lisans mezunu olanlar önlisanstan atanamıyor bildiğim kadarı ile bu arada ek bilgi olarak vereyim..özel sektör açısından çocuk gelişimi olabilir kreşlerde destek öğretmen olarak iş imkanı bulunabilinir

Lisans okuduğun için önlisans okusan dahi memur olarak o işi yapamıyorsun maalesef, tercih hakkınız bulunmuyor ama özel de çalışabilirsiniz.
Ne acayip kuralmis yav bu?

Memur olmak istiyormuşsun, lisans mezuniyetin varken önlisanstan atanamazsın zaten.
Öyle kolayca iş bulacak 2 senede de okuyup bitecek bir meslek olsaydı herkes onu yapardı değil mi?

Ya öylemi önlisans mezunu olup ordan atansam diye düşünmüştüm Teşekkür ederim

Onu da lutfen sonsuz merhamet shaibiyse okusun. Sonra gelip çocuklarımıza kaş göz yapiyorlsr

Yeni mezunsan, yaşin küçüktür bence özel eğitim öğretmenliği okuyabilirsin ataması kolay, puan düşük oluyor. Acikogretimden bir bölüm okuyacağım dersen de çocuk gelişimi okuyabilirsin. Kolay iş bulursun. (Tabii bu iki bölümüde çocukları seviyorsan sabrın varsa okuyabilirsin) 2 Yıllık onlisans bölümü okursan devlet atamanı yapmaz onlisans mezunlarını alıyor. Özelde iş aramakla geçer yılların.

Back
X