• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin

Kardeş, bu adamın kıçına tekmeyi koymak için seni tutan ne merak ettim. Allah aşkına ayrıl gitsin. Sakın öyle seviyom kalbim aşığım, 4 yıllık emek, işte söz verdi barıştık düzelecek gelip iş bulacak gibi saçmalıklara girme. Aklını kullan.
Ayrıldım zaten en son bana dediği şey idare edelim haftasonları seni görmeye gelirim ama 2-3 ay gibi kısa bi sürede hemen oraya gelemem dedi ben de madem şimdi gelemiyosun o zaman beni yanında istemeyeni ben hiç istemem dedim bitirdim. Bana 1 yıldıe söylediği şey zaten ben hemen gelemem birikim yapmam lazım öyle gelirim bir senede yapamadı bi türlü birikimi

Merhabalar hepinize, sırf bu konu için sizden görüs almak için buraya üye oldum. 4 yıllık bir ilişkim var üniversiteyi ona yakın bir yerde okuduğum için 3 yıl hep birlikteydik son bir yıldır uzak mesafe ilişkisine dönüştü. Ben çok gelişmiş sanayi şehrinde tüm imkanları olan gerek sosyal gerek özel sektör iş açısından türkiyenin en gelişmiş bir şehrindeyim. O ise memleketim olan karadenizin hiç gelişmemiş bir şehrinde. Bana hep ileride oraya gelicem diyordu bazen benimle inatlaşıp illa orda mı oturmak zorundayız ordakiler milyoner mi tarzında saçma sapan konusuyordu. Ben geçen hafta ondan artık netlik istedim ben senin oturduğun yere gelemem orda ne yapıcam dedim çünkü orda oturan akrabalarım iş yok sosyal aktivite yok diye her gittiğimde ağlıyolar kendi gittiğimde de şahit oluyorum buna. Kendisi suan asgari ücretli bir ise girdi birikim yapabileceği bir iş değil ben de evlenince zaten burada oturacağız diye evlilikten 1-2 sene önce gelsin hem alışsın hem de bir fabrikaya girer mesai yapar kiraya çıkar dolgun bir maaşı olur üniversite mezunu olucak okuduğu bölüm özel sektörde avantajlı diye buraya gelmesini istedim bana hep 1-2 aya gelirim iş bul gelicem diye geçiştirdi beni. Geçen hafta netlik istediğimde “sen bana dayattığın için gelmezsen ayrılırım dediğin için gelirim yoksa ben gelmek istemiyorum” dedi “ben bu kadar kısa sürede gelemem” dedi. “Bana niye bütün sorumluluğu yüklüyosun sen de bir şeyler yap o zaman sen de işe gir çalış evlenince ne işe yaricaksın” gibi laflar etti ki ben kpssye çalışan aynı zamanda da garsonluk yapan bir kızım ve hiçbir zaman ona ben evde oturucam çalışmicam demedim ben her zaman çalışırım dedim ki öyle de diyebilirdim. Ailem istemezse napıcam dedi ve bunu diyen daha askerliğini bile yapmamıs 25 yaşında cocuk. Ben oraya gelicem elimde avucumda yok köpek gibi bir de mesaili bir işte mi çalışıcam diyor bana. E sen ne bekliyosun pardon paşa çocuğu musun dedim ben de. Artık yanımda olsun bir şeyler netleşsin istedim ama kendini zora sokamadığı hayatında hiç yokluk görmediği sadece evde yan gelip yattığı için rahatından ödün vermemek için göze alamadığı için gelmek istemiyor. Ben de gelmiyosan ben yokum dedim o da öyleyse diyecek bir şeyim yok diyip 4 yılı harcadı. Siz neler düşünüyosunuz lütfen biraz yorumlayın sizce ben hatalı mıyım geleceğimi düşünmekle?
köpek gibi bir de mesaili bir işte mi çalışıcam lafından sonra bitirmen gerekirdi. Evlenmek yuva kurmak istiyorsa evet köpek gibi çalışması lazım elinde avucunda yoksa. Evlilik oyun işi mi? Geçinmek kolay mı? Yarın birgün çocuğun olursa da böyle mi dicek?

Back