• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık sevgilimin facebooktaki aradıkları. fikir verin lütfen

Anladım netten tanıştınız sandım önce.
Ya arada ben de bakıyorum şimdi empati yaptım da sevgilim sorsa bende bakmadım derdim sanırım.
Ama önemli olan adam da güvensizlik hissediyormusun insanız sonuçta merak ediyoruz.
İyi gözlemleyin bence birde ... sitelere bakmasına bu kadar takılmayın bakmayan erkek yoktur.
Benimkini hiç yakalamadım bu sitelere bakarken, hatta zarf attım ben bakmıştım merak edip diye oda bana iğrenç geliyor bu tür şeyler sen de bakma demişti:16::16:

sonuna kadar güveniyordum ona ama herşeyi bitirdi onun doymayan nefsi:50: demekki yetemiyorum güzel bulmuyor ama annesinin arkadaşları benim arkadaşlarım hepsi sen fazlasın ona der hep. sadece benim arkadaşlarım dese arkadaşlarım olduğu için derim ama onun annesinin arkadaşları da dediler .

sonuna kadar güveniyordum ona ama herşeyi bitirdi onun doymayan nefsi:50: demekki yetemiyorum güzel bulmuyor ama annesinin arkadaşları benim arkadaşlarım hepsi sen fazlasın ona der hep. sadece benim arkadaşlarım dese arkadaşlarım olduğu için derim ama onun annesinin arkadaşları da dediler .

Hangi anlamda fazlaymışsın?
Annesinin arkadaşlarıyla mı tanıştınız

ya amann
kuzum erkek o
cinsel iç güdüsü 9 kat fazla
fotoyla aramış bakmıştır ne olacak
aldattı mı gitti yattı mı.zaten yatıp kalkıyo olsa merak etmez
takılma böyle şeylere.ilişkinizide zindana çevirme geçer gider bişey olmaz
göz açlıgıdır unutur lütfen yıpratmayın ilişkinizi

iki gündür cevap vermiyorum hiçbir türlü ona . artık ne olursa bilemiyoum. hayırlısı olsun :113:

Heh işte biz kadınlar adamlara tapınıyoruzz resmen ondan sonrada onların yaptığı eşeklik büyün hayatımızı karartıp bunalımlara sokuyor.
Herşeye hazırlıklı olarak yaşamak inan insanı daha huzurlu yapıyo.
Boşverinn diyorumya gelsin öyle anlarsınız yüzyüze konuşun. Şimdiden kendinizi mahvetmeyin

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

kendini mahvedecek olan o . artık üzülemiyorum bile onun için ben. beni unutamaz asla :50:

Sen de mi brütüs?
Facebook değil insanlar yuva yıkar.

hatayı yapan insan evet
ama ortaya çıkması face sayesinde oluyor
kim kimi aratmış neye meraklıymış
sonrasında sosyal hayatta karşı cinsin gözüne bakamayacak kadar çekingen olanlar bile facede romeo oluyor
hele biz bayanlara ne demeli
son zamanlarda çok arttı sadece arkadaş olarak düşünmüştüm .... vb bahaneler
tipi kılığı kıyafeti hoşuna gidince birde ağzı laf yapınca
nasılsa sanal alemde diye cesaret veriyor insanlara

hatayı insa yapar
face de altyapıyı hazırlıyor
:34::34:
hatayı yaptırdığı ile de kalmıyor
birde ortaya çıkartıyor

Hangi anlamda fazlaymışsın?
Annesinin arkadaşlarıyla mı tanıştınız

güzellik olarak ama ben her zaman onu savundum her konuda. çünkü çok seviyorum. beni kısıtladı oraya gitme buraya gitme diye gitmedim oturdum. dayak yedim insanların içinde itip kaktığı oldu ama her zaman affettim çünkü çok seviyorum vazgeçemyorum. annesiyle tanıştım annesinin arkadaşı doktordu bi gün denk geldi hastaneye gitmiştik.

iki gündür cevap vermiyorum hiçbir türlü ona . artık ne olursa bilemiyoum. hayırlısı olsun :113:

erkeklik içgüdüsü büyütüyosun
hadi bunda ayrıl cezalandır
yeni biriyle çık sevgili ol yada evlen
başkasınında illa bi yerden bişeyi çıkar
söz konusu kadın objesi cinsellikse soyutlayamazsın
mümkün değil soyutlayamazsın

erkeklik içgüdüsü büyütüyosun
hadi bunda ayrıl cezalandır
yeni biriyle çık sevgili ol yada evlen
başkasınında illa bi yerden bişeyi çıkar
söz konusu kadın objesi cinsellikse soyutlayamazsın
mümkün değil soyutlayamazsın

bende baksam ne hissederdi acaba onu merak ediyorum :50:

Ayrıldığınız dönemde bakmışsa bu kabul edilebilir. Ama sizle birlikteyken de yapmışsa kırılmanız çok normal. Alın karşınıza kırıldığınızı ifade edin. Bir şans tanıyın hemen kestirip atılacak bir durum yok. Ama bunu alışkanlığa çevirirse durum farklı.

çok şeyini affettiğim için ondan vazgeçemeyeceğimi sanıyor ki haksız da sayılmaz. ayrılmasam bile ona ondan vazgeçebileceiğimi göstermek istiyorum

güzellik olarak ama ben her zaman onu savundum her konuda. çünkü çok seviyorum. beni kısıtladı oraya gitme buraya gitme diye gitmedim oturdum. dayak yedim insanların içinde itip kaktığı oldu ama her zaman affettim çünkü çok seviyorum vazgeçemyorum. annesiyle tanıştım annesinin arkadaşı doktordu bi gün denk geldi hastaneye gitmiştik.

Şimdi de affedersin o zaman boşuna kendini yıpratma o zaman.....

Dayak yemişsiniz onu affetmişsiniz başka kişileri arattı diye mi ayrılacaksınız nasıl olsa affedersiniz şiddeti affetmişsiniz bunuda affedersiniz

kızlar 2 yıllık sevgilim var ve bugün kk da facebookdaki aranılanların görülebileceğini öğrendim.
sevgilimin aradıklarına baktım ve şok oldum.
bi dönem ayrı kalmıştık o dönemde ..... sayfalar aramış.:47:
onları görünce okumaya bakmaya ben utandım inanın.
biz birlikteyken başka kızlara sürekli bakmış.
kızları da bi görün taş gibi.
bende kendimce bakımlıyım güzelim ama hiç bir zaman onlar gibi olamam olmak da istemem.:47: :14::14::14::14::14:
sevgilime mesaj attım ne bunlar diye . fotoğraflarını göndrdim.
yemin ediyor girmedim diye ama yalan. daha öncede çok yemin etti böyle.
başka bi ildeydi şimdi mesaj atmış ki yola çıktık Allahım beni sana kavuştursun diye.
ne yapmalıyım fikir verin lütfen :14:

bir bayan olarak ben bile bakıyorum yani bunlar normal şeyler lütfen abartma :))

hatayı yapan insan evet
ama ortaya çıkması face sayesinde oluyor
kim kimi aratmış neye meraklıymış
sonrasında sosyal hayatta karşı cinsin gözüne bakamayacak kadar çekingen olanlar bile facede romeo oluyor
hele biz bayanlara ne demeli
son zamanlarda çok arttı sadece arkadaş olarak düşünmüştüm .... vb bahaneler
tipi kılığı kıyafeti hoşuna gidince birde ağzı laf yapınca
nasılsa sanal alemde diye cesaret veriyor insanlara

hatayı insa yapar
face de altyapıyı hazırlıyor
:34::34:
hatayı yaptırdığı ile de kalmıyor
birde ortaya çıkartıyor
her söylediğine o kadar katılıyorum ki :46:

Dayak yemişsiniz onu affetmişsiniz başka kişileri arattı diye mi ayrılacaksınız nasıl olsa affedersiniz şiddeti affetmişsiniz bunuda affedersiniz

bunu yenmek için psikoloğa falan gitti durup dururken affetmedim ki şimdi hiçbir şey yok

Uzme kendini hepsi bakar turist gorur bakar rus gorur bakar mini etekliye bakar facebooka hic takilma bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şeyini affettiğim için ondan vazgeçemeyeceğimi sanıyor ki haksız da sayılmaz. ayrılmasam bile ona ondan vazgeçebileceiğimi göstermek istiyorum

Dayak mı yediniz? Kusura bakmayın ama bunu hazmetmekte zorlanmadınız mı? Bunu affedip böyle bir sebepten giderseniz size inanacağını sanmıyorum. Siz ona bu güveni zaten vermişsiniz o zaman affederek.

Pes diyorum dayak yedin ve affettin. Bide şimdi sorun yaptığın mevzuya bak.
Ya hanımlar aklınızı başınıza alın kadınların erkeklerden çektiği ney ya ne dayağı ne hakareti onlar kim ki onlar bizim sevgimizi bile haketmiyorlar sevdik affettik ney ya kendinizi kandırmayın.
Artık uyanın biz kadınlar onlara mecbur değiliz istedikleri gibi yönlendiremezler!
Evliyim ve kocamı çok seviyorum

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Sonucta bir erkegin körü körüne her dedigini yapmayin kendileri bayanlarin herseylerini kisitliyorlar ama maşallah hicbirseyden de geri kalmiyorlar.dayak kismina takildim ben de.daha flort asamasinda bunu yaoan ileride daha kotusunu yspmaz mi.bi de sabit devamli ayni kizi aratsaydi daha kotu olmaz miydi demek ki nefsine yenik dusmus.ha tabi kotu mu bence cok kotu burnunu surtmek lazim

Back
X