2 yıllık üniversiteyi dondurup 4 yıllık okuyabilir miyim?

Mrb.. İlk senem ve 2 yıllık bölüm kazandım ben istanbulda oturuyorum. Kocaeli gebzeyi kazandım.. Herneyse kayıt oldum servise yazıldım yol 2.5 saat sürüyor,ve birde dönüşü.. 2 yıllık olduğu için gitmeme kararı aldım kaydımı sildircem.. Ve bu sene çalışıp tekrar sınavlara giricem.. 4 yıllık güzel bir bölüm tutturmayı hedefliyorum. Ama eğer ki 4 yıllık kazanamazsam tekrar 2 yıllık gitme şansım yanıyormu gidemezmiyim ? Bilgilerinize ihtiyacım var..:43:

valla sen bilirsin ama ben istanbulda oturuyorum okulumda istanbulda. trafik yüzünden akşam dönüşüm 2 saati geçiyor
sabah da trafige kalmamak için 1 saat erken gidiyorum çünkü 10 dakka geç çıksam trafige kalcam, 40 dakka yol, 1 saat 40 dakikam yine harcanmış oluyor
bu sene tekrar 2 yıllık yazabilirsin, 4 yıllık da tabiki, ama puanın düşecek unutma.
bence kaydını sildirme maddi çok sıkıntın yoksa ikinci dönemde harcı yatır, kayıtlı ögrenci olarak devam et okula hiç gtmesen bile. bu sene gir tekrar sınava, daha iyi bi yer tutturamazsan ordan devam edersin. kayıt sildirip açıkta kalma riskini alma derim
yurtta kalma imkann yok mu?

Back