2 yol var bırını seçmem lazım ucunda benım hayatım

direk yazını okudum yorumları okumadım sanırım ayrılmışsın

okurken hayretler içine düştüm şaka gibi geldi bana bide kendine 2 seçenek sunmuşsun "vicdan azabı" etiketi altında.. sana vururken içi sızlamayan bi pislik için ayrıldığında üzüleceğini düşünmen çok saçma.. neyse ki kurtulmussun tebrik ederim..

ama o seni aramaya devam edecektir ilk 3 ay ayrılık aşamasında çok önemli 3. ayın sonunda tekrar dönmek isteyeceksindir sakın yapma..
üniversitede yerleştiğinde karşına kat be kat iyi insanlar çıkacak ve harcadğın 4 yıla yanacaksın Allah yolunu açık etsinn inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın

vallaaha intihar etmeyi düşünürsen ben ne aptalmışım dayak yediğim adamla 4 yıl çıktım die et ayrıldım die değil delimisiniz allah size bi can emanet etmiş siz dayak yiyosunuz seviyorum hala diosunuz ya seviyosunda sen nie dövmüyosun da o dövüyo inanamıyorum ya annesi babası dövse evden kaçar elin adamı dövüyo sesi çıkmıyo olmaz böyle şey ya git köprüden atla allahım ya sonra adamlar karılarını öldürür sorun olur işte müsade etmişsiniz 4 yıl nedemek ya evliler boşanıyo sen evlenmeyi düşün bide kafanı duvarlara vur başka adammı yok

Back
X