slm kızlar
benim 7 aylık bi kızm var ve ben düün hamile oldugumu ögrendim ve şoktayım sevinsemmi üzülsemmi karıştırdımm şaşkınım.kızımı da emziriyorum o daha çok küçük.hiç böyle bi hamilelgi beklemiyordum vede hazır degilim bu hamilelegi kaldırmaya korunmamaıza ragmen nasıl oldu anlamdım
nasipte varsa olur cnm mevlam onun bu zamanda gelmesini istemiş demekki. allah hayırlısını versin. ne güzel ikisini bir arada büyüteceksin tabi biraz zorluk çekeceksin ama sonra rahat olacaksın. bir kızın varmış inşallah ikincide erkek olur.
yesilim canim benim ne guzel bir haber bu ne guzel iste bence sevinmelisin ikisini bir arada buyutur sonra rahat edersin cnm sormasi ayip neyle korunuyordunuz
he vallha kiz neyle korunuodunuz canim benim, masallah benim koca da tutturdun ucuncunyu yapalim diye delimi ne, Allah olmayanlra nasip etsin insallah
Aldirmayi dusunmuyorsundur umarim optum sen ve bebegini
Demek ki böyle olacakmış üzülme beni annem 4-5 aylıkken kesmiş emmeden çünkü peşimden kardeşim gelmiş... Biraz zordur ama Allahım böyle nasip etmiş... Hayırlı olsun
keske benim olsaydi..o bebegin benim olmasi icin ben dünyalari feda ederdim...
rabbim o bebegi vermek istedikten sonra sebep yaratiyor...bir bebek icin senelerce tedavi gören insanlari düsün haline sükret ne mutlu bir tane var ve ikinci gelio..kismetinde böyleymis, allah bebegi verdigine göre kolayligini da verir merak etme
yeşilim görüdüğümde ana bu bizim yeşilmi dfedim çok şaşırdım çok zor bi durum ama gelmek istemiş annesi allah kolaylık versin sana..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...
çok teşekküler kızlarr kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum dogracagım allahın izniyle.işte kızım küçük oldugu için halen şokunu atamadım ama hayırlısı olsun prezervatifle korunuyoduk kızlarr.dikkat edin benim gibi şok üsütne şok yaşamayın
öncelikle tebrikler, ve bebegini aldirmayi dusunmedigin icin seni kutluyorum. fakat benim bildigim, dogumdan sonra, spiral takiyorlar genelde doktorlar bu gibi durumlari önlemek icin. acaba senin haberinmi yoktu boyle biseyden bilmiyorum ama hayirlisi boyle imis diyelim. Allah yavrularinizi size bagislasin insallah.