Gebeliğe Hazırlık 2. Yumurtlama bat tarihi etkiler mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Koredizisever

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
474
327
23
29
Kızlar sorum direk başlıktaki gibi 2. Yumurtlama bat tarihinden etkiler mi kk da bu tip başlık göremediğim için actim yardımlarınız için teşekkürler...

bende merak ediyorum dün doktora gittim bir tane çatlamış bir tane de çatlamak üzere dedi ikisi de aynı yerde bazen aart arta aynı yerden yumurtlama oluyor dedi. hiç bat ile ilgili birşey demedi haftaya kontrole gidicem sorayım

Cok teşekkürler canım benim birinci pik döngü ortasindaydi ikinci pik regle iki gün kala oldu batın üzerinden 9 gün geçti bat günü test yaptim negatifti soğan suyu içtim birde gecikme yapıyor dediler ama 9 gün çok fazla geldi bana gecikenler hep 2 3 4 gün

bende adette ovülsüyon yaptım baktım çift çizgi çıkmıştı alla alla imkansız yumurta çatlaması dedim ama meğer çatlamış iki tane varmış. yine test yapın bence

Evet etkilemedi. Ama 2. Adeti olmadım henüz doktora sorayım haftya kontrol randevum var. Bana sadece aynı taraftan biri çatlamış diğeri çatlamak üzere olan 2 yumurta var dedi. Ve normalde adetimin 5. Günü idi. Oluyor yani bence doktor normal karşıladı.

Benim iste kafamdaki soru 9 günlük gecikmenin sebebi olabilir mi 2. Yumurtlama canim bunu da sor olur miuuuuuuu

Son düzenleme:
Ama gebelik testi beta HCG ile anlarsınız gebelik durumu var mi. Zaten yok ise 9 günlük gecikme bence önemli bence ben olsam hamile olmadığımdan eminsem doktora giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…