• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İvf adetken mi ovülasyon sonrası mı başlanır?

Evet veriyor kendisini çok da seviyorum ama sanırım hastane benim için yetersiz kaldı
Hatta şunuda ekliyim Bahçeciye para tuzağı falan diyolar anlamıyoeum ben Özkan beye 1.10 amh ile gittiğimde bana sizin normal yolla bebiş olur 6 ay daha deneyin diyip beni geri bile çevirmişti asla para göz falan değil öyle olsa hemen gel başlayalım derdi ama bizim 0.70 düşünce acele oldu 6 ay geçmişti zaten

Hatta şunuda ekliyim Bahçeciye para tuzağı falan diyolar anlamıyoeum ben Özkan beye 1.10 amh ile gittiğimde bana sizin normal yolla bebiş olur 6 ay daha deneyin diyip beni geri bile çevirmişti asla para göz falan değil öyle olsa hemen gel başlayalım derdi ama bizim 0.70 düşünce acele oldu 6 ay geçmişti zaten
Teşkkür ederim bilgiler için vitaminlere de bakacağım şu ara araştırma içerisindeyim 2 başarısızdan sonra biraz ara vermek istedim bu sürede vitaminleri kullanıp sonra gideceğim 3. Deneme için inşAllah gerek kalmaz

Back