20-21 haftalık hamişler

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
20-21.haftada kaç kilo aldık.ben 20 haftalık hamişim ve 3 buçuk kilo aldım ya sizler?gamyoncuiremsu

ah ah sormayın 21. haftamdayım çok aşırı yemememe rağmen 5 kg almışım.ilk üç ay sadece 2kg almıştım bu sefer az kilo alıcam diye seviniyordum.şimdi bi baktım bu ay 3 kilo almışım.inanamadım..
bunalımlardayım... :(

valla kızlar ben 21. haftamdayım su anda ve 10 kilo aldım bile.:( fakat hamile kaldıgım zaman cok zayıftım kısacası tığ gbydim. 48 kilo idim.ve boyumda 1.72 falan normal olmam kilo 61 falan suan da 58 kilo oldum verirsin diyorlar ama inşallah:)

kızlar siz süpersiniz valla benimki 20 haftalık 12 klo aldım sonrasını düşünemiyorum neler yiyorsunuz

bende 22 haftalik hamileyim ve sanirim 5 - 5.5 kilo aldim. ama ilerleyen zamanlarda ayda 2ser kilo olarak devam edecegine eminimm.... ben ilk baslarda çok yogun bulantilarimdan dolayi neredeyse hiç bisey yiyemiyordum, bol çorba ve salata yedim sadece,yani yiyebildim... beyaz ekmek yerine siyah ekmegi tercih ettim, bol beyaz peynir kasar payniri bal yedim .. kahvaltiliklarla aram iyidi, ama uzun zaman yumurta da yiyemedim. toxoplazma dolayisiyla sucuk,sosis,çilek, marul yemedim dikkat ettim.eti ve tavuk etini hala yiyemiyorum ama bebegim 21 haftalik iken 25 cm ve 400gramdi:) doktor bir hafta ilerde oldugunu soyledi iste boyleeeee....

bende 21. haftaydayım 5 kilo aldım iyimi bu şimdi bana fazla geliyor çünkü ilk 3 ay alınmaması gerekiyormuş birde son ay 10 kilo birden alınabiliyormuş dikkatli olmak lazım ben aşırı yemememe rağmen alıyorum düşünün artık Allah boğazı boş kalmayanlara yardım etsin:1rolleyes:

Back
X