20-21 yasinda evlilik

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
Kızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmiş :KK43: fotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki :KK43: 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı :KK43: sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor :KK43: ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda :KK43: ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem :KK43:

geç olsun güç olmasın daha yaşın 21 canım acelen ne hayırlısını iste

anlıyorum seni özeniyosun evliliğe ama söyle düşün evlendiğin zaman eşinle mutlu olduktan sonra ömür boyu evli kalacaksın oysa bekarlık hayatı kısa sürecek bekarlıgın tadını cıkar

bende erken evlendim 20 yaşında şimdiki aklım olsa şuanki yaşımda evlenirdim yaşım 24

bende bebek istiyorum mesela hemde deli gibi bakıyorum herkesin kucagında bebek çok imreniyorum ama elimdne bişey gelmiyor

evlilik zamanı senn elinde olan bişey ama bebek öyle değil allah vermezse olmuyor yani elinde olan şeyler için kendini üzme allah başka çaresiz dert vermesin gerisi mühim değil herşey zamnala olur

Evde kaldım paranoyası için 21 erken.

Bir gün eşimle bi arkadaşın doğumgünündeydik. Yoldayken acaip bir kavga ettik. Hani oracıkta bırakıp gidesim vardı arabadan inerken öyle sinir olmuştum. Ama şimdi bir sürü cundagg nerde sorusuna cevap vermez rezil olmayalım diye gittim yinede yanında. Sonra orada birsürü fotoğraf çekildi tabiki. Hepsi facebooka koyuldu. İnanın o fotoğrafları görseniz biden mutlu aşk dolu harika evlilik yaşayan iki kişi daha yoktur. Bilmem anlatabildim mi?

Evde kalmış :KK70:
Daha evlenmek için yaşınız genç evlensen bile sorunları kaldıramoycaksın en az 24 bekle derim kendini geliştir

Birde sürekli insanların hayatlarıyla ilgileniyorum bunu nasıl bırakabilirim

20 21de evlen. 25ine gelmeden cocuk yap. 30una gelmeden 2 yi yap. Sonra kalan omrunu bunlara harca. Kendini tuket.

Gercekten bunu mu istiyorsun?

Ben 24umde evlendim. Esim de 27. Valla erken. Esimin kulturunde mesela kizlara 20 erkeklere 22 yasindan sonra evde kalmis gozuyle bakiyorlar. Esimin babaannesi bizim icin "ikisi de evde kalmis iyi oldu evlenmeleri" diyor. Eski kafalarda kaldi artik o yaslarda evlilik.

Gorumcem 22 yasinda, 2 senelik evli, cocugu da var. Cok pisman.

Mesleğiniz var mı ? Hayalleriniz ?
O sosyal medyada avazı çıktığı kadar kavga anlarını paylaşanı daha görmedim.
Çoğu mutluluk karesi aldatıcı .. Hali vakti yerinde her hayat mutluluk getirmez ayrıca.

Fotograflarda kim üzgün ????
Kim facebookta kavgasının paylasımı yapıyor :KK70: kim bosanirken selfi denen şeyden cekiyor ??

Neyse yeter bu kadar :KK70:

bende 21 yaşinda evlendim ama tutup bazı üyecikler gibi oh oh ne guzel oldu arada tartissakta mutluyuz ^^ evlen bence ...

Demeyeceğim ben veya bir baskasi mutlu diye sen mutlu olacaksin diye birsey yok ayni sekilde belkide mutsuzda olmayacaksin ama herkes evleniyor diye ozenip apar topar evde kaldim moduna girip acilen sadece gelinlige ,nikaha vs odaklanirsan hedefin bir an once evlenmek olursa ...

evet MUTSUZ olursun

erken evlenmek sanki moda olmus.
o erken evlenenler bi kac seneye bin pisman oluyolar. özellikle erkekler! sonra haliyle gözler hep disarda oluyor.

bunlar bir yana, bende 20 yasinda evlendim. yasima göre olgun olmama ragmen, ne akila hizmet ettin diyorum bazi hareketlerim, tavirlarim aklima geldikce...

ha bide, 4 duvar arasinda neler yasaniliyor biz bilemeyiz.
sosyal medyadaki resimlere aldanicagina burdaki konulari okuyup kendine ders cikar

X