20/30 yaş farkı.

anladım canım, okudum az önce sen oldugunu farkettim o başlığı açanın :( ay allah bildiği gibi yapsın bunları, o kadar değer ver geceni gündüzüne kat hala da yalan dolan o bu, dünyanın çivisi çıkmış gerçekten. bi insanda allah korkusu ve merhamet duygusu yoksa herşey boş inan ki... :43::43::43::43:

öyle canım benim öyle.. :43:

sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... konusunda yazdım canım...
bana yalan söyledi, benden gizli hesaplar açıyor hep...

anladım canım, okudum az önce sen oldugunu farkettim o başlığı açanın :( ay allah bildiği gibi yapsın bunları, o kadar değer ver geceni gündüzüne kat hala da yalan dolan o bu, dünyanın çivisi çıkmış gerçekten. bi insanda allah korkusu ve merhamet duygusu yoksa herşey boş inan ki... :43::43::43::43::50:

Öncelikle merhaba kızlar.
şu sıralar derdim yaş farkı.
birini sevince her şey önemsizdir diyoruz ya, bazen öyle olmuyor.
aramızda 10 yaş var.
yani evet belki aman aman değil.
ama bana kalırsa durumdan duruma değişiyor.
yani örneğin, 30 yaşında bir bayan için 40 yaşında bir bay pek de sorun yaratmıyor olsa gerek.
ama ben 21, o ise 32 olunca durum biraz farklılaşıyor.
bir de üstüne ben yaşımı göstermeyince, yani daha küçük gösterince işler daha fena.
offf...
kendimi çok kötü hissediyorum.
onunla olmaktan mutluyum aslında ama böyle düşününce de hiç uygun değiliz gibi geliyor birbirimize.
abi-kardeş gibi görünüyoruz dışarıdan.
çekiniyorum sevgili olduğumuzu birilerine söylemeye.
arkadaşlarım bile şaşırıyor.
ben ne yapıyorum, diye düşünüyorum.
acaba uygunsuz mu bu yaptığım...

siz de gözünüzde canlandırıp bir yorum yapın lütfen...
17sinde gibi görünen 21 yaşında bir genç kız ve 32 yaşında artık meslek sahibi, evlenme çağı gelmiş bir erkek.....
oooofff!! :(((

sana bırsey soylıyeyım mı aynı yastayız nısanlım 29 yasında... bende 17 anca gosterıyorum.. ama nısanlıyım gordugun gıbı :D bole seylere canını sıkma tatlım onun yanında mutluysa hıc bırseyı takma kafanaa ... yaşasın aşkkkkk....!!

Back
X