Kıskançlık, yaş takıntısı

Olyndra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
20
4
1
Öncelikle herkese günaydın🧡 Benim bir sorunum var, uzun süredir güzel ilerleyen bir ilişkim var. Birbirimizin çocukluk aşkıyız 12 senedir tanışıyoruz, 8 senedir beraberiz. O zamanlar fiziksel anlamda pek yakışıklı sayılabilecek bir erkek değildi ama ben ikimizinde çevresi tarafından beğenilen bi kızdım hep. Hatta ablası ve arkadaşlarımız bile benim onunla olmamı garipsiyordu. Bu yıllar içerisinde, büyüdükçe gerçekten yakışıklı bi adam oldu. Şuan mesleği ve kazancı da çok iyi. Eskiden onu hiç kıskanmazken artık onu çok kıskanıyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. Kıskanç bir kız olmak istemiyorum ben. Bu arada ikimiz de 26 yaşındayız ve iş ortamında yanında hep 19-20 yaşında kızlar çalışıyor ve 34 yaşındaki arkadaşının sevgilisi 21 yaşında. Ben bu durumu da kıskanıyorum lütfen yargılamayın ama çevremdeki ilişkilerde hep erkek büyük, kız küçük. Yaş almayı takıyorum sanırım ve onu kendimden küçük kızlardan daha çok kıskanıyorum. Bu kafadan nasıl çıkabilirim?

En iyi cevap
Öncelikle herkese günaydın🧡 Benim bir sorunum var, uzun süredir güzel ilerleyen bir ilişkim var. Birbirimizin çocukluk aşkıyız 12 senedir tanışıyoruz, 8 senedir beraberiz. O zamanlar fiziksel anlamda pek yakışıklı sayılabilecek bir erkek değildi ama ben ikimizinde çevresi tarafından beğenilen bi kızdım hep. Hatta ablası ve arkadaşlarımız bile benim onunla olmamı garipsiyordu. Bu yıllar içerisinde, büyüdükçe gerçekten yakışıklı bi adam oldu. Şuan mesleği ve kazancı da çok iyi. Eskiden onu hiç kıskanmazken artık onu çok kıskanıyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. Kıskanç bir kız olmak istemiyorum ben. Bu arada ikimiz de 26 yaşındayız ve iş ortamında yanında hep 19-20 yaşında kızlar çalışıyor ve 34 yaşındaki arkadaşının sevgilisi 21...
Sevgilim yapı olarakta kendi yaşıtlarından ve hatta daha büyüklerden daha olgun karakterde biri, bunca senede bi iki ufak tefek yalanı hariç hiç yalanını yakalamadım ve ben takıntılı biriyimdir kurcalarım didiklerim herşeyi. İlişkimiz de evet iyi ama o arkadaşından etkilenirse vs diye geriliyorum çok çapkın bi adam iş arkadaşı
İnanın insanın kendisinde bitiyor her şey. Benim eski sevgilimle ortak arkadaşlarımız vardı çoğu evlendi yuva kurdu sorumluluk sahibi değildi. Sevgiliniz sizi seviyorsa çapkınlık yapmaz. Sevgilinize güvenin bu konuyu bence açıp aklına sokmayın. Mutluluklar dilerim.

Bu adam seni seviyorsa bu detaylara takılıp kendi içini boşuna kemirme. Birlikte büyüyüp sevgili olmak hatta evlenmek bence muhteşem bir şans. Daha gençler diye başka kadınlar böyle bir geçmişten daha kıymetli olabilir mi hiç?

Ben 36 olacağım , eşim 37 yaşında. 19 yaşından beri onunla beraberim. Kendisi özel bir firmada yönetici. Ekibinde hep yeni mezun mühendisler var, kızlar da var tabii. Yaş almak kaçınılmaz. Kendimi kemdimden gençlerle kıyaslayıp hayatı kendime asla zindan edemem. Çünkü onunla paylaştıklarımızı, ortak noktalarımızı , bana hep nasıl baktığını vs ben biliyorum. Kimseye de ispat çabasına giremem. Kendimi seviyorum, beğeniyorum. 19 yaşında da güzeldim , şimdi de öyleyim :) ha bir gün vazgeçecek olursa da kapı orda. Asla elimde tutma derdine girmem bunu o da biliyor. Ona çıtır var da bana yok mu :D rahat olun , boş yere kendinizi huzursuz etmeyin.
Çok teşekkür ederim🧡 Bayılıyorum sizin gibi kadınlara

Back
X