20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

larem1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
544
78
123
43
İstanbul
Arkadaşlar 20-31 arasında test yaptıracaklar burda paylaşalım mı sonuçlarımızı hem birbirimiz takip eder dua ederiz;hem de bir sıkıntımız olursa paylaşırız...

RABBıM sen mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizler kolaylıklar ver;BU yolda senden yardım isteyen dua eden kullarını boş çevirme RABBıM (AMıN)))

:nazar:

1)Larem1982 3 embr.transfer edildi 24 ağustossss (blast)
2)Mapavrili DONDURULMUŞ blast. 22 ağustosss
3)Meryem42 DONDURULMUŞ 29 ağustosss
4)Dilberimk COLOR="DarkOrange"] 25 ağustossss[/COLOR]
5)Yaren58 *********************************************************3 embr transfer 26 ağustossss
6)Zero55 ÖZEL karadeniz tüp merkez,******************** 3 embr<tarnsferi 22 ağustossss
7)Nurdannurdan*************************************************** 3 embr transfer edildi 30 ağustossss
8)Yuyo ****************************************************** 2 embr blats. 27 ağustossss
9)Wishes ***************************************************** 3 embr transfer 21 ağustossss
10)Ewa ******************************************************** 25 ağustossss
11)Fatos42************************************************************************************* 22 ağustossss
12)Bobova *********************************************************** 3 embr transfer 23 ağustossss
13)Melih *********************************************************** 1 embr transfer 30 ağustossss
14)Elen77*************************************************************3 blast embr 26 ağustosssss
15)Haktan************************************************************* 2 blats embr...............27 ağustosssss

Son düzenleme:
bende 22 ağustosta sonucumu alıcam.........bugün 8.günüm....dondurulmuş ve blast dı......
inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız..........

Arkadaşlar 20-31 arasında test yaptıracaklar burda paylaşalım mı sonuçlarımızı hem birbirimiz takip eder dua ederiz;hem de bir sıkıntımız olursa paylaşırız...

RABBİM sen mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizler kolaylıklar ver;BU yolda senden yardım isteyen dua eden kullarını boş çevirme RABBİM (AMİN)))

:nazar:

1)Larem1982 MEMORIAL 2.deneme DONDURULMUŞ 3 embr.transfer edildi

amin canım benim amin inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız:Saruboceq:

slm arkadaslar 25 agustos sonuc gunum 3 adet embrıyo transfer edıldı kısa protokoldu hayırlısı olsun hepımız ıcın

merhaba larem benimde 26 ağustosta test günüm dondurulmuşlarla 3 embriyo transfer edildi ve 3. denemem benide listeye yazarmısın..Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek ayda..

ayyyyy kızlar yaaaa nasıl heyecanlısınızdır siz şimdi.................bende heyecanla ve duayla bekliycem sonuçlarınızı................

kızlarrrr insallah buradan hamis haberlerinizi alırızzzz bu ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bizi anne yapsınnn insallahhhhh

inşallah hepinizin yüzü güler bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim çifter çifter verir kucaklarınız dolar

kızlr benim de ilk tüpbebek tedavim,3 embriyo transfer edildi 30 ağustos test tarihim

ama benim transferim olduktan 6 saat falan sonra 3-4 damla kan geldi tuvalette, korkuyorum ama hastaneden verilen kağıtta az kanamalar normaldir yazıyo insan yinede tedirin oluyor

bir de ohss riskim var,içimde hala yumurtalarım varmış dua edin olur mu

27 agustosta test yapacam, 15de 2 tane 5 gunluk embrio transfer edildi...bu benim 3ncu deneme, insallah bu sefer olacak. 3 deneme icin Istambula gittik.
Dun gece cooook sidetli agirlardan uyandim...bayilacaktim neredeyse...bugune kadar iyle birsey hissetmedim.
Doktor dedi ki yumurtaliklar donuyor olabilir, onun icin biraz dinlenmem lazim...insallah hersey guzel geciyor

Kızlar benımde ıkıncı deneme dondurulmus ebrıyolarla yaptk 3 tane transfer ettıler 21 agustostosu uykysyz gecelerle cekıyorum sag kasıgımda benı rahatsız eden agrılar var yuregım tıtrıyor ALLAH yar ve yardın-mcımız olsun sızınde boyle agrılarınız varmı .........................

benimde 25 şinde ikinci denemem benimde adet sancısı gibi arada bi oluyo bişi sorucam canım öncekindede düşük mü yapmıştın yani kanama olmuşmuydu testten önce benim kafama takılan hani kanama olmaz ama testte negatif çıkma olasılığı nedir acaba bi bilgin varmı

Back
X