- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 40
- Konu Sahibi Pinarsudden
20+4 haftalık hamileyim özel bölgemde hareket edince veya yürürken kemik ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Normalmi acaba yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de 20 haftalık hamileyim aynen dediğiniz durumu yaşıyorum kontrolüm haftaya doktor ne dedi size acaba?Ağrım bir kac haftadır var bazen şiddetli bazen daha hafif. Geçen hafta gittik doktora kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çarşamba günü de detaylı ultrason çekimi var. Çarşambayı bekliyeyim diyorum
Nasıl bir ağrın oluyordu kuzum peki senin ? Benim bacağımla özel bölge arasında kalan kısımda bir damar boyle üst üst biner gibi veya özel bölgenin kemiklerinde bir ağrı var gibi oluyor23. Haftaya girdim bugun çok şükür bir sıkıntım yok. Bebek Dr saglikli. Doktorum normal dediler ağrılar için. Benimde okuduğum kadarıyla rahim genişledigi için oluyormuş. Sanırım kafaya takmamak lazım ama yinede herşeyi doktora sorun
Evet aynen öyle neyse içim rahatladı biraz bende kaç gündür korkuyordum bebek aşağı mı indi acaba o mu baskı yapıyor diye . Kaç gram olmus bebişin kuzumAynen öyle yataktan kalkarken sandalyeden kalkarken kemiğim kırılacak mis gibi. Sanırım çatı genişliyor. Birde benim bebeğim iri biraz fazla baskı yapıyor sanirim