Aynı yerde kemik ağrısı gibi oluyor ben de bir de tam vajina kemiği solda böyle nokta gibi bir ağrıtam olarak burası işaretlediğim yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yerde kemik ağrısı gibi oluyor ben de bir de tam vajina kemiği solda böyle nokta gibi bir ağrıtam olarak burası işaretlediğim yer
Aynı yerde kemik ağrısı gibi oluyor ben de bir de tam vajina kemiği solda böyle nokta gibi bir ağrı
Merhabalar benim bir kac gun icinde gecti henuz bidaha olmadi ama olursa mutlaka tekrar doktoea gidecegimMerhaba ben de 21.haftadayım yaklaşık 2-3 haftadır aynı bu fotoğraflardaki işaretli noktalarda böyle bir ağrı var hatta bazen popo kemiğine doğru bile yayılıyor. Yani dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor beni de uyurken de yürürken de . Bende sol uterin arterde direnç çıktı detaylı ultrasonda bununla alakalı mı acaba diye düşündüm ama henüz doktorumla konuşamadım bu konuyu. Acaba benzer bir şey yaşayan var mı ya da cevap bulabildiniz mi?
Geçmiş olsun tekrar sevindim tekrarlamamasınaMerhabalar benim bir kac gun icinde gecti henuz bidaha olmadi ama olursa mutlaka tekrar doktoea gidecegim
canım nasıl oldun çok afedersin özel bilgenin yan kısmına dudak bölümü ve kemik kısmına yakın yerine bastırınca acı oluyomu sendeRabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadıılık duş alıyorm falan ama nafile.
tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider.
![]()
Evet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum.canım nasıl oldun çok afedersin özel bilgenin yan kısmına dudak bölümü ve kemik kısmına yakın yerine bastırınca acı oluyomu sende
valla benimde aynı ya bi umut geçermi diye bekliyorum ama dediğin gibi yatınca iyi ama diğer şekilde hep bi acı batma ayağa kalkmaya korkuyorumEvet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum.hayal ettiğim gibi bir hamilelik dönemi olmadı maalesef.
son yapılacakları artık eşim annem halledecekler. Ben oturduğum yerde sadece iş yapabilirim
sen nasılsın ?
kalçana bacağına vuruyormu ağrı benim kalçama bacağımada vuruyor ara araEvet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum.hayal ettiğim gibi bir hamilelik dönemi olmadı maalesef.
son yapılacakları artık eşim annem halledecekler. Ben oturduğum yerde sadece iş yapabilirim
sen nasılsın ?
Rabbimden şifa dilerim. 3. Ayda başladı 8. Ay olduk aynı devam ne deyim bilmiyorm.valla benimde aynı ya bi umut geçermi diye bekliyorum ama dediğin gibi yatınca iyi ama diğer şekilde hep bi acı batma ayağa kalkmaya korkuyorum![]()
benimde 3. ayda başladı işte 15 gün oldu ama artık çok canım sıkılmaya başladı bu duruma valla yapay zeka dvt falan dedi korktum bi an kalp damar cerrahına bile gittim bu yüzden ama bacağıma baktı el dopleriyle kan akışını dinledi bi sorun gözükmüyo dedi ama hala aklımda panik atakta olunca her günüm kabus gibi acaba öyle bişeymi diyorum korkuyorımRabbimden şifa dilerim. 3. Ayda başladı 8. Ay olduk aynı devam ne deyim bilmiyorm.![]()
Bazı zamanlar diğer bacağımın tam birleşme kısmında iç tarafında ağrı oluyor. Bnm kalçamda 3 sene önce düşmeden kaynaklı ödem var zaten. Yere oturunca ya da sert zemine uzanınca o zamanlar kalçamda ağrıyo oluyo. Bağ ağrısından ayrı olarak. Vitamin kullanıyorm magnezyum iyi geliyo diyenler var. Bende etki etmedi ama içiyorm yine de multi vitamin vs. Pelvik / kegel egzersizleri hiç denedin mi balım sen ?kalçana bacağına vuruyormu ağrı benim kalçama bacağımada vuruyor ara ara
Kanama olmadığı sürece korkma. Allahın izniyle bebek iyiyse sorun yok. Sadece bir süreç sayılı gün geçecek. Öyle düşünerek kendini motive et. Bunlar inşallah günahlarımıza kefaret. Bu yüzden cennet ayaklarımızın altındabenimde 3. ayda başladı işte 15 gün oldu ama artık çok canım sıkılmaya başladı bu duruma valla yapay zeka dvt falan dedi korktum bi an kalp damar cerrahına bile gittim bu yüzden ama bacağıma baktı el dopleriyle kan akışını dinledi bi sorun gözükmüyo dedi ama hala aklımda panik atakta olunca her günüm kabus gibi acaba öyle bişeymi diyorum korkuyorım
ay canım o kadar haklısın ki bir de anlamıyolar sanki uyduruyosun gibi valla inana ağrılar bi şekilde geçecek Rabbimin izniyle ama psikolojik olarak yaşadıklarımız malesef geçmiyoKanama olmadığı sürece korkma. Allahın izniyle bebek iyiyse sorun yok. Sadece bir süreç sayılı gün geçecek. Öyle düşünerek kendini motive et. Bunlar inşallah günahlarımıza kefaret. Bu yüzden cennet ayaklarımızın altındabizim de hamileliğimiz böyle geçiyo ne yapalım. 6. Ayıma kadar afedersin midem tahriş olduğu için kan kustum fiziki. Kayımvalidem ben böyle bi şey görmedim deyip durdu
elimi atıp bilerek kusmuyorum ya bnm bünyem de böyle. Allah can sağlığı versin. Tutma kendini kasma arada ağla rahatla. Biz hasta değiliz hamileyiz
![]()
benimde siyatiğim var ve kuyeuk sokumumda batma vardı gebelikten önce sanırım bunlarda tetiklendi siyatiğim sol taraftaydı zaten bu ağrıyla birleşince baya zorluyo işteKanama olmadığı sürece korkma. Allahın izniyle bebek iyiyse sorun yok. Sadece bir süreç sayılı gün geçecek. Öyle düşünerek kendini motive et. Bunlar inşallah günahlarımıza kefaret. Bu yüzden cennet ayaklarımızın altındabizim de hamileliğimiz böyle geçiyo ne yapalım. 6. Ayıma kadar afedersin midem tahriş olduğu için kan kustum fiziki. Kayımvalidem ben böyle bi şey görmedim deyip durdu
elimi atıp bilerek kusmuyorum ya bnm bünyem de böyle. Allah can sağlığı versin. Tutma kendini kasma arada ağla rahatla. Biz hasta değiliz hamileyiz
![]()
canım senide bunaltıyorum böyle ama o bölgeye masaj yapmak isteyince yada elleyince acı yada ağrı oluyomu yoksa sadece hareketlemi ağrı oluşuyoEvet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum.hayal ettiğim gibi bir hamilelik dönemi olmadı maalesef.
sen nasılsın ?
Yok balım ne bunalması birbirimize destek için buradayızcanım senide bunaltıyorum böyle ama o bölgeye masaj yapmak isteyince yada elleyince acı yada ağrı oluyomu yoksa sadece hareketlemi ağrı oluşuyo
haklısın geçmese bile zamanla alışılıyo demekkiYok balım ne bunalması birbirimize destek için buradayızama evet dokununca acıyo ağrıyo. Kremle masaj yapayım dedim ama yok o ağrı orada sabit yani. Sabit pozisyonda hareketsizken hissetmiyorum ağrı. Sağdan sola dönerken ağrıyo. Ayağımı hafif kaldırınca ağrıyo. Birde sağ tarafta bnm ağrı sağıma bazen yatınca da ağrı oluyo. Başta zor geliyo haklısın. Eşime yoruldum diye ağladığım çok oldu inan.
her şeyden önemlisi minik yavrularımızın sağlıklı olması.
![]()
baksana hep kas perianal kas diyorYok balım ne bunalması birbirimize destek için buradayızama evet dokununca acıyo ağrıyo. Kremle masaj yapayım dedim ama yok o ağrı orada sabit yani. Sabit pozisyonda hareketsizken hissetmiyorum ağrı. Sağdan sola dönerken ağrıyo. Ayağımı hafif kaldırınca ağrıyo. Birde sağ tarafta bnm ağrı sağıma bazen yatınca da ağrı oluyo. Başta zor geliyo haklısın. Eşime yoruldum diye ağladığım çok oldu inan.
her şeyden önemlisi minik yavrularımızın sağlıklı olması.
![]()
Bana da doktorum bunu gösterdi. Yuvarlak bağ ağrısı.baksana hep kas perianal kas diyor
canım naptın geçtimi ağrınBende işaretledim yesil olarak benimde tam o kemik ustu chat gpd sordum oda oyle dedi rahim buyudugu bazen damarlar boyle yapabiliyor falan dedi geciciymis insallah