20 aydır hamile kalamıyorum

pinkflowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
1.118
1.066
53
Kızlar merhaba.
2024 Ocak ayından beri deniyoruz 2 aşılama oldu tutmadı pcos vs yok net bi şekilde söylenen bi durumumuz da yok amh 1.77 eşimde varikosel başlangıcı var dendi dün yeniden doppler çektirdik hiç bişey yok dediler en son testte sayı 44.milyon ileri hız %48 morfoloji 1 çıktı artık çok yoruldum her ay adet olmaktan bıktım.
Son çare imprly vs gibi takviye kullanalım her ikimiz de diyprum ocağa kadar tüp bebek olacaksa da bu şekilde mi başlayalım tavsiye fikir vs bekliyorum kızlar niye oşmuto neden olmuyo

Hsg çektirdiniz mi? Tüpler kontrol edilebilir.Eğer açıksa bile minik yakışıklıları açar hamile kalma ihtimalini artırır.Ben de 19 aydır gebe kalamıyorum.Sperm sayımız çok daha düşük bizim.Morfoloji de 1 bizde de.Sperm kalitesi dölleme yeteneği için önemli.Sperm kalitesine yönelik beslenme planı oluşturabilirsiniz.Arı sütü bal polen çakşır deniyoruz biz.

Hsg çektirdim canım geçen Aralık’ta bi sorun çıkmadı tüpler açık.
Sperm sayısı ileri hızı yeterli dendi ama morfoloji kötü çıkmış son testte bu zamana kadar eşime yüklenmedik hiç.
Ona e vitamini + q10 enzim + keçi boynuzu pekmezi ara sıra bal polen o karışımdan veriyorum.
Keçi boynuzu kürü yapıcam bide.
Sabahları pekmez akşamları kür şeklinde ilerleriz.
Şuan iyi bi ürolog bulduk eşim baştan muayene oluyor doppler çektirdi salı sperm testi verecek tekrar doktor takviye verirse onu alırız diye bekliyorum vermezse imprly + proxeed yada maxi go alalım diyprum bi 3 ay da takviyelere ağırlık verip deneyelim kendime de alıcam iyi bi takviye

Bence de bahsettiğin takviyeler çok iyi.Bu sürede hem stres yönetimi hem beslenme çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…