20 aylık bebeği geceleri hala saat başı uyanıyor

Merhaba; konunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben de anlattığınıza çok benzer bir durum yaşıyorum. Bebeğim artık 2 yaşına gelmek üzere ve hemen hemen her gece defalarca uyanıyor, artık tahammül etmek ve ayakta kalabilmek çok zorlaştı. O yüzden mesajı görürseniz lütfen yazar mısınız, siz ne durumdasınız, muhtemelen bebeğiniz 2 yaşı geçti, gece uyanmaları azaldı mı, emzirmeyi bıraktınız mı bıraktıysanız bıraktırmak nasıldı kolay oldu mu ve de emzirmeyi bıraktıktan sonra nasıl bir uyutma yöntemine alıştırdınız anlatırsanız çok çok sevinirim.... Şimdiden teşekkürler....

Benim bebeğim iki yaşını geçti evet ama uyku problemleri hala düzeldi diyemem. Uyku karakteristik bir şey artık bunu kabul ettim. O yüzden size umut vaat eden bir şeyler söyleyemeyeceğim ama sorduğunuz için anlatayım.

Emzirmeyi bıraktım bırakma sürecini farklı bir yerde veya zamanda anlatayım çok örnek alabileceğiniz bir metod olmadı zaten. Emzirmeyi bıraktıktan sonra uykuları biraz düzelmişti. Bazen kendi kendine uyuyor bazen de kucağımda destek istiyordu ilk başlarda. Sonrasında tamamen kucak bağımlı uykuya alıştı ve bu da uyanmaların tekrarlamasına sebep oluyor yine. Benim bebeğim çok dirençli başka yol kabul etmiyor uyku konusunda beni çok zorlayan bir bebek oldu. Ama sizinki öyle olacak diye bir şey yok. Emzirmeyi bırakma konusu vardı burda birkaç tane güncel sayılan, ben onlara bakarak kendime bir yol çizmiştim. İsterseniz onlara bakabilirsiniz. İnşallah sizin bebeğiniz sizi daha fazla zorlamaz

Nasıl biraktirdiniz?

Benim oğlum da öyleydi. Memeyi bıraktım rahatladım.

Arkadaşlar benim bebegim 28 aya kadar hep sık sık uyanırdı. Az uyur, geç uykuya dalar ve uyku düzeni yoktu. Çok doktora götüdüm. Çareyi psikiyatrist e götürmekte buldum (psikolog a değil psikiyatriste). Çocuğum DEHB veya otizm olabilirmiş. Sosyal bi çocuk olduğu için yakıştıramazdım. Ama ilaçla herşey düzeldi. Geç kalmayın.

Uyku saatlerini, yedigini, ictigini sabah uyanma saatinden gece yatma saatine dek yazar misiniz?

Arkadaşlar benim bebegim 28 aya kadar hep sık sık uyanırdı. Az uyur, geç uykuya dalar ve uyku düzeni yoktu. Çok doktora götüdüm. Çareyi psikiyatrist e götürmekte buldum (psikolog a değil psikiyatriste). Çocuğum DEHB veya otizm olabilirmiş. Sosyal bi çocuk olduğu için yakıştıramazdım. Ama ilaçla herşey düzeldi. Geç kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…