• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Aylık bebek beslenmesi

Kızlar 20 aylık bebeğim hiçbirşey yemiyor sadece devam sütü içiyor 1 yaşa kadar herşey güzeldi avakodolu muzlu püreler tavuklar balıklar çorbalar hepsini yedi ama şuan ağzına gbişey sürmüyor sadece süt ile besleniyor süt vermeyip aç bırakıyorum yemek yesin diye yemiyor yine süt içiyor napmalıyım bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan lütfen yardım

Ben mamayı 9 aylıkken gündüz vermeyi kesmiştim gece veriyordum gece vermeyide 18 aylıkken kestim sizin bebeğiniz gibi hiç bisey yemiyordu sabahları falan aşırı iştahsız oluyordu gece mama içtiğinden dolayı olduğu düşündüm ve kestim mamayı bıraktığından beri beslenmesi düzene girdi diyebilirim süt içtiğinden kaynaklı yemek istemiyor olabilir

Kızlar 20 aylık bebeğim hiçbirşey yemiyor sadece devam sütü içiyor 1 yaşa kadar herşey güzeldi avakodolu muzlu püreler tavuklar balıklar çorbalar hepsini yedi ama şuan ağzına gbişey sürmüyor sadece süt ile besleniyor süt vermeyip aç bırakıyorum yemek yesin diye yemiyor yine süt içiyor napmalıyım bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan lütfen yar

Benimde oğlumda bu tarz sorunlar vardı yani yemek yemede sıkıntı yoktu şuan 3 yaşında ama süt meyve sebze o tarz şeyler yemezdi, birincisi oyunlar oynarken yedirmeye içirmeye çok calisiyordum bazı zamanlar işe yarıyodu bazı zamanlar banamısın demiyordu şimdi son zamanlarda bi youtobe kanalı keşfettim kanalın ismi " iki gök bir dünya" diye yoruma çocukların ismini yazınca sonraki videoda çocukları başrol uçuruyorlar! Benimkiler ekranda kendi isimlerini ve karakterlerini görünce hipnotize gibi izliyorlar, animasyon şeklinde tasarliyilar çocuğunuzun yüzü falan görünmüyo siz yoruma saç rengi boy kilo cinsiyet yaş yazıyosunuz onlar bir sonra ki çizgi filmde çocuğunuza süt içiriyorlar bi masalın içinde canlandırıyolar falan. Ben kesinlikle faydasını gördüm abonede oldum yarın birgün başka bi konuda desteğe ihtiyacım olur diye sizinlede paylaşmak istedim Çocuğu uyumayan, iştahsız olan annelere kesinlikle bir anne tavsiyesi olarak bırakıyorum buraya, bir bakın derim. Umarım sizdede işe yarar ve yemeğini yer 🤗

Back
X