Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz.
Kızım 4.5 yaşında ve biz hala öyleyiz.inanın öğün saatleri resmen işkence ve bazen 1.5 saati buluyor e tabi bizim sinirler de zıvanadan çıkıyormerhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz.
merhabalar
hiçbir şekilde çorba yediremiyorum. acaba saatli mi yemek yedirmem lazım. ac bıraksamda yediği 2 lokma yemeğincede sinirleniyorum
Artık zorlamiyorum yerse yiyor. Yediği sabit şeyler ztn pilav köfte sucuk 2 çeşit çorba içiyordu ama artık onuda içmiyor. Dediğiniz gibi sütle yaşıyor resmen. 32 aylık olmamıza rağmen hala ayniyizÇizgi film olmadan bende yediremiyorum . Sadece yemek süresince açıyorum . Birde ağzında tutma huyu var . Bir lokmayı 1 saat tutar nerdeyse sinir olurum tükür yemiyorsan yeme derim . Acıktım demez sadece süt istiyorum der . Sütle yaşasın günlerce . Onun dılında pilavı sever zar zor çorbalardan da yer .
Benim oglumun iştahı hep iyi oldu maşallah.Benim yemek konusunda kurallarim net oldu.Begenmedigi yemek varsa baska sey istediginde asla onune baska yemek koymam.Aç yatırdığım geceler bile oldu.Birkac gün ac kalmasını bile goze aldim ama asla pesinden yemekle koşmadım. Yerse yer yemezse keyfi bilir.Su anda ıspanak karnabahar taze fasulye hepsini seviyor.Sade makarnanin tadini bile bilmez mesela hep salçalı bol baharatli yaptim yemekleri.Bence birak yemiyorsa yemesin.emin ol kendi gelecek sana nolur yemek ver diye.merhabalar
Bende hiç peşinden koşmadim yemek tabağı elinde ama yemiyor diye çubuk kraker falan vermiştik aç kalmasın yesin diye ondan sonra abur cubura alisti. Aciksada süt istiyor sürekli. Birde kocamda aman çocuk aç kalmasın bırak ne istiyorsa onu yesin icsin dediği için bana bırakmıyor anlayacağınız yoksa aç birakirimBenim oglumun iştahı hep iyi oldu maşallah.Benim yemek konusunda kurallarim net oldu.Begenmedigi yemek varsa baska sey istediginde asla onune baska yemek koymam.Aç yatırdığım geceler bile oldu.Birkac gün ac kalmasını bile goze aldim ama asla pesinden yemekle koşmadım. Yerse yer yemezse keyfi bilir.Su anda ıspanak karnabahar taze fasulye hepsini seviyor.Sade makarnanin tadini bile bilmez mesela hep salçalı bol baharatli yaptim yemekleri.Bence birak yemiyorsa yemesin.emin ol kendi gelecek sana nolur yemek ver diye.
Bende hiç peşinden koşmadim yemek tabağı elinde ama yemiyor diye çubuk kraker falan vermiştik aç kalmasın yesin diye ondan sonra abur cubura alisti. Aciksada süt istiyor sürekli. Birde kocamda aman çocuk aç kalmasın bırak ne istiyorsa onu yesin icsin dediği için bana bırakmıyor anlayacağınız yoksa aç birakirimBenim oglumun iştahı hep iyi oldu maşallah.Benim yemek konusunda kurallarim net oldu.Begenmedigi yemek varsa baska sey istediginde asla onune baska yemek koymam.Aç yatırdığım geceler bile oldu.Birkac gün ac kalmasını bile goze aldim ama asla pesinden yemekle koşmadım. Yerse yer yemezse keyfi bilir.Su anda ıspanak karnabahar taze fasulye hepsini seviyor.Sade makarnanin tadini bile bilmez mesela hep salçalı bol baharatli yaptim yemekleri.Bence birak yemiyorsa yemesin.emin ol kendi gelecek sana nolur yemek ver diye.
Karışan biri olunca elden bisey gelmiyor tabi.Ben o yönden rahatım esimin aklina bile gelmez çocuğun ac veya tok olması . O zaman işiniz zor sabir diliyorumBende
Bende hiç peşinden koşmadim yemek tabağı elinde ama yemiyor diye çubuk kraker falan vermiştik aç kalmasın yesin diye ondan sonra abur cubura alisti. Aciksada süt istiyor sürekli. Birde kocamda aman çocuk aç kalmasın bırak ne istiyorsa onu yesin icsin dediği için bana bırakmıyor anlayacağınız yoksa aç birakirim