Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oglum Kuzey 20 aylık 9.700 kilosu aksam yemegini yiyiyor ama sabahlari bir turlu kahvalti yaptiramiyorm hic birsey begenmiyor tek yedigi domates salatalik yumurta ve peynir gordugu zaman kaciyo hemen zeytinde yemiyo omlet yemiyo bazen patates kizartmasini istiyo onuda devamli yemesini istemiyorm arada menemen yiyo bazen onuda istemiyo ne yapcagimi bilemedm ne yedirmeliym kiloda almiyo memeden de kesemiyorm bir turlu hic bise yemez hasta olur diye korkuyorm lutfen yardm edin..
Bnmkide oyle ben omlet yapiyorum peynirli uzeri e biraz pekmez suruyorum oyle yiyo menemen yediriyorum yumurtali ama oyaliyorum biseylerle o arada yiyo sut iciyo pipetle icmek hosuna gidiyo onun yolunuda oyle buldum
Bnmkide oyle ben omlet yapiyorum peynirli uzeri e biraz pekmez suruyorum oyle yiyo menemen yediriyorum yumurtali ama oyaliyorum biseylerle o arada yiyo sut iciyo pipetle icmek hosuna gidiyo onun yolunuda oyle buldum
Omlet yapyrm yemiyor sut iciyo pipetle menemende bazen yiyo yumurta peynir zeytin yemiyo agzini bile acmiyo kaciyo hemen aksamlari yemek yiyo ama gunduzleri hep sıkıntılı memedende kesemiyorm bi turlu napcaz bakalm
Peyniri zeytini malesef bnmkide yemiyo cok kasma zamanla alisir sut yogurt yiyosa o karsilar bnmkinin sukur yemek yemesi iyi ama yemek yerken bile emme molasi veriyo kesmeye calisiyorum olmuyo bende