- 28 Kasım 2020
- 1.011
- 1.795
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
20 30 bin arası burun estetiği yapan iyi bi doktor bulmak imkansız mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansız değil ben Düzce'de Abdullah belada hocaya 30 bine olacagim hoca çok prafosor20 30 bin arası burun estetiği yapan iyi bi doktor bulmak imkansız mıdır
Dr u nerede aradıgına baglı20 30 bin arası burun estetiği yapan iyi bi doktor bulmak imkansız mıdır
Merhaba ben muzaffer inana 35 bin tl ye yaptirdim cok memnunum 6 ay oldu nefes alabiliyorum seklide tam istedigim gibi20 30 bin arası burun estetiği yapan iyi bi doktor bulmak imkansız mıdır
Ben yeni oldum Prof Dr a 23 buçuk ama şu an ki fiyat 30 bin TL öyle biliyorum20 30 bin arası burun estetiği yapan iyi bi doktor bulmak imkansız mıdır
Merhaba özel doktor mu devlet mi hemen sıra gelir miBen yeni oldum Prof Dr a 23 buçuk ama şu an ki fiyat 30 bin TL öyle biliyorum
Devlet hastanesi bilmiyorum doluluğuna göre gün veriyo ben gittiğimde doluydu 2 ay sonraya vermişti dolu değilse hmn verirMerhaba özel doktor mu devlet mi hemen sıra gelir mi
Memnun kaldınız mıDevlet hastanesi bilmiyorum doluluğuna göre gün veriyo ben gittiğimde doluydu 2 ay sonraya vermişti dolu değilse hmn verir
Şu an bişey söylemek için erken 18 günüm ama memnunum yani nasıl bişey istiyorsan ona göre yapiyoMemnun kaldınız mı
Bide doçent operatör fln değil profösorMemnun kaldınız mı