Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı varsa atarmjsin
Resimini ceker mısınız
İlişkiden sonra ki 20dk mı?!
Şaka Bi yana tekrar etmelisin testi veya. En temizi betaHCG baktir
Buyrun çok silik.
Canım 20 dk içinde çıktıysa hamilesin hayırlı olsun. O geçersiz olanlar 1 saat sonra falan çıkanlar.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİyi akşamlar hanımlar. Gebelik testi 20 dk sonra silik çızgı çıksa bu pozitif kabul edilebilir mi? Bu arada erken gebelik testi yaptığım
İşte o çizgi pembe. Gün ışığında değil diye kamerada öyle gözüküyorEvet gölge gıbı bırsey gördüm ben de ama pembemsi değil yani o ikinci çizginin yeri de olabilir öyle çok golgelı test gördüm ki ben maalesef bazen yeri belli oluyor sadece tekrarlayın bence sabah ilk idrarla kaç gün var adete
Nasipp. Teşekkür ederimAllah gölüne göre versin cnm
Ben çizgiyi gördüm canım pozitifBuyrun çok silik.
Aslında 5 dk içinde çizgi çıktı ama pembeleşmesi 20 dkyı bulduBen bi şey göremedim maalesef. Varsa ilk anda çıkıyor zaten. Sonrasını dikkate alma kururken renk yanılsamaları olabiliyor böyle. Kaç gün var adetine. Ben 5 gün kala filan yapmıştım çok silik çıkmıştı. Bı erken gebelik testi yaptım bı de normal ucuzlardan ikisi de aynı çıktı bence boşuna daha fazla para vermeye gerek yok bunlara.
İnşallahh. Yarın ilk idrarla bir daha yapıpp görücrm artıkkkBen çizgiyi gördüm canım pozitif
5 dk da çıktıysa vardır inşallah canim. Yarın sabah bı tane daha al yap hem degerin de biraz daha yükselmiş olur daha net çıkar varsaAslında 5 dk içinde çizgi çıktı ama pembeleşmesi 20 dkyı buldu