20 dk sonra silik çizgi?

ydlrai

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
16
0
6
İyi akşamlar hanımlar. Gebelik testi 20 dk sonra silik çızgı çıksa bu pozitif kabul edilebilir mi? Bu arada erken gebelik testi yaptığım

İlişkiden sonra ki 20dk mı?!
:eğlence:

Şaka Bi yana tekrar etmelisin testi veya. En temizi betaHCG baktir

Eklentiler

• BCEE770B-4F00-4278-AB84-C7987A8C66F2.webp
    BCEE770B-4F00-4278-AB84-C7987A8C66F2.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 2.113
Evet gölge gıbı bırsey gördüm ben de ama pembemsi değil yani o ikinci çizginin yeri de olabilir öyle çok golgelı test gördüm ki ben maalesef bazen yeri belli oluyor sadece tekrarlayın bence sabah ilk idrarla kaç gün var adete

İyi akşamlar hanımlar. Gebelik testi 20 dk sonra silik çızgı çıksa bu pozitif kabul edilebilir mi? Bu arada erken gebelik testi yaptığım
Canım 20 dk içinde çıktıysa hamilesin hayırlı olsun. O geçersiz olanlar 1 saat sonra falan çıkanlar.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Evet gölge gıbı bırsey gördüm ben de ama pembemsi değil yani o ikinci çizginin yeri de olabilir öyle çok golgelı test gördüm ki ben maalesef bazen yeri belli oluyor sadece tekrarlayın bence sabah ilk idrarla kaç gün var adete
İşte o çizgi pembe. Gün ışığında değil diye kamerada öyle gözüküyor

Ben bi şey göremedim maalesef. Varsa ilk anda çıkıyor zaten. Sonrasını dikkate alma kururken renk yanılsamaları olabiliyor böyle. Kaç gün var adetine. Ben 5 gün kala filan yapmıştım çok silik çıkmıştı. Bı erken gebelik testi yaptım bı de normal ucuzlardan ikisi de aynı çıktı bence boşuna daha fazla para vermeye gerek yok bunlara.

Ben bi şey göremedim maalesef. Varsa ilk anda çıkıyor zaten. Sonrasını dikkate alma kururken renk yanılsamaları olabiliyor böyle. Kaç gün var adetine. Ben 5 gün kala filan yapmıştım çok silik çıkmıştı. Bı erken gebelik testi yaptım bı de normal ucuzlardan ikisi de aynı çıktı bence boşuna daha fazla para vermeye gerek yok bunlara.
Aslında 5 dk içinde çizgi çıktı ama pembeleşmesi 20 dkyı buldu

Günaydınnnnnn bu sabah ilk idrarla yaptım. 10 dk içinde böyle oldu

Eklentiler

• 35B3EB2D-1C28-499D-8A9F-2B0A76FC9281.webp
    35B3EB2D-1C28-499D-8A9F-2B0A76FC9281.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 1.177
Back
X